Službena pot v EDINBURGH 3/3 KONEC

Končno še tretji zadnji del nadaljevanja zgodbice Službena pot v EDINBURGH

Teh dobrih pet minut je minilo kot bi mignil. Prispemo do tipične stare škotske meščanske večstanovanjske hiše. Vstopimo v vežo. Po stopnicam se vzpenjamo v drugo nadstropje. Stopam za Cath, ki ji z vsakim korakom oblekca zleze nekoliko višje in že skoraj razkriva njeno ritko. Vrata njunega stanovanja so na levo. Pozvonita. Začuden sem zakaj zvonita… Preden uspem vprašat se vrata odpro. Zagledam mladega, postavnega, visokega, mišičastega, temnopoltega moškega v oprijeti majčki brez rokav in boksarcah. Spogledamo se. Opazijo moj presenečen pogled. Morda je v njem tudi nekoliko zadrege. Planejo v smeh. Cath izusti, da je presenečenje uspelo in mi mladeniča predstavi. To je njen ljubimec, ki se jima redno pridružuje. Ponudi mi roko in se predstavi. Danny. Fak to bo še zanimivo me prešine in izdavim, da so me res presenetili.
Stanovanje ima velike sobe, če že ne kar sobane z visokimi stropi. Odpravimo se v dnevno sobo, kjer je prijetno toplo in intimno temno. Osvetljuje in greje jo kamin. George odide v sosednji prostor. Najbrž kuhinjo. Ostanemo sami trije. Danny pristopi h Cath, jo objame nekaj zašepeta na uho in jo začne slačiti. Sedem na sedežno in opazujem. Priznam trdega imam.
Sleče ji bluzo in joški s trdima napetima bradavičkama se prikažeta. Sleče ji krilo in ostane samo v samostoječih… Fak vedno bolj trdnega imam. Danny jo zaliže in z rokama zgrabi za rit, ter jo dvigne, potegne nase in prenese na sedežno. Poleže jo zraven mene tako, da je z glavo pri meni in z nogama pri njemu. Danny se potopi med njuni nogi in ji začne lizat pičko. Ne čakam. Izvlečem trdega napetega, mastnega kurca. Primem jo za glavo, nagnem nazaj in porinem kurca v usta. Do konca. Do jajc. Do grla. Davi se. Prasička ne bom ti ostal dolžan za tole temnopolto presenečenje. Cath se trese. Porivam ji kurca do grla, Danny ji liže pičko. Prikaže se George s steklenico whiskey-ja. Sede na enosed in opazuje. Jaz ji še vedno porivam kurca v usta, medtem ko Danny preneha z lizanjem. Sleče boksarce in prime v roke svojo konkretno, dolgo, debelo, temno batino. Potegne Cath k robu sedežne in ji kurca zarine v mokro, potrebno pičko. Fak kako zagode. Nastavim jajca k njenim ustom. Na liži jih prasička potrebna. Meni liže jajca, Danny jo poriva, George srka whiskey in opazuje. Vse se dogaja brez besed. Samo vzdihljaji užitka. Danny – ju namignem, da bi jo želel pofukat. Sede na sedežno, Cath vstane in se z usti zapodi k njegovi temni, dolgi, debeli batini meni pa nastavi ritko in razkrečeno mokro, mastno pičko s katere se sedijo sokovi in lesketata piercinga. Navlečem kondom na trdega, napetega kurca, se približam pički in ji ga zarinen do jajc. Končno jo fukam prasičko potrebno. George še vedno nemo opazuje, srka whiskey, medtem ko jo držim za boke in ji ga zabijam do jajc. Danny – ju pa ga fafa kot nora. Joški ji visijo, se zibajo v ritmu mojega nabijanja. Res je prava potrebna prasička, željna kurcev.
Danny se poleže na sedežno in predlaga Cath, da ga zajaha obrnjena k njemu. Z nogama stopi na sedežno in se počasi s pičko spušča na njegovo batino. Počasi se natakne. Najprej glavico. Potem pa se vsede do konca na kurca in zagode od užitka. Fak to batino mora čutit do jajčnikov  Jaha ga, Danny jo drži za joške… Pristopim od zadaj in ji na uho rečem ali je še prostora za enega… Yes Sir zašepeta… Z rokama se naslonim nanjo in ji nakažen naj se vleže na Danny – ja da se lepo razkreči njena ritka in prikaže mastna potrebna pička zapolnjena s temno batino. Vprašam se ali bo še res prostora za mojega… Pristopim, primem kurca in ga počasi začnem potiska v pičko… Zdrsne v pičko. Noro. Očitno je vajena marsičesa. Porivam kurca, ki se drgnem od Danny-jevega in steno pičke. Fak kolk me to sedaj rajca… Porivam kot nor. Danny ji s prsti drgne klit, Cath kriči od užitka… George? Sedi in srka whiskey. Fak kako jo porivava. Čutim, da ji pička vedno bolj utripa. Noro. Prišlo ji bo vsak čas. Začne migat kolikor lahko in začne se tresti… kurca mi stisne… fak kako ji je prišlo. Čisto se spusti z vajeti. Imam občutek, da za trenutek ne ve točno kje je… Umiri se. Izvlečem kurca in potegnem kondom. Danny vstane s Cath vred še nataknjeno na njegovo batino in jo postavi na tla pred Georga. Ukaže ji naj poklene na tla. Pomigne mi naj pridem. Postaviva se vsak na eno stran. Z rokama nama prime kurca in izmenično drka, liže, fafa… Čisto pri koncu sem. Tresem se. Razneslo mi bo kurca. Primem jo za za lase, približam obraz kurcu. Zalijem jo z vročo spermo po obrazu in ustih… Danny ponovi. Zadovoljno se oblizne in pogleda Georga v oči. Fak očitno oba uživata. Cela pospermana vstane, ter sede Georgu v naročje in ga zaliže. Pogledam Danny – ja. Oči mu govorijo, da mu je to znano.
Vprašam ga kje je tuš. Pokaže mi. Stuširam se in gol pridem nazaj. Sedijo na sedežni. Cath in Danny gola, George še vedno samo opazuje. Pridružim se jim. To pa je bilo pravo presenečenje večera… izustim. Hihitajo se. Cath je tako ali tako v sedmih nebesih. George pa ravno tako. Vidno uživa, ko se Cath predaja, fuka pred njim. Povem jim, da se bom poslovil. Čaka me kratka noč. Imam zgodaj jutranji let... Po vsem tem dogajanju se želim pošteno naspat. Oblečem se, odklonim ponujen whiskey, zahvalim za res vročo presenečenje in doživetje, ter se poslovim… Morda pa še kdaj. Kdo bi vedel.

Stopicam po temnem hodniku. Opravim se v temno škotsko noč. Misli komajda umirim šele v postelji mojega Edinburghškega domovanja.

Budilka me preseneti sredi trdnega spanca. Hop v taksi in na letalo. Letimo nad otokom. Pas s katerim sem pripet mi na nekaj pritiska… Sežem v žep jakne in začutim nekaj okroglega, trdega.. Izvlečem. O fak kroglice od Cath, ki sem jih izvlekel iz njene pičke v veži in spravil v žep. Ne samo jaz tudi prijetna dama na sosednjem sedežu je bila presenečena nad videnim…

Pa naj še kdo reče, da ponedeljki ne zmorejo posebne energije…

Kategorija:
Hetero