Erotične zgodbe > KAKTUS- prvi del

Najprej tale zgodbica je popolnoma fantazijska, izmišljena, da bolj ne more bit. Prav tako ni nastala izpod mojih prstov. Sem pa bila pobudnik izziva enemu izmed uporabnikov portala, ki mi je priznal, da je v mlajših letih pisal erotične zgodbice. Poslala sem mu pet ključnih besed, katere naj uporabi in jih vplete v zgodbico. No, in takole je nekega poletnega dne, viber na mojem telefonu najprej skoraj pregorel od njegovih sporočil, naslednji dan pa od copy-paste v moj mail. Hm, tisti poletni dan, sploh popoldne, mislim, da je za oba bil intenziven. Prav tako še nekaj naslednjih dni, ko sva se prerekala ali jo naj objavim ali ne, ker ni plod moje domišljije in si nočem *lastit tujega perja*. Takole je tale uvod kot kompromis. Zgodbico bom po delih objavljala na svojem profilu, z uvodom, da bo vsem jasno, da ni moja :-)

Zgodilo se je kot po dolgem najinemu hrepenenju ter že po najinem večkratnem obupovanju, da se bodo najine želje poklopile, kot se zvezde v osončju vsake toliko časa. Naj naju najprej malo na hitro opišem. Oba sva poročena, srečna v najinih zakonih, z vzponi in padci, kot se za prave srečne pare spodobi. A pri najinih zakonih oba pogrešava odprtost partnerjev, sva PRASCA, ki sva veliko lepega že doživela v najinih avanturah, a sva bila omejena, da bi lahko zaužila tisti popolni odfuk. Nikoli nisva imela ali časa dovolj pa tudi nekih sledi na najinih telesih nisva smela imeti ob prihodu domov z najinih fukaskih izletov v svet BDSM-ja ter svinjarij.
A poklopilo se je, njen je šel na službeno izobraževanje moja pa z hčerjo na morje, tako da bili so trije dnevi , ki so se pokrivali z njuno odsotnostjo. Bil je tih deževen dan( kot v pesmi)  dobiva se na jutranji kavici že zgodaj, saj sva želela čimbolj izkoristiti vse tri dni. Kljub dežju je bilo vroče, soparno. Bila je kot se za prasico spodobi, oblečena zgolj v kratko ohlapno obleko brez kakrsnega koli perila spodaj. Tudi jaz zgolj v kratkih hlačah ter majici. Sproščeno ob kavici sva začela usklajevati najine, za večino ljudi, ogabno svinjske skrajne zelje. Sproščeno, kot da sestavljava recept za kako sladico, sva planirala . Hitro sva se uskladila, da hočeva mladga  tipčka. Greva na avanture ter pričneva z iskanjem. Kar hitro naletiva na hetero tipčka, še nedolžnega, ki je želel izgubiti svojo nedolžnost s starejšo prasico ter za to, vse storiti in pretrpeti. Dejala sva mu, da 24 ur bo najina last do zadnjega dela njegovega telesa. V vsem se je strinjal le povedal je, da bolečine res nikakor ne prenaša. Sam mu rečeva, da bova za to poskrbela midva, samo naj pove kje ga lahko čimprej pobereva. Rece, da cez 20 min naju čaka nekaj km od naju..Spijeva kavo in se bez nadaljnjega planiranja se odpeljeva ponj.  Vidiva ,da stoji ob cesti, kako nemirno postopa med čakanjem, ustaviva prisede zadaj v moj enoprostorec z zelo zatemnjenimi stekli, začudeno pogleda, ko odpreš vrata ter greš sedeti k njemu zadaj. Preden sedeš, dvigneš obleko, da vidi tvojo golo, gladko, gonečo se pizdo. Nato se obrneš ter skloniš z razširjenimi ritnicami. Po končani predstavi se kot dama usedeš poleg njega in mu ukažeš, da se do golega sleče. Prestrašen, vidno vzburjen se prične slačiti, a kar naenkrat obstane, ko vidi v tvoji roki KLETKO ZA KURAC. Ravno rastoči kurac mu je povsem uplahnil, kajti nakazovalo je, da je njegov kurac konkreten komad- nekje dolg ter debel kot moška roka od zapestja do komolca. Res nepričakovano za tipčka, ki v višino meri manj kot 170 cm ter tehta kaknih 60 kg. Spogledala sva se, ti bo sploh uspelo spravit njegov kurac , v kletko, kljub temu da je mehak, je zajeten. Odprla si jo, mu jo z muko nadela in zaprla. Nato si slekla oblekico in mu porinala pičko nad njegov gobec. Naprej sem zavohal kako se goniš, prasica potrebna. Lepljiv gost nektar se ti je iz pičke cedil, nekaj v njegov gobec nekaj po bedrih. Mali je pričel postajati rdeč v obraz. Opazoval sem vaju v vzratnem ogledalu med počasno vožnjo po centru mesta. Hm, le kaj, če bi ljudje vedeli kaj za temnimi stekli v njihovi neposredni bližini se dogaja?
Ti še vedno povsem zbrana, čeprav napaljana kot se za prasico spodobi, si videla da bodo sedeži zapackani, si zato iz svoje Sport Billy torbe vzela podlogo za postelje, katere uporabljajo za osebe, ki ne nadzurujejo izločanje ščance in dreka. Ob tem si dobila zloben lesket v očeh, a prekinil ti ga je krik bolečine tipčka, kateremu je kurac otrdel v kletki, zaradi tvoje razprte goneče se pičke, ki je izločala sokove v enormnih količinah.Ti kot prasica, zlobna, pokvarjena do obisti, brez kakršnih koli zadržkov ali tabujev, si iz Sport Billy torbe vzela tablete OxyContin, ki telesu povsem odvzame nekaj čutov, razen čut za okus, vonj ter otip. Daš mu jo v gobec. Trudi se jo pogoltniti na suho, a zaradi bolečin v kurcu, ne gre. Postala si grob, podrla si ga na hrbet. Preko sedalnega dela sedeža mu sedla na obraz ter zaćela scati mu v gobec, da je tableto skupaj s tvojo močno, rumeno scanco, požrl. Davil se je, saj mu je scanco zaradi prevelike količine čez nos porinilo, a ti se nisi nič nanj ozirala, samo ti si bila pomembna. Jaz opazujem tebe pokvarjeno prasico, kako zlorabljaš prestrašenega, nedolžnega tipčka, pri tem pa nezavedno kljub počasni vožnji vijugam po cesti. Naenkrat najslabša možna prekinitev najinega užitka, zaslišimo policijsko SIRENO, v stranskem ogledalu vidim da nakazuje naj ustavim ob strani. Fak ti gola ščiješ golemu tipčku v gobec, ki se davi od količine scance in bolečine v kurcu.. ni časa da bi karkoli storili, da bi prikrili dogajanje na zadnjih sedežih. Ustavim, pri tem pa že vidim kako se odpirajo voznikova vrata policijskega avta. Obrnem se k tebi z besedami, da mu  pritiskaj na gobec z pičko z vso močjo, da zadušiš njegove krike pa če crkne. Tedaj pa že slišim trkanje na moje okno, odprem šipo nakar zaslišim noro zapeljivi ženski glas, ki mi reče:: Vozniško ter prometno prosim.  Ti zadaj se trudiš, da bi umirila njegov trud, da bi do zraka prišel, jaz zakrivam s telesom, da ne bi policistka vaju opazila , a tedaj tvoj krik in kletvica: Ti prasec mali! Me bos v pičko grizel ?!! Takoj sledi zvok dveh močnih klofut po njegovem obrazu. Policistka me začudeno pogleda, se skloni ter pogleda na zadnje sedeže, kjer vidi tebe z besnim, divjim, prav zlobnim obrazoma, kako ga daviš, on pa z izbuljenimi očmi, želi priti do zraka. Vsi obmirujemo, nakar policistka reče da želi vajine dokumente . Ti se skloniš preko sedeža do osebne torbice, ji izročis osebno. Pri tem se ne oziraš, da ti joške prosto visijo, kot da je to nekaj povsem vsakdanjega. On vzame osebno zadaj iz hlač, ampak z obilo strahu, kaj bo sledilo. Policistka jih pogleda vama jih vrne meni enako. Reče vsi te polnoletni. Nekaj piše predvidevam, da globo mi izroči listek ter zaželi srečno vožnjo, a brez vijugana ter odide.
.Prizgem cigareto nemo nekaj trenutkov nato WTF kaj je bilo to? Začneva se nenadzorovano smejati prav do solz , medtem se je mali nadihal in videti je bilo da sok je pospešil delovanje tablete ter se enako kot midva začel povsem sproščeno smejati z trdim kurcem v premali kletki, kjer je bil videti kot da od sile na kletko, bo enostavno ga kletka zarezala globoko v meso Preveriš če res ne čuti več bolečine tako, da udariš po kletki z nogo, on sploh opazil ni . Super rečeš ter si obliznes prste, ki si jih namočila v pičko.  Skadim ter pogledam dobljeno globo. S smehom ti jo izročim,jo prebereš in se bolj se začneš smejati. Malemu ni nic jasno. Prebereš na glas napisano;  čez 5 ur končam izmeno, pokličita me da vem kje se vama pridružim. Kiss Julija. Spodaj njena gsm st.
Jst speljem vidva se pričneta oblačiti ti itaq sam obleko preko glave si nadaneš, on pa hlače brez gat ter majico... Klepetamo nakar se ti odločiš ,da boš vzela tableto, ker hočeš te tri dni uživat v skrajnostih.
Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Srečanje

objavljeno 17.02.2020 ob 15:31 | komentirano 0x

Pustne norčije

objavljeno 17.02.2020 ob 14:11 | komentirano 5x

Masaža 2 del (nadaljevanje)

objavljeno 17.02.2020 ob 14:02 | komentirano 3x

Križev pot

objavljeno 17.02.2020 ob 13:17 | komentirano 0x

Darilo za božič VIII

objavljeno 17.02.2020 ob 13:08 | komentirano 0x