Hja, današnja mladina, kako drugačna je. Pa saj, roko na srce, je vedno bilo tako, mladina spreminja, premika meje, hoče biti drugačna ... Smo bili mi kaj drugačni? Ja, bili smo drugačni, ampak bili smo drugačni glede na sedanjost in bili smo drugačni glede na preteklost. Koliko nejevolje in sivih las smo starejšim povzročili s pankovskimi frizurami, zanetanimi in oketnjenimi jaknami, nekonvencionalnim vedenjem, glasno in, za tedanje pojme, disonančno glasbo ...
Se mi je zgodilo pred časom v Mc Donald'su. Stojim v vrsti v Drive-in in bentim zaradi neskončne kolone pozno zvečer, mah, dejansko že sredi noči. Nikamor se ne premakne. Potem pa še tisti brezosebni naročevalni punkt, ne maram razosebljanja, za moj stil življenja je še telefon preveč brezoseben, jaz sogovorniku želim gledati v obraz, želim videti oči, želim videti njegovo nezavedno komunikacijo. Še vedno mislim, da je gostilna in vrček piva najboljše družbeno omrežje ... kaj morem, starega kova klepeton. No, končno pridem na vrsto, naročim svoj burger meni, za pijačo sok, plačam in se premaknem do okenca za izdajo naročenega. Na moj 'čer mi roka skozi okence pomoli sok in jaz ne bi bil jaz, če ji ne bi hudomušno navrgel: "Ooooo, a to je pa za tokrat vse, kaj pa futer?" "Smeh na drugi strani: "neee, drugo še pride, zapeljite desno in počakajte prosim, prinesemo." Moram priznati, da sprva nisem niti dobro pogledal sogovornice, šele ob njenem zvonkem smehu sem opazil, da mi streže ljubko mlado bitje, z lasmi spetimi v figo. Kako lepo, če lahko koga razveseliš samo s prijaznim nagovorom, meni ni škoda treh sekund prijaznosti niti za mrko prodajalko v trgovini, če potem opaziš vsaj senco nasmeha na utrujenem obrazu. Skratka, zapeljem desno in zaprtih oči uživam ob Statusih na radiu. Iz zamaknjenosti me zbudi od prej znani glas: "Gospod, vaš Mc Futer," izusti med smehom in mi moli papirnato Mc Vrečko. "Ja, a to je pa zdaj vse," se pošalim nazaj. "Jaaaa? A bi vi še kaj?" navihano nadaljuje moja naključna sogovornica. "Ja, sedaj bi mi recimo strašansko pasala tvoja družba," nadaljujem kar na ti in poskušam ustvariti malo domačijskosti. Deklič me pogleda, heh, 'zdaj bo pa rafal', si mislim, se ljubko nasmehne in odvrne: "Kam bi pa šla?" "Te peljem v Burger King na hamburger," skušam biti duhovit, čeprav še nikoli nisem bil tam in sploh ne vem, ne vem, če sploh še so v Sloveniji in če so, do kdaj so odprti. "Nee, bi mi pa po šihtu pasala ena pijačka. Čez 15 minut zaključim, pa če se vam ljubi počakati, se lahko zmeniva." Ufff, tole je bilo pa direktno v pleksus, ostanem brez teksta. "JJJJJA," jecljajoče odvrnem, "bom parkiral in te počakam." Prestavim v prvo in kljub že 35-letnemu šoferskemu stažu avto poskoči in ugasnjen obmiruje. Na, zdaj pa še to, ajooooj sramote! No, pa vseeno speljem in odpeljem.
Na parkirišču urejam misli, na futer skoraj pozabim, s krompirčki se grem tisto znano bo prišla-ne bo prišla, saj veste, ko smo včasih marjeticam trgali liste izštevajoč ljubi-ne ljubi. Mine 15 minut, nje od nikoder, mine 20, še vedno ne. Si rečem, da počakam do 30 in potem grem. No, ni bilo treba čakati do 30, ko na sopotnikovo okno potrka deklič, ki je imel sedaj dolge črne razpuščene lase. Na prvo žogo ne vem, v katerem izdanju mi je bila bolj simpatična, pa saj je konec koncev vseeno, odprem ji vrata in on hiti z opravičilom: "Sorry, sem morala potegnit, je šef zahteval." Če bi jo poznal in vedel, da razume šalo, bi jo povprašal, če mu ga je dobro potegnila, tako pa sem raje odvrnil čisto konvencionalno, razumevajoč do konca: "Ma ni blema, vem kako je to, greva v Playo, to je tu okoli edino še odprto, no, vsaj kar jaz vem." "Lahko, ampak tam je drago," odvrne deklič, jaz pa pomirjujoče nekaj zamrmram, iztegnem roko in rečem: "Sašo, me veseli." "Dominika, enako," dobim v odgovor. Tistih par minut do Playe je hitro minilo, med potjo sva izmenjala par običajnih o študiju, delu v Macu, vremenu, ... za kaj več pa ni bilo časa.
V Playi bolj malo gostov, se usedeva za prosto mizo, eden zraven drugega, vsak na svojo stran mize in ko čakava natakarja, jo vprašam, "Jaz bom gin tonik, ti?" "Martini, wet, zmešan, ne pretresen." Ti bogca, deklič pa zna naročiti: "A si Bonda gledala?" "Ne, sem tudi barmenka, pa zaradi študija trenutno ne morem delati v kakem nočnem lokalu, zato Mac." Ker natakarja ni od nikoder, vstanem in se namenim k šanku. Na pol poti: "A lahko naročim?" "Veste zapiramo, ampak naredim izjemo, če boste hitri." No ja, obljubljajoč mu skoraj pitje na eks naročim, se vrnem k mizi in res, pijača pride rekordno hitro. Midva čebljajoča, vse mogoče počebljava, piti pa se nama ni ravno mudilo, ampak ko so nama skoraj izpod riti spulili stol, je bilo treba zamenjati lokacijo. Ponudim se, da jo odpeljem proti domu in deklič to prav veselo sprejme, pove naslov in se odpeljeva.
Ustavim pred blokom, misleč da bo deklič zapustil avto, a ona naravnost: "Ne boš parkiral, te povabim na še eno pijačo k meni domov, cimre ni, bar sicer ni kot v lokalu, a se bo kaj našlo." Ufff, to je pa že v stilu Indecent Proposal pomislim, nekako spravim iz sebe: "Ja, z veseljem," in se ogledujem za parkirnim mestom. "Zadaj za blokom je po navadi prostor," me odreši deklič in urno, da si ne premisli speljem v predlagani smeri. V momentu me je zaščemelo v mednožju in verjetno je vsa kri, ki jo premorem, začela polniti fukaželjnega kurca. 'Pa kaj', si mislim, 'naj opazi, briga me!'
Molče sva parkirala in deklič mi je, stopajoč dva koraka pred menoj, diskretno kazal pot do dvigala in naprej do stanovanja. Celo pot sem molče premišljeval in v sebi razglabljal, če je to to, kar mislim, da je. Deklič odklene vrata, vstopiva, zaklene, obračajoč se proti meni jo nežno objamem in najine ustnice takoj najdejo pot ene do drugih, združujoč se v dolg, raziskujoče združujoč poljub. Sem mislil, da sanjam, samo še čakal sem, da ura zazvoni in se zbudim v realnost. Pa ni zvonila ura, ampak je po neskončni kratkosti dolgih trenutkov deklič prekinil s tonom, ki je kazal hudomušno igrano jezo: "Na pijačo sem te povabila. ne na malico!" "Pusti zdaj pijačo, greva fukat," sem jo pohotno zavrnil, deklič pa me je potegnil za roke in usmeril naravnost do široke postelje. "Pofukaj me," je pohotno zašepetal, "veš, že dolgo si želim probati s starejšim, moja generacija mi nekako ne sede najbolj, tvoje današnje povabilo je bilo nekaj posebnega ... takoj mi je dihtunga spustila. Veš, sva zadnjič z eno frendico malo ogovarjali moške, mi je rekla, da se z vami starejšimi fuuuuul splača, se potrudite, ker nikoli ne veste, kdaj bo zadnjič," mi je med smehom "pihala na dušo". "Heh, če bo po mojem, danes definitivno ne bo zadnjič, ampak potrudil se pa bom. Veš, mene najbolj rajca, ko vidim, da uživa partner. Gledati v oči ženski, ki ji prihaja je neprecenljivo, za vse drugo je tu MasterCard," sem vračal žogico, medtem ko sem ji odpenjal hlače. Pohotno sva slačila drug drugega, še dobro, da ni bilo preveč gumbov, nestrpno sem čakal, da sem lahko z roko objel njen pristrižen griček, kar je pri današnji mladeži že redkost in s prstom nežno masiral ščegetavček in res temeljito poplavljeno češpljico. "Rabiva gumico," sem nežno vprašal, upajoč na nikalen odgovor. "Zaradi mene ne in če si zdrav ..." ni dokončala stavka, saj sem ji s pohotnim poljubom, potem, ko mi je njen odgovor dodatno pognal kri po žilah, zaprl usta, istočasno jo rajcajoč tam spodaj.
Nežno sem jo položil na posteljo, z jezičkom zaokrožil po čvrstih bradavičkah, prejezičkal celo pot do pristriženega hribčka in si lačno postregel z njeno dišečo češpljico. Predla je kot muca, vsake toliko spustila kak vzdih strasti in čedalje globlje dihala. Razmišljal sem, da redko srečaš tako odzivno partnerko. Vsak stisk ritke, vsak poteg z jezikom je stopnjeval njeno pripravljenost. "Daj mi ga, hočem te," je zahlipala vsa pohotna in nisem se dal prosit. Obrnil sem jo na bok, nežno dvignil nogo in ga sprva samo malo, nato pa čedalje globlje porival v pohotno mokroto. Rad imam fuk na boku, omogoča super samokontrolo kljub temu, da ga lahko porineš zelo globoko in če njen paše, super položaj, po drugi strani pa imaš prosti roki za še dodatno božanje, draženje. Odločno mi je zagrabila roko in ponesla srednji prst k ustom. Heh, tu bi sicer rabil še enega za njena pohotna usta, a če ni, se je treba znajti. Videl sem, da uživa in kar mislil sem si, na kaj misli, ko zaprtih oči z obema rokama drži mojo roko in obdeluje iztegnjeni prst.
Res, punca se je super odzivala in ko sem videl, da se približuje, sem jo obrnil na trebuh, jo z vso težo pritisnil na posteljo, razširil noge in ji ga od zadaj vtaknil v češpljico. Očitno sem našel njeno najobčutljivejšo točko, saj je postajala čedalje bolj glasna: "Če se zdajle ustaviš, te ubijem, daaaaaaj, fuuuuuukaj, prosim te, kot boga te prosim fukaj meeeeeeeee." Ta zadnji meeee je bil že na meji glasnosti reaktivca med vzletom. Od užitkov spačen obraz, glasnost in en sam neprenehen trzljaj njenega telesa je pričal, da je deklič v ekstazi. "Daaaaaj, končaj, prosim te, ne morem več," je moledovala, jaz pa sem jo vseeno divje obrnil na hrbet in jo v klasičnem misjonarcu divje nabijal. Kaj morem, moj najljubši položaj, ko mi prihaja in čutil sem, da sem blizu. Še parkrat sem uživaško porinil kurca povsem do konca, se utripajoč spraznil in utrujeno omahnil na Dominiko. "PIzda stari, ampak res obvladaš, kaj takega pa že dolgo ne," mi je po kosih priznala, medtem ko je lovila sapo. Jaz nisem mogel nič, še odgovoriti ne, nežno sem ležal z glavo na njenih prsih in poslušal razbijajoči ritem mladega srca.
Kar nekaj časa sva nepremično ležala, se nežno božala in poslušala šume najinih teles. Vrhunsko. "Zdaj pa bi tisto obljubljeno pijačo, srce," sem prekinil tišino. "Seveda stari, za tak fuk ti jo dam tudi po žličkah," je ljubeče dejala, vstala in šla v kuhinjo, namenom pusteč, da ji je moja sperma mezela po notranji strani stegen in kapljala na gola tla.
Kmalu se je vrnila z dvema longdrink kozarcema, mi ponudila enega, drugega odločila na poličko ob postelji in se nažličkala poleg mene. Probal sem pijačo, vrhunsko, "kaj je to?" "Dirty Me," je odgovorila, "variacija gin tonika, s posebnim ginom, posebnim tonikom in še nekaj malenkosti." Ja, videl sem kumaro, videl rožmarin, drugih malenkosti pa nisem videl, pa tudi okušal jih nisem, ampak cocktail je bil res božanski.
"Si utrujen?" me je nežno vprašala? "Prijetno," sem ji odvrnil čakajoč njeno naslednje vprašanje. Namesto vprašanja se je obrnila, glavo približala mojemu mednožju in nežno vzela mojega še povsem mlahavega kurca v usta. Nežno ga je ljubkovala, vsake toliko z jezičkom požgečkala spodnji del občutljive glavice, se spuščala na presredek ter vračala nazaj na prazna jajčka in kurca. Oooooooh, sem kar nekaj časa pustil jo igrati se in zaprl oči ter užival. Počasi se je prijatelju vračala volja do življenja, najprej napol, nato pa že skoraj čisto trdega je ljubeče obdelovala: "Lepega maš, " je momljala s polnimi usti. Prijel sem jo za ritko, se skupaj z njo obrnil na hrbet, jo potegnil bližje, da sem imel njeno luknjico na dosegu jezička in nežno okušal mešanico njenih omamnih sokov in moje sperme. Značilen vonj cvetočih kostanjev in rahlo slankast okus mojih sledov je deloval kot afrodiziak. Uživala sva obdelujoč drug drugega, sem pa tja se je slišal kak mlask, sicer pa nič ni motilo najine tišine. Ko je imela občutek, da je čarobna palčka že dovolj čvrsta, se je obrnila in se čisto narahlo, zgolj za kak cm ali dva nasadila nanjo. Z eno roko opirajoč se na moje prsi, z drugo čvrsto držeč vir ugodja, se je nežno rajcala na samem vhodu luknjice. Mmmmm, kako mi je pasalo, vedel pa sem, da prav dolgo tega ne bom zdržal. Čutil sem, kako spreminja tempo, kako kurac skoraj brez trenja drsi not in ven. "Zdaj pa malo po moje," je pohotno zapredla in se kombinacijo krožnih gibov ter dvigov in spustov medenice , čedalje bolj globoko, čedalje bolj odločno se je nasajala name. Ooooo sveta nebesa, kak fuk. Gibčna je bila, obvladovala je mišice, se dvigala spuščala, stiskala in popuščala in, ko je bila povsem nasajena, s kroženjem preizkušala vzdržljivost mojega kurca. Čedalje bolj odločno se je nasajala, čedalje hitreje, dokler se ni v nekem trenutku obrnila, mi odprla prekrasen pogled na svojo prekrasno ritko, se oprla na moje noge in fukala s hitrostjo stare dobre singerice. "Mala, prišlo mi bo, daj, končaj prosim," sem jo skoraj moledoval, ona pa je bila vse hitrejša in hitrejša, dokler ni v nekem trenutku usločila hrbta, nagnila glavo nazaj in spustila pravi bojni krik ameriških staroselcev. Ko sem videl in čutil njeno naslado, sem tudi sam spustil kontrolo, še parkrat vbodel in že drugič spustil vanjo. Spet sva obležala v tišini, slišalo se je le najino hlastanje za zrakom, slišati sva bila kot šprinterji po koncu teka.
Ko sva prišla do zraka, sva se nežno objela in preden sva zadremala, me je nežno zbodla: "Ampak stari, tistega o starcih, ki se potrudijo, pa nisem verjela, ampak očitno je nekaj na tem."

bolhek  20.09.2019 ob 09:05

Neprecenljivo, za vse drugo je tu MasterCard

marre  19.09.2019 ob 22:45

Vrrrrhunskooo!!! Bravo!

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Srečanje

objavljeno 17.02.2020 ob 15:31 | komentirano 0x

Pustne norčije

objavljeno 17.02.2020 ob 14:11 | komentirano 5x

Masaža 2 del (nadaljevanje)

objavljeno 17.02.2020 ob 14:02 | komentirano 3x

Križev pot

objavljeno 17.02.2020 ob 13:17 | komentirano 0x

Darilo za božič VIII

objavljeno 17.02.2020 ob 13:08 | komentirano 0x