Erotične zgodbe > Fantazijska avtobusna postaja

Mislim, da je bila to prva zgodba kar sem jih napisal ... sem jo sedaj izbrskal iz enih starih mailov :)

Prekleta kripa, sem pomislil ko je avto zopet ugasnil med vožnjo. Vedel sem, da ga sam ne bom več vžgal, zato sem zapeljal na rob pločnika in ustavil. Ko stopim iz avtomobila zaslišim zadnje opozorilo baterije telefona ... zadnje preden se telefon preprosto izklopi. Jezno zakolnem in v mislih že iščem avtobusno postajo. Nekako se mi zdi, da je ena .. nekje tule .. naprej? Nič, najbolje, da se kar odpravim, če ne najdem avtobusne bom pa koga poštopal pa je.
Po par minutah hoje se malo umirim. Vsaj dežuje ne, pomislim in nadaljujem. Oblečen sem bil v tanke kratke hlače in majico, saj sem se ravno vračal z treninga. Na mojo srečo je bil topel poletni večer, počasi pa se je začelo mračiti. V daljavi opazim komaj viden obris avtobusne postaje "sredi nikjer". Še vedno razočaran se približujem postaji in sedem na klopco.

Sprostim se in misli mi odtavajo k njej. Misli na prejšnji večer, ko sva se po daljšem času zopet ljubila. Ko ni bil samo kratek rutinski seks. Začelo se je spontano z objemom, ko so moje roke zatavale nižje proti njeni ritki. Imela je najboljšo rit, kar sem jih videl. "Internet quality" ritka sem pomislil, ko sem jo nežno objemal in gnetel. Lepa, okrogla, rahlo izbočena, ravno prav velika. Roki sta začeli močneje stiskati hlebčka in ju širiti narahlo narazen. Počasni krogi in stiski. Vedel sem, da ji je všeč, če ji s tem širim še mucko. Roka se je spustila in konice prstov sem potegnil po notranji strani stegen in jo čisto malo pobožal po muci.
Hahahahahah .. ah kreh kreh, pardon. Pizda kaj? Odprem oči in zagledam punco kako se napol reži, kašlja, opravičuje in me gleda naravnost v oči. Nič mi ni jasno, zamomljam samo "ja ok" ... potem pa me prešine. Pogledam dol in jasno, stoji mi. V teh kratkih hlačah je to več kot očitno. Fak no .. še to, zardim in se presedem pa spotoma malo popravim stanje spodaj. Stoji mi ravno gor, ob trebuhu, pa vendar je očitno kaj se dogaja. Spet me pogleda in se nasmehne. "Sori, je amm... se zgodi" rečem in poskusim zgledat normalno, ne kot perverznež, ki si ga je prišel na postajo drkat. Zaradi zadrege se stanje skoraj instant umiri in spet lahko normalno zadiham.
Po par minutah neprijetne tišine, napol sam pri sebi rečem "pa kdaj bo že prišel ta bus". "Še 15min ga ne bo" mi nepričakovano odgovori. Zopet zakolnem in vidim njen presenečen izraz. "Ni letelo nate" se zasmejim, "samo slabe volje sem". "Pokvaril se mi je avto, sedaj pa še tu zgubljam čas".

Prvič jo dejansko pogledam. Lepa je, najprej pomislim. Daljši lasje ji prosto padajo čez rame, ima velike oči in prekrasen nasmeh. Oblečena je v krajšo poletno oblekico s tankimi naramnicami. Takoj ko zagledam gole rame pomislim, da je brez modrčka in pogled sam od sebe odtava nižje. Prsi čvrsto stojijo pod oblekico, ki se lahkotno spušča do sredine stegen. Mogoče je tudi spodaj brez pomislim in se očitno malo nasmehnem.
"A je kaj smešno" me vpraša in spet gleda ravno v oči. "Nič nič" odgovorim, sam pri sebi pa čutim kako se spodaj zopet stvari prebujajo. Pa kaj sem danes tako napaljen, saj je samo oblekica? "Oprosti ker sem te prej zmotila, zgledalo je, da nekaj lepega premišljuješ" reče in se nasmehne. "Kaj pa ti počneš tu, pa še tako lepo oblečena" poskušam spremeniti temo. "O hvala. Do prijateljice se odpravljam, potem pa gremo ven, tipe lovit". Zopet se nasmehne, tokrat malo drugače. "Srečni tipi, ki jih ti loviš". Ne vem od kot to prihaja. Po navadi sem do ljudi, ki jih ne poznam zadržan, ob njej pa je prijetno in sproščeno, kot da bi se poznala že 100let.

Počutim se, kot bi bil zadet. Boli me kurac pomislim, saj je ne poznam. "Pomislil sem, ali si tudi spodaj brez" bleknem in sam sebi ne verjamem, da sem to rekel. Pogleda me malo čudno ... "a naj ti sedaj rečem, da sam poglej"? "Potem bi bilo kot v filmu" rečem in se zarežim. "Pa daj, poglej" odgovori. Najprej sem mislil, da narobe slišim, nasmeh mi je takoj zginil z obraza. Stal sem tam kot lipov bog. Nato kot v transu vstanem in stopim bližje. Spogledava se, kot bi čakala kdo bo prvi odnehal. Če se misli punca hecat, se bom pa še jaz.
Roko stegnem proti robu obleke in začnem počasi dvigovati. Čakam, da me klofne, odrine, prekolne, karkoli. Is this really happening? Evforičen občutek zmage se vrne in me preplavlja ko ji obleko počasi dvigujem. Zgleda se ne igra. Pokaže se zgornji del stegen, z roko se je prvič dotaknem. Spreleti me po celem telesu. Mehka in topla koža njenih nog mi polzi pod prsti, ko dvigujem obleko višje in višje. A je res brez, pomislim, ko se začne odkrivati ritka. Stojiva blizu, čisto blizu, pogledava se v oči. Roka polzi še više, ko končno naletim na rob hlačk.

Za trenutek se ustavim, a je konec igre pomislim in takoj nato, ne, ne bo konec. Spustim obleko in s prsti primem pod rob hlačk. Ne protestira, pa tudi smeji se več ne. Gleda me resno, kot bi omahovala za trenutek, nato se sprosti in stopi še bližje. Z drugo roko jo objamem in privijem k sebi. Poljubiva se, strastno kot ljubimca, ki sta se srečala po dolgem času. Jezika se prepletata, grizljam ji ustnice, roka pa se že spušča nižje. Primem jo za ritko in pritisnem nase. Seveda mi že stoji, kar tudi ona jasno čuti. Všeč ji je .. stiska se obme, drgne in z jezikom prodira globoko v moja usta. Roko ji potisnem pod hlačke, nizko ... začutim jo. Mokra je, že? Izboči se in išče moje prste, med tem pa se niti za trenutek ne prenehava poljubljat. Prst sam spolzi vanjo, vzdihne in se tudi sama z roko spusti v moje hlače. Prime me in začne polzeti po kurcu. Vročem in trdem kot kamen. Roko prestavim in od spredaj zopet prodrem vanjo, tokrat z dvema prstoma. Z lahkoto. Vroča in vlažna je, ko z užitkom porivam prsta vanjo. Prste umaknem in jih prinesem k njenim ustom. Požrešno ju začne obdelovati, kot bi bil moj kurac. Uživa v svojih sokovih, mene pa to tako neizmerno rajca.

Tudi jaz hočem začutit njeno pičkico, njej okus in vonj. Posedem jo na klopco in ji razširim noge. Spustim se naravnost vanjo. Jezik ji zarijem v luknjico, da se je naužijem. Prodiram vanjo, globoko kolikor je mogoče z jezikom. Kako lepo diši, kako dobrega okusa je. Nato začnem lizati še okoli proti ščegetavčku. Hočem malo umiriti zadevo, da bo dlje trajalo zato se ji prisesam na ščegetavček in ga začnem počasi sesati, lizati. Nežno in po vrhu. Sesljam, ližem, počasi nežno in malo se umiriva. Paše, lepo nama je, ampak ne gre ... preveč sem pohoten, premalo časa je, na jebeni avtobusni sva, ne pa doma. S prsti ji umaknem ustnice in pokrijem ščegetavček z usti. "Ooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmm, ooooooooooooooooommmmmmmmmmmm" vibracije zvoka na ščegetavčku jo preplavijo, zvija se okoli moje glave jaz pa nadaljujem. "Oooooooooommmmmmmmmm oooooooooooommmmmmmmm" in ga nato posesam v usta in dražim z jezikom. "Dovoj, pridi sem" mi reče in zopet se poljubiva.
"Hočem te takoj zdaj" ji zašepetm na uho. Ustaneva in obrne se proč od mene. Roke nasloni na steno postaje in se mi nastavi. Pogleda me čez ramo, pričakujoče, strastno, poželjivo. Ne morem več, drignem obleko preko ritke, hlačke pa samo potegnem na stran. Vanjo prodrem z enim sunkom, do konca. Zaječi, noge se ji zatresejo, jaz pa jo samo primem okoli bokov in začnem. Vanjo prodiram hitro in sunkovito, ven grem počasi, pa zopet vanjo, močno, do konca. To ne bo trajalo pomislim, ko se ne morem več zadrževati in jo začnem nabijati. Hitro, goboko, močno. Vroča in tesna je. Prekrasna neznanka pred mano glasno stoka in vzdihuje ko se nabijam vanjo. "Še, še, še ... aaaa ...ja to, ja, šeee ...".

Še par minut nadaljujeva v divjem ritmu, ko začutim da mi bo prišlo. Izvlečem ga iz nje in takoj ji je jasno, da mi prihaja. Vzame ga v roke, potegnem jo k sebi in poljubim. Ko začutim njen jezik v svojih ustih, njena roka pa polzi po mojem vlažnem kurcu mi pride. Pa še in še ... noge postanejo nestabilne in sesedem se na klopco. Pogledava se in nasmejiva.
V daljavi zagledava luči avtobusa, na brzino si očisti roke in popravi hlačke na svoje mesto. Obleko potegne navzdol, jaz pa pospravim še stoječega kurca pod pas hlač. Razen rdečice na najinih licih nič več ne izdaja tega kar se je zgodilo pred minuto. Vstopiva na avtobus in se vsedeva vsak na svoj sedež. Kot dva neznanca, ki se srečata na avtobusni postaji ter ločeno nadaljujeta pot. Še nasmeh ko se približujem svoji postaji, izstopim in jo zadnjič pogledam ko avtobus odpelje.

Čas je, da grem nazaj domov.
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Po službenem potovanju VI.

objavljeno 18.01.2020 ob 14:23 | komentirano 5x

Konferenca

objavljeno 18.01.2020 ob 08:22 | komentirano 0x

Začetek

objavljeno 17.01.2020 ob 17:20 | komentirano 7x

Moja tašča

objavljeno 17.01.2020 ob 13:33 | komentirano 1x

V Savni

objavljeno 17.01.2020 ob 05:49 | komentirano 0x