Erotične zgodbe > Dvojna polna črta

Zavohala sva se, pohota se je širila iz vseh por telesa in uma.

Dobila sva se na pijači, pogovor je stekel kot bi bila stara znanca, iz mimike obraza pa je bilo jasno kaj si želiva. V očeh so bili plameni, ki jih ni bilo mogoče brzdati, niso bile potrebne besede. Ob dotiku je streslo oba, mogla sva oditi, saj je bilo za mizo nevzdržno. Nerodno mi je bilo vse vzdigniti, kljub trudu in z roko v žepu, ki je popravljala napeto stanje, nisem mogel prekriti stanje v hlačah.

Napotila sva se v avto, goreče sem iskal prostor, kjer bi imela malo več zasebnosti. “A si napet me vpraša” in ji odvrnem, “zelo”, prime ga čez hlače. Skušam držati koncentracijo na cesti, a z draženjem iz njene strani mi ne uspeva, zato ji rečem, “če boš nadaljevala, ti bom roke vklenil z lisicami”. Ona nadaljuje, jo opozorim še enkrat, ona še vedno izziva, prevozim dvojno polno črto, zato avto vihravo ustavim. Vzamem v roke izpod zadnjega sedeža lisice, odprem njena vrata, jo povlečem ven, roke ji dam za hrbet in ji rečem “to si sama želela” in lisice zaškrtajo na njenih rokah. Posedem jo na zadnje sedeže, da jo na ovinkih premetava, ko ne more se prijeti. Po odcepu na poljsko pot, najdem primerno mesto in ustavim avto.

Pogledam jo in ji rečem, glede na to, da sem storil prekršek zaradi tvojega draženja, prevozil sem dvojno polno črto, boš sedaj dobila dvojno porcijo.
Grem ven, odprem prtljažnik, vzamem deko in jo položim ob avto, ko ona gleda moje početje skozi okno. Odprem vrata, jo potegnem ven, jo strastno zaližem in ji na uho rečem, sedaj boš dobila svoje. Pokleknem jo, odpnem hlače, sedaj vidiš, zakaj mi je bilo nerodno vstati v baru, primem jo za lase in ji ga dam v usta. Liže ga po korenu, jajca ji dam v usta, jemlje ga vse globlje, da se slina cedi čez njeno brado in koren, šeškam jo s kurcem po jeziku in licih, porivanje v njena usta postaja vse hitrejše, da me začne kar odnašati od vse pohote, eksplodiram v njena usta. Pogledam jo, pokaže mi polna usta, katera so čez trenutek prazna.

Dvignem jo, skozi obleko stiskam njeni lepi joški, prevzdignem krilo pod katero so že videti mokre rdeče hlačke, dražim z roko njeno muco čez hlačke, zraven jo ližem in grizem po vratu, jo ugriznem v mečico ušesa, sedaj si ti na vrsti ji rečem. Naslonim jo s trebuhom bočno na prtljažnik, slečem ji hlačke, razširim ritnici in kleče se potopim v njeno muco. Strastno jo ližem, šeškam po riti, fukam jo z jezikom v pičko, grizem po riti, njeni vzdihljaji so vse glasnejši, potiska z boki v moj obraz. Vzdignem se, jo obrnem, da z ritjo sloni na avto, pokleknem pred njo, eno nogo ji dam čez mojo ramo, da sem z glavo tako blizu, da čuti moj izdih na njeni premočenki. Poližem dva prsta in potisnem ju vanjo, porivam vse hitreje, vzdihi njeni so vse bolj glasni in plitki, ko eksplodira tudi ona. Posedem jo na deko in ji odklenem lisice, da pride počasi k sebi.

Prižgem cigaret, gledam v njo in ji rečem, obljubil sem ti dvojno porcijo. Nisem še niti skadil do konca, ko ga ona začne obdelovati, ni rabilo dosti, da je stal in postal trd kot kamen. Dal sem gor kondom, se ulegel in ji rekel, vzami si ga, pokaži koliko si ga želiš. Nasadila se je nanj do konca, da sva oba zaječala, stiskal sem ji joški, gledala sva se v oči, ko je mešala sunkovito z boki. Rekel sem ji, želim te pofukati odzadaj. Dala se je na vse štiri, sunil sem kurca vanjo, jo prijel za boke in jo porival na polno. Zvoki udarjanja jajc ob pičko, so bili trdi kot zvoki groma. Nisem se mogel več zadržati, eksplodiral sam v njej. Polegla sva se kot pokošena. Nasmeh na najinih ustih, iskre v očeh, so povedale več kot tisoč besed.

Fsivko  22.09.2019 ob 20:56

Tudi jaz bi rad to počel

Nagajivo.com
Erotične zgodbe

Službeno potovanje VIII.

objavljeno 13.12.2019 ob 19:15 | komentirano 2x

Sex z neznancem

objavljeno 13.12.2019 ob 13:59 | komentirano 4x

Pofukala sem ga v ritko

objavljeno 13.12.2019 ob 12:38 | komentirano 0x

nekaj zame

objavljeno 12.12.2019 ob 20:47 | komentirano 1x

Brez nadzora

objavljeno 12.12.2019 ob 17:12 | komentirano 6x