Erotične zgodbe > VIP zabava - 3. del

Vsa ta akcija me je nazaj napalila, da mi je kurac otrdel, a hkrati tudi utrdila. Zato sem se odpravil na kratko pavzo, da pokadim en cigaret. Tam je bil tudi že en drug od naših fantov. Pokomentiral je mojega stoječega korenjaka in da sem očitno potreben, kar sem mu potrdil. Povedal sem tudi, da me je najprej ne pofukal, nato sem ga še enemu pofafal, tako da rabim malo pavze. Tudi on je omenil svojo zadnjo akcijo in soglasna sva bila, da je ta zabava noro dobra. Ko sva skadila, sta se nama obema kurca že zmehčala in odpravila sva se nazaj med ostale.
Pridružila sva se dvema gostoma, ki sta klepetala na sedežni. Usedla sva se vsak tako, da sta bila ona dva vmes, ju objela preko ramen in tudi ona sta objela naju. Ta, ki je sedel poleg mene, me je vprašal, kako je nama všeč in če je bilo kaj akcije. Potrdil sem mu, da uživava, ampak da noči še ni konec. Zanimalo me je, kako se imata pa onadva. Drugi je odgovoril, da mu je sedaj prav fajn in prijel fanta, ki je sedel poleg njega, za kurca. Ko mu ga je tako stiskal, je fantu seveda vstal. Prav tako je trd postal gospodu. Tudi jaz sem prijel mojega za tiča in ga vprašal, kako je pa on. Povedal je, da na veliko uživa, ampak rabi sedaj malce počitka. Pri tem je vstal in odšel stran. "No, bo pa zame več ostalo" z nasmehom reče drugi gospod in me prime za na pol trdega kurca. Prisedem se bližje in vsi trije se zaližemo. Gospod je z vsako roko držal najina kurca, midva pa sva držala njegovega. "Gremo v sobo" reče gospod. Vstanemo, on oba prime za tirnice in s trdimi koreninami se odpravimo v sobo.
Tam nadaljujemo z zalizovanjem in medsebojnim drgnjenjem. Zaželi si, da bi nama obema hkrati fafal kurca, za mu jih nastaviva. Izmenjaje nama jih obdeluje. Drugi fant mu začne fafat še njegovega, jaz pa s prsti pričnem rajcati njegovo luknjico. Lepo je razširil nogi, tako da je enemu prstu kmalu sledita dva. Reče mi, naj ga pofukam. Nataknem si kondom, namažem še z lubrikantom in nastavim na vhod v danko. Vmes ko si jih onadva obdelujeta v pozi 69, začnem prodirati vanj. Njegova rit je bila lepo sproščena, tako da sem ga imel hitro celega notri. Zibali smo se v harmoniji potrebnosti. Njegova rit je prav lepo objemala mojega korenjaka, ko je ta drsel ven in noter. Fant mu ga preneha dajati in se zaliževa. Vsak s svoje strani sva ga polnila. Jaz v rit, on pa v usta. Gospod je bil očitno izkušen fafač, saj je vase sprejel celo fantov batino. Vsakič sem na hard potisnil vanj, da je čutil naju oba globoko v sebi.
Po dolgem takšnem fukanju gospod prekine akcijo in pove, da si želi imeti oba najina kurca v riti. Uležem se na hrbet, on me zajaha. Skloni se naprej in vmes ko se zalizujeva, drugi fant začne potiskati še svojega v njegov potrebni pedrski kanal. Gospod se je moral kar potruditi sprostiti svojo rit, da je dobil noter oba. Počakala sva nekaj časa, da se je privadil, nato pa ga začela v ritmu fukat. Najina tiča sta se stisnjena drgnila drug ob drugega. Gospod je očitno užival v divjem fuku, saj je kričal od zadovoljstva, nama govoril, naj ga fukava na hard, ker je potreben prasec. To naju je res še bolj zrajcalo, da sva ga porivala na hard, pa še on je dodatno suval z ritko nazaj. Iz njegovega tiča je ves čas curjala predsemenska tekočina in mastila moj trebuh. Uležti sva se morala eden nasproti drugemu, s kurci skupaj. Z roko jih je držal skupaj, ko se je počasi naredil na njiju, nato pa se začel divje nabijati. Jahal je naju, veš čas stokal in kričal, kako mu paše, da je njegova danka tako dobro obdelana. Vsake toliko časa je naredil malce pavze in takrat le mešal z ritko, nato pa spet ves potreben nadaljeval z navijanjem.
Kar naenkrat mu je pričel kurac trzat in iz njegove glavice je začela teči gosta sperma. Ves prepoten in izmučen je nama povedal, da ga morava na koncu pošpricati po obrazu. Res nisva več dolgo zdržala. On se je ulegel na hrbet, midva sva pa pokleknila vsak na svojo stran glave. Malo drkanja je bilo potrebnega in že sva ga zalivala z vročimi sokovi. Odpiral je usta in hlastal po spermi. Na koncu je bil cel njegov obraz pokrit s spermo, dosti jo je dobil tudi v usta, ostalo pa si je s prsti porinil do ust.
Ko smo se vrnili v spodnje prostore, so povedali, da se čez pol ure zabava zaključi. Preostanek časa smo preživeli v klepetu z gosti, seveda še vedno nagi. Eden izmed njih si je zaželel hitrega drka, da še zadnjič izprazni svoja jajca. Gostje so se odpravili v garderobe, da se nazaj oblečejo, mi pa smo se potem od njih še poslovili. Vsak je dobil poljub, seveda pa ni šlo brez dotikov. Še mi smo se stuširali, oblekli in nato nas je kombi odpeljal nazaj v hotel.
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

OBISK MLADENKE 1

objavljeno 27.03.2020 ob 20:16 | komentirano 1x

Ko ostaneš sam 1

objavljeno 27.03.2020 ob 18:44 | komentirano 4x

Moja fantazija (4. del)

objavljeno 26.03.2020 ob 15:34 | komentirano 0x

Presenečenje za Sladko Neli

objavljeno 26.03.2020 ob 14:20 | komentirano 4x

Morje, sobota.

objavljeno 26.03.2020 ob 12:08 | komentirano 2x