Erotične zgodbe > Natakarica

PREJ – POTEM (četrti del)

"Živio," je pozdravila Maja in prisedla, "trenutno sva sama in lahko nadaljujeva. Danes sem jaz na vrsti, a ne?"
"Res je, danes ti govoriš," sem se strinjal. "O čem pa?"
"Danes? Malo sem razmišljala... Načeloma ima vsak od nas svojo paradno potezo, a ne?"
"Aha," sem se strinjal in napel ušesa, "in katera je tvoja?"
"Počasi," se je zasmejala, "kam se ti mudi?"
"Poslušam," sem odvrnil in jo med razmišljanjem kaj bi lahko bila njena poteza opazoval.
Maja se je nagnila naprej, tudi jaz sem se ji približal in napel ušesa; nekaj mi je reklo, da bo njena zgodba prava...
"Všeč so mi igre podrejanja," je začela z zaupljivim glasom Maja, "še posebej..."
"Še posebej kaj," sem jo vprašal in bil deležen enega najbolj skrivnostnih in zapeljivih nasmehov. Takoj je nadaljevala s pripovedjo.
"Takrat... Mislim, da sva se nekam odpravljala. Moj takratni je bil gol, jaz pa tudi, sem prišla ravno izpod tuša. Gol se je postavil med vrata od spalnice, držal se je za podboj in me s tistim svojim strogim in ukazovalnim glasom poklical. Na pol mu je stal. Prinesi brisačo, mi je ukazal in ko sem mu jo prinesla jo je vrgel na tla. A veš zakaj to, me je vprašal. Seveda mi je bilo jasno, ampak sem se delala, da ne vem. Na kolena, mi je ukazal. Pa roke za hrbet! Pokleknila sem pred njim, tiča sem imela pred očmi. Odpri usta, mi je rekel. Z rokami na hrbtu sem dala glavo nazaj in odprla usta. Brez, da bi se me dotaknil mi je porinil tiča v usta, kako je to noro, ko čutiš, da ti otrdeva na jeziku, z eno roko me je prijel za glavo in začel nabijat v usta, najprej počasi, čutila sem ga, ko je po dveh ali pa treh sunkih do konca otrdel..."
Gledala me je v oči in govorila, ampak njen pogled je šel preko mene, nekam v daljavo, dlani je stiskala med bedri, videlo se ji je, da podoživlja...
"Zaletaval se mi je v lice in v nebo... Totalno ga je žgalo, če mi je z glavico drgnil po nebu... Klečala sem pred njim in ga gledala v oči, po bradi me je tepel z jajčki... Totalno je užival v dominaciji in vsake toliko so mu klecnila kolena... Prijela sem ga za tiča, da ni šel pregloboko, pa še drkala sem mu ga hkrati, ko me je nabijal. Noro, ti rečem, da je bilo noro... Sem mokra že samo, ko ti govorim..."
"Aja," sem se zasmejal, "škoda, da ne morem probat!"
"Mogoče... Enkrat... Če bo priložnost," se je nenadoma zdrznila in se za hip zavedela moje prisotnosti, potem pa nadaljevala, spet je bila kot v transu.
"Čisto se je vživel, čedalje hitreje je nabijal, kar dol je lezel, ker je imel mehka kolena, postajal je grob... Vsake toliko sem na jeziku čutila kakšno njegovo kapljico... Začel je na glas dihat, skoraj mu je že prišlo. Ustavila sem ga tik preden bi špricnil, kako grdo in proseče hkrati me je pogledal, ko sem ga z mokro roko prijela za trebuh in odrinila, da je padel na posteljo. Na vse štiri sem se postavila zraven njega, z ritjo sem bila obrnjena k njemu, preden sem ga vzela nazaj v usta sem mu prepovedala, da se me dotika. Ni mi bilo treba preverit, vedela sem, da sem mokra, čutila sem, da sem mokra, hotela sem mu pripravit predstavo. Obdelovala sem ga z usti in se hkrati igrala sama s sabo... Hotela sem, da me gleda, pa rabila sem dotik, ker bi se mi drugače zmešalo, totalno sem bila potrebna pa mokra, šele ko sem šla s prsti vase in si jo razširila, da je lahko videl mojo rožnato notranjost... Kot bi se šele takrat zares ulilo iz mene, slišalo se je cmokanje, ko sem se s prsti... Skoraj do konca sem se, potem sem mu šla z mokrimi prsti čez usta in lice... In se mu usedla na kolena, s prsti v sebi, noge sem dala narazen, da je videl kaj delam, z drugo roko sem mu drkala tiča, pa sebi sem jo, da je ja čim bolj cmokalo in na koncu, ko sem vedela, da mu bo prišlo, čisto je bil že napet... Samo močno sem ga prijela, da me ne bi prehitel, s prsti sem si jo dala čisto narazen in se usedla nanjga, potem pa umaknila roko, da sem mu naenkrat čisto objela tiča s svojo mokro špranjo... Samo še prišlo mi je vame, ej, brez da bi se kdor koli premaknil... Pa še meni je prišlo, ko sem ga čutila, da šprica vame... Noro," je še rekla Maja in se stresla ob misli, "noro!"

ok_tip  19.10.2019 ob 15:19

super!!!! še bo kaj nadaljevanja :)

Penis-erect.si
Erotične zgodbe

Spomin

objavljeno 12.11.2019 ob 22:41 | komentirano 0x

Venti quattro mille Baci

objavljeno 12.11.2019 ob 18:00 | komentirano 5x

Pri Maji na fuku

objavljeno 12.11.2019 ob 16:07 | komentirano 1x

Starejša soseda 70+

objavljeno 12.11.2019 ob 15:32 | komentirano 2x

Fucklandija

objavljeno 11.11.2019 ob 22:38 | komentirano 7x