Erotične zgodbe > Obiskovalec

Kar nekaj časa sem tako prebil sam na stolu uklenjen od Gospodarice in zaradi neugodnega položaja sem se poskušal premikati, a sem vse samo poslabšal. Iz ust se mi je poleg kroglice cedila slina na tla, tič v kletki me je neznosno srbel in rit se je poskušala navajati na vstavljen čep. Zaslišim, da je moja nova Gospodarica dobila obisk in kako se z nekom pogovarja. Ko sta stopila v sobo, sem ju bolj razločno slišal in seveda sta se pogovarjal o meni.

"No tukaj ga imaš, kot si želel. Pripravljenega, da ga nafilaš v željeno luknico. Sedaj pa preveri, katero želiš." Stopila je do moje riti in potegnila ven čep, nato še do glave in odstranila kroglico iz ust. Nato zaslišim še neznančev glas, ki je bil bolj navdušen nad usti za začetek. Začutil sem, kako mi je približal svojega kurca do ust in ker sem imel usta zaprta, sem jo takoj dobil z bičem po riti in ukaz, da naj jih široko odprem. Seveda sem se takoj zahvalil za udarec in na široko odprl usta, kamor sem že naslednji trenutek dobil napol mlahavega tiča. A se je kmalu začel napenjati in vedno težje sem ga goltal. Neznanec me je prijel za glavo in se vedno močneje nabijal v usta, da mi je šlo že pošteno na bruhanje. Kurac v ustih se je vedno bolj polnil s krvjo, postajal vedno trši in naposled utripati pred samim vrhuncem, ko se je še zadnjič zaril globoko v grlo in začel spuščati ogromne količine sperme. Neznanec ni popustil prijema moje glave in tako zarit kurac v mojih ustih obdržal do zadnjih kapelj sperme in dokler mu ni naposled začel počasi plahneti. Ker sperme nisem mogel spraviti iz ust, sem jo moral seveda vso pogoltniti in na koncu še lepo očistiti kurac z jezikom.

Neznanec je nato hvalil mojo Gospodarico, kako mu je priskrbela super luknjo za praznenje in da naslednjič pride preverit še drugo luknjo, kako se bo obnesla. Gospodarica mi v rit zopet vstavi čep in kroglico zapne preko ust nakar oba zapustita sobo in me pustita tako v samoti.
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Srečanje

objavljeno 17.02.2020 ob 15:31 | komentirano 0x

Pustne norčije

objavljeno 17.02.2020 ob 14:11 | komentirano 6x

Masaža 2 del (nadaljevanje)

objavljeno 17.02.2020 ob 14:02 | komentirano 3x

Križev pot

objavljeno 17.02.2020 ob 13:17 | komentirano 0x

Darilo za božič VIII

objavljeno 17.02.2020 ob 13:08 | komentirano 0x