Erotične zgodbe > Terme, nadaljevanje

… telesni sokovi so tekli iz nas, vlegel sem se na posteljo in obležal. Medtem se je moški vstal in šel proti njeni mucki iz katere je tekel pomešan močefit, katerega je lovil in nabiral v svojih ustih. Nato se je pomaknil proti njenim ustom in jo zalizal. S spet trdim tičem v roki sem občudoval prizor in si misli, da je to najboljša stvar, ki se mi je zgodila v seksualnem življenju. Malo sem zaprl oči in od vsega skupaj malo zadremal.
Predramil me je topel občutek na tiču. Odprem oči, tema. Kaj se dogaja, si mislim, zato avtomatsko želim vstati. A, ne gre. Ugotovim, da imam zvezane roke, prav tako noge, panika, hkrati pa izjemen faf. Vseeno ostanem nemiren. Želim se osvoboditi, a pač ne gre. Zaslišim moški glas: »Umiri se, uživaj! », in res me pomiri in začnem uživati v res dobrem lizanju mojega kurca. Bil sem le trenutek od orgazma, ko se ustavi. Po gibanju postelje čutim, da je šla iz postelje, a le za nekaj trenutkov. Vrne se in mi začne lizati jajca, obenem pa masira mojo ritno luknjo in na rahlo vleče kožico tiča gor in dol. Zanimiv, nov občutek, občutek, ki bi lahko trajal in trajal. Spet začutim gibanje postelje, takoj zatem pa nekaj tekočega na kurcu. Verjetno slina, takoj zatem pa dotik jezika po glavici, ki je bila napeta kot struna. To se je dogajalo še kako minuto dve, potem pa sem eksplodiral v usta. Katera usta? Ne vem. A ležim, potešen in zadovoljen. Ne vem kako dolgo sem ležal, ko sem spet začutil jezik na jajcih, ki se je začel gibati po vedno bolj trdem udu. Spet sem začel uživati v dobrem fafu. Potem pa spet zibanje in upal sem še na eno rundo čudovite mešanice fafanja in lizanja. A naenkrat začutim nekaj na svojih ustih. Hitro ugotovim, da se je gospodična odločila, da bom prelizal njeno pičko do orgazma. Začne se pomikati naprej in nazaj po mojih ustih, da sem komaj dihal. Jezik je delal na polno in upal sem, da uživa. Očitno je saj se je začela nekoliko tresti in pritisnila pičko še bolj v moja usta. Ustavi se. Vstane in se pridruži fafanju, ki se je bližal še enemu vrhuncu. Bum.
Spet ležim in spet že skoraj zaspim, ko spet začutim drkanje mojega kurca. Hitro je spet v pripravljenosti, saj je vznemirjenje ob neznanem preveliko. Ko postane popolnoma trd začutim, da se je s premočeno muco začela podrsavati po njem, nato pa ga je vtaknila v pizdo in začela počasi fukati. Obenem me, očitno njeni fant, začne božati po prsih, vedno bližje obrazu. Preneha, ona pa nadaljuje v počasnem tempu. Še vedno v temi začutim nekaj na ustih. Ni prst, ni jezik, tič. Počasi odprem usta in dopustim da prodre globlje. Prepustim se in začnem z jezikom oblizovati trdlino v mojih ustih. Delam kar bi meni odgovarjalo, začutim nekaj slanega. Predizliv. Očitno mu paše. Začne gibati hitreje, hkrati z njim enako stori tudi gospodična. Ne paše mi najbolj saj ne morem normalno dihati, hkrati pa uživam v njenem fukanju. Pride mu. Zapolni me. Okus, zanimivo vroč. Pogoltnem. Pride tudi meni. Spraznim se v vročo mokro pičko, všeč mi je. Ko se on umakne, pride še ona. Moja sperma polzi v moja usta, nasadi se na moja usta tako, da mi ne preostane drugega kot da poližem in pogoltnem še to. Mešanica vseh sokov, njam.
Odvežeta mi prevezo z oči. Gledam kako mi odstranjujeta vrvi iz rok in nog, z nasmehom na obrazu. Ko končata se pogledamo. Sedaj me ona vpraša: «Imaš kakšno željo? ». Ne razmišljam dosti, ju postavim na kolena in umirjeno rečem: «Samo ubogajta! ». Ponudim jima še nekoliko mehkega kurca, ki ga avtomatsko začneta lizati kot, da bi to počela že neštetokrat. Uživam. A, še nekaj sem želel, zato najprej njemu ukažem, da se uleže na vrh postelje, njej pa, da se postavi na vse štiri in mu ga začne fafati. Ubogata. Malce ju gledam in si ga poleg počasi drkam. Približam se njeni pički in jo začnem lizati, pomikam se tudi proti njeni riti, ki se je zdaj že kar sprostila. Odneham. Vtaknem ga v muco in jo začnem počasi fukati, hkrati ji s palcem masiram drugo luknjico. Počasi se vda tako da lahko porinem notri celega. Ustavim se. Pogleda me. »Fukaj ga. » ji rečem in počasi se spravi na njegovega tiča in ga začne jahati. Pljunem si v roko, se približam in ji slino namažem po ritni luknjici, ju ustavim in ga počasi porinem v ritko. Ozka vroča luknja se počasi širi in sama se začne gibati vedno hitreje. Fukamo se. Uživamo. Eksplodiramo.
Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Dvojna polna črta

objavljeno 20.09.2019 ob 20:27 | komentirano 0x

Ko si zeli

objavljeno 20.09.2019 ob 14:35 | komentirano 0x

Buris mojo domisljijo

objavljeno 19.09.2019 ob 23:59 | komentirano 0x

tantrična erotična masaža

objavljeno 19.09.2019 ob 21:42 | komentirano 0x

Mc Fuck

objavljeno 19.09.2019 ob 18:14 | komentirano 2x