Gašenje požara

Saj vem, da večini tukaj moje pisanje ni zanimivo. Moj besedni zaklad pač ne premore besed, nad katerimi se večina tukaj naslaja. Pa mi niso moteče, le uporabljam jih ne.

Makao, hvala za včerajšnjo spodbudo v tvojih razmišljanjih. Ta zapis je odgovor namesto komentarja - namenjen njemu, mojemu ljubimcu.
Morda pa bo zgodba zanimiva še komu. Kdo ve?

"Kupila sem cocto in čokoladice... prideš?"... pošljem sporočilo.
"Ne izzivaj... veš, da se lahko zgodi..."
Zavedam se, dobro se zavedam, da bi prišel, če ne bi imel doma žene in otrok... In jaz vem, da bi mu postregla z vsem, kar ima najraje. Žal, okoliščine ne dopuščajo, da bi se srečala, ko si zaželiva drug drugega. Ampak urice, ko uspeva uskladiti čas samo za naju, so sladke, začinjene, z eno besedo: NORE!
Rada ga izzivam... s sporočili, s kakšno nagajivo fotko... Uživam v njegovem odzivu. Vem, da bi prišel po zraku, če bi lahko.


Dogovorjena sva, da se dobiva. Ne vem, kateri od naju težje čaka na srečanje. Že samo misel nanj prebudi v meni nagajivko in žensko, ki čaka na primeren trenutek, da zaživi v vsej svoji strasti.

"Zakaj pa ne?!" me prešine. Počasi se slačim in naredim nekaj fotk. Pošljem prvo ... ritko v črnih čipkastih hlačkah.
"Kaj mi delaš?" prileti sporočilo. Pošljem naslednjo slikco... bradavičko med rdeče nalakiranimi nohti... Kar predstavljam si ga... Ne čakam odgovora. Nadaljujem... prsti na mucki...
"Noro. Kaj bi zdaj počel s tabo...!" Vklopim domišljijo, pustim prstom, da se sprehajajo po mucki, jo božajo, raziskujejo... Predstavljam si, da so to njegovi prsti, njegov jezik... Pa si pomagaj, če si moreš! Umirim se in naredim slikco...sledi užitka na stolu... "To je posledica moje domišljije!"

Uh, ta ura! Obveznosti!
Med vožnjo prileti slikca... golo moško telo na postelji... Ojoj... najraje bi se teleportirala k njemu!
Zvečer v postelji odprem slikco še enkrat in pustim domišljiji prosto pot. Mislim, da se mu niti sanja ne, da je fotka zanetila požar, ki sem ga sicer za silo pogasila. Fant, pazi se, jutri boš požar gasil ti!!

Pa se moj piromanček ni dal. Zanetil je kar nekaj manjših požarov, pustil, da so se skoraj do konca razplamteli, potem se je umaknil in zašepetal: "Umiri se, lepo počasi..." Uhhh...!!!
Priznam, da se mi je mešalo... vedno malo pred koncem... dokler se požar v najinih telesih preprosto ni dal več kontrolirati... Takrat so se pri obeh sprožili vsi varnostni mehanizmi in dobesedno pogasili požar...
"Si dobro?"
"O, pa še kako dobro sem, " mi je ušel zadovoljen nasmešek.
"Tako, to je bila kazen, ker si me včeraj čisto obnorela. V bistvu je bilo to nadaljevanje od včeraj," se je pritajeno nasmejal. Tudi meni je ušel nagajiv nasmešek, ki je vzburil domišljijo... Vendar, včasih je dobro zadržati kakšen komentar zase ;)
Vstala sem iz premočene postelje, nalila cocto v kozarce in nama postregla še s čokoladnimi bomboni. "Da ne dehidrirava," sem se pošalila. Pa ni bilo daleč od resnice! Za nama je bila namreč šele polovica odmerjenega časa, midva pa lačna eden drugega.

Zagotovo si se spoznal. Hvala, da deliš svoj čas z mano! Zame si nekaj posebnega!


Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Sva že dve.

Uporabnik

Makao... Hvala. Saj veš, okusi so različni. Vsekakor pa vsa tvoja razmišljanja in zgodbe pustijo sled in vedno kakšen odziv, ne glede na to, kakšne besede uporabiš. Še več bi lahko pisal Smile

Uporabnik

Swarun, hvala... vsekakor, čim je čokolada omenjena... Wink

Uporabnik

Bolhek... hvala za komentar. Tebi ne sežem niti do kolen. Tvoji zapisi so... \"top\"

Uporabnik

Labialover, prav imaš. Jaz sem si pohotno upala priznati, veliko je takih, ki pred tem bežijo. Jih kar nekaj poznam. Škoda, ne vejo, kaj zamujajo.

Uporabnik

Primorc24 Ne obremenjuj se z malenkostmi, ki lahko pokvarijo dan... Vino... , ja, če ni pred tabo kup kilometrov in policaji na cesti... Zakaj bi si po nepotrebnem komplicirali življenje?

Uporabnik

jaz prnesem vino je bolje za romantiko kot kokta

Uporabnik

Jasno mi je da kak \"mehki\" zapis ki ga zapišem ni ravno nevem kako priljubljen. A če vsaj nekoga z kakšnim pripravim do tega \"porednega\"...(trebnega) razmišljanja, je moj cilj dosežen . Včasih ni potrebe po direktnih besedah da bi bilo sexy in fukiš.

Uporabnik

Tole pa je za prste polizat... Wink

Uporabnik

poliamorija je normalna reč, ljubimo lahko več partnerjev, vsakega na svoj način....