Pri Maji na fuku

Neko noč sem bil v pisarni, pozno in sem se odločil, da si malo odpočijem in surfam po internetu. Brskal sem po oglasih in videl njeno sliko - ženska fotografiji je bila čudovita, zato sem kliknil njeni profil. Ime ji je bilo Maja in bila je krasna. Visoka, lepih oblin in popolnoma lepa. Imela je svetle lase, dolge do ramen, popolne prsi. Toda ko sem videl njenega tiča, sem se zaljubil.

Prva slika na njenem profilu je bila pod kotom od spodaj, nosila je črni čipkasti nedrček, razkrival je njene čudovite joške in ujemajoč se čipkasti pas podvezice in bila je brez hlačk. Njen tič je ponosno stal, pokončen in pripravljen na akcijo. V tistem trenutku nisem imel pojma, kaj me je obsedlo, a želel sem, da bi bil njen tič v mojih ustih. Odpel sem hlače, zgrabil trdega tiča in začel masturbirati, prav tam v moji pisarni (dobro, da ni bilo nikogar več).

Nadaljeval sem z brskanjem po njenih slikah in videih. Slike v čudovitem erotičnem perilu, z dildu, z pravim v ritki,… pa vse do videov kako čudovito jaha umetnega tiča. Mmm dolgo nisem več zdržal ko sem pošprical celotno mizo, tipkovnico in del ekrana. Padel sem nazaj v svoj stol, zadihan od orgazma gledajoč mojo boginjo, popolnoma pokončna, prikazana pred mano na računalniškem zaslonu.

Ko sem se vrnil na glavno stran njenega profila, sem opazil zeleno luč, ki je znak, da je uporabnik "Dosegljiv". Pa ji pošljem sporočilo:
»Oj«
»Hy«
»Vidim tvoje slike, videe in me zanima ali bi se lahko dobila«
»Kako to« reče in želi zvedet kaj več
»Gledal sem tvoje fotke, videe in moram ti reči, da si fenomenalna, nenormalno lepa in sem….«
»Kaj ? Drkal na moje slike? Veš takih mailov dobim ogromno vsak dan, vendar vsi obupajo, takoj ko jim pride«
»Veš, jaz bi se vseeno rad dobil s tabo!« ji rečem
»Jutri ob 16.00?« me vpraša
»Sem pri tebi« ji odgovorim.
Ko sem šel njej nasproti je imela oblečen dolg črn usnjen plašč z visokimi usnjenimi škornji.

Zagrabila me je, me povlekla blizu nje in me začela poljubljati. Roke so bile zasedene, odpenjala je gumbe moje srajce, nato pas, hipoma je poskušala sneti oblačila z mene.

"O tem že ves dan razmišljam," je rekla, končala najin poljub in mi raztrgala majico, "komaj čakam, da pofukam tvojo ritko!"

Že samo njen govor me je vedno vznemiril. Nikoli ne bi mislil, da me lahko prevzame krasen crossdresser, vendar se je zgodilo nekaj časa po tistem ko sem opazil njen profila na spletu in se nato srečal z njo.
"Dol na kolena," mi je naročila, naj stopila korak nazaj, da je lahko odpela plašč, "Takoj!!"

Ko sem se spustil na kolena pred njo, je odpela plašč in razkrila njeno čudovito telo. Imela je črni čipkasti modrček in ujemajoč se pas podvezice (tako kot na sliki, v katero sem se zaljubil), spodnjih hlačk pa ni bilo. Njen tič, pa je v sredini pozdravljal svojega današnjega služabnika.
Božansko je bila lepa.

Ko je bil popolnoma pokončen, je bil dolg približno 18 cm in približno 4,5cm debel, neobrezan in popolnoma obrit. Ko sem gledal ta krasen kos mesa, ki visi med njenimi nogami, je bilo tako kot, da bi se mi uresničile sanje. Povlekla si je kožico in razkrila roza glavice ter nekajkrat božala svojega tiča.
"Hočeš tega tiča, kajne ??" je vprašala in gledala v mene, klečečega pred njo.
Da, da, res sem si želel Majinega kurca v ustih.

"Povej mi," je rekla in me z očmi pobožala, "Povej mi, da si moja mala kurbica."
"Jaz sem tvoja mala kurbica," sem odgovoril, "prosim, daj da fafam tvojega tiča"
Po tem je Maja potisnila glavico njenega tiča mimo mojih ustnic v moja usta. Začel sem ji ga ljubkovati, fafati, drsteti gor in dol po njeni dolžini, drseti z mojim jezikom po podnožju njene vdolbinice, sesati njeni glavico v iskanju tiste čudovite tekočine tam v notranjosti.

"O bog, ja," je zastokala, svoj tič pa zarinila globoko v moja usta, "Vzemi ga celega v usta !!"
Začutil sem, kako njene roke segajo od hrbta do moje glave in me vlečejo naprej, njenega tiča globoko v moje grlo, njena jajčka pa so se mi umirile ob moji brado, ko se imel vseh 18 cm globoko v grlu. Čutil sem, kako je njen tič pričel utripati, ko je s svojim trdim tičem bila globoko v mojih ustih in vedel sem, da je blizu, da me bo nagradila s svojo lepljivo dobroto.

"Fuuuuuuccccccckkkkkk !!" je zavpila, ko je njen tič eksplodiral, kar da je teklo globoko po mojem požiralniku in navzdol v moj želodec. Povlekla je tiča nazaj, tako da mi je bila samo glavica v ustih, ko je še naprej migala z boki in ejakulirala in mi polnila usta s semenom, me hranila s spermo, ki sem jo potreboval in si jo tako zelo želel. Bila je resnično založena, ker poskusim, kolikor lahko a ne morem pogoltniti dovolj hitro, da bi bil v koraku z njo, zaradi česar je nekaj njenega semena izteklo iz strani mojih ust. To opazi Maja in potegne tiča iz mojih ust in nadaljuje z brizganjem svojega semena po mojem obrazu. Ko je bila vsa njena zaloga porabljena, in sem bila popolnoma v belo obložena, je padla nazaj v stolček za njo, medtem ko je meni iz obraza kapljala njena sperma.

"Nikoli se tega ne naveličam," je rekla, dahnila sapo in se božala po njenem napol trdem tiču. "Zdaj pa skloni rit nad mizo, da te lahko pofukam!!" je rekla čez nekaj minut.

Naredil sem, kot mi je rekla, spustil hlače okoli gležnjev in se upognil za svojo boginjo, pripravljen nanjo, da me bo prefuka s svojim čudovitim ženskim tičem. Čutil sem, kako opazuje z iskrico v očeh mojo ogromno ritko, ki je prepognjena in pripravljena pred njo, da si me vzame.

"Tako lepo," je rekla, ko je začela drgniti svojega tiča v razpoku moje ritke, očitno je uživala v tem, da me je videla takšnega, pripravljenega, da me zaplodi, da me naredi njenega. Čutil sem, kako z tičem ki ji rase do polne velikosti, drsi med mojima ritnicama.

Hočeš to, kajne ?? "je vprašala, ko je dobro vedela odgovor na svoje vprašanje, ko je še naprej drgnila svoj otrdeli kurac ob mene. "Povej mi, da hočeš mojega tiča v ritki, reci mi, da želiš, da te pofukam."

"O jaaa," sem ji odgovoril, " prefukaj me prosim, Maja !!"
Začutil sem je močan tlesk roke na ritki, zatem pa je Maja smejoče še naprej drsela s tičem po moji ritki, ki mi je dražil luknjico.

"Ti moja majhna kurbica," je rekla, ko je začela pritiskati kurca ob mojo luknjico. Sprostil sem mišice in poskušal sprejeti njenega trdega tiča v sebe, želel sem, da bi me že prevzela, pofukala in me naredila njeno.

"Priden fant," je rekla, čutila me je, da jo bom sprejela, ko je nadaljevala z zarivanjem svojega tiča v mojo ritko. Počasi se je vtirala v mene in me držala tam, moja ritka se je raztezala, da bi se prilagodila njenemu razponu, ko je moje telo sprejelo njen tič in njeno prevlado nad mano.

"Rada bi te slišala," je rekla, "Ker ni nikogar drugega, želim, da te slišim medtem, kako te fukam, razumeš?"

Z desno roko na mojem ramenu in z levo roko na mojem pasu je počasi dovajala preostanek tiča v mojo ritko, centimeter za centimetrom, dokler ni bila ujeta, zakopana do jajc globoko v meni. Nikoli se ne utrudim od tega občutka, ko sem tako napolnjena z njo, ko me bo kmalu pofukala, ko se nasloni na mene, s prsmi na moj hrbet, sapo, vročo na moj vrat.
"Si pripravljeni ljubček ??" vprašala s pohotnim glasom, "Ali si pripravljen, da te pofukam ??"

Začutil sem, kako vsaka žila v njenem kurcu čaka, da jo napolni kri, da rečem da rečem da, jo prosim, da me fuka, da bi lahko začne, da me lahko živalsko pofuka.

"Jaaaa," sem zavpil, "Vzemi si me, prosim, pofukaj me!"
Čutil sem, kako se boki umikajo in njen tič drsi iz moje ritke vse do konice, tako kot je vitez odvijal svoj meč od meč, preden je potisnila naprej in ga zakopala nazaj v mene-

"Ahhhhhh," sem zastokal, ko me je začela fukati, kolki so se ji gibali kot dobro naoljen bat motorja, ki je s svojo močjo vseh valjev in cilindrov potiskal globlje in globlje v mojo notranjost.

"Tako dober si," je rekla, ko me je še fukala, porivala svojega tiča v moje črevesje, sem in tja. Segla je z roko pod mano, našla mojo tiča, in mi ga začela drkati v ritmu njenega fukanja gor in dol.

"To ti je všeč, kajne ??" je vprašala, ko me je še naprej fukala in drkala tiča, ter se zarivala globlje vame.
"Ooo ja, všeč mi je," sem zavpil, ko me je Maja še naprej nabijala, "ljubim, kako me fukaš !!"

Kar naenkrat je zarinila svojega tiča do jajc globoko v mene in obmirovala, ter medtem ko je zajela sapo rekla.
"Obrni se," je zahtevala, "želim, da gledam, kako te fukam."

Ko sem se prepričal, da njen debeli tič niti za sekundo ne bo zdrsnil iz mene, sem desno nogo dvignil gor in čez mizo, Maja me je vodila mimo in me podpirala, da nisem padel, dokler nisem bil ravno na hrbtu, z nogami v zraku in Majin tič še vedno v meni.

"Zelo dobro," se je zamišljeno nasmehnila navzdol, ko je drsela z boki naprej in se prepričala, da me je popolnoma do konca v moji ritki, "Postajaš taka mala pasivna kurbica, odvisna od mojega tiča, da niti minuto ne zmoreš brez njega, kajne? "
Resnici na ljubo, ne. Želel sem si njenega tiča v ustih ali v ritki ves čas, bilo je skoraj vse, o čemer sem razmišljal ob vsakem trenutku.
"Ne morem si zamisliti ničesar boljšega, kot to da te imam v sebi," sem ji odgovoril, ko je Maja začela znova v ritmu suvati v mene, njena jajčka pa so mi udarjale ob rit, medtem ko me je fukala.

Dvignila mi je noge na ramena in mi potegnila boke k sebi ter zakopala njenega kurca v mojo rit, do tja do koder je lahko. Ni se umaknila, in začela vrtinčiti z boki, dražiti z njenim tičem po moji prostati in povzročila, da je moj tič začel puščati predsemensko tekočino po vsem trebuhu.

"To je tako hudoo," je rekla in opazila učinek, ki ga je imela na mene, "Nič ni bolj seksi, kot da te lahko vzburim, ne da bi se sploh dotaknila tiča !!"

Bil sem v nebesih. Bil sem ravno na hrbtu, noge imel razširjene na široko, moja ritka pa je bila napolnjena s čudovitim tičem. V tistem trenutku nisem mogel pomisliti na nobeno drugo mesto na Zemlji, kjer bi raje bil.
"Pojdi nazaj," je Maja zapovedala
Naredil sem, kot je rekla in se pomaknil nazaj po mizi. Sledila je Maja in se dvignila na mizo na kolena, ko me je odprla, naslonila svojo težo na mene. Nagnila se je vse naprej, v polno misijonarsko lego, moje noge so se razširile okoli njenega pasu, njene čudovite joške so se pritiskale na moja prsa, ko me je začela poljubljati, jezik pa je prodrl v moja usta tako, kot je njen tič prodiral mojo ritko. Ko sva se strastno poljubljala, je spet začela potiskati boke in gibala svoje masivno orodje v in iz moje ritke.

"Bog, tvoja ritka je tako dobra," mi je zašepetala v usta, "lahko bi te tako fukala za vedno."
"Prosim, fukaj me Maja," sem ji odgovoril, ko sem zastokal kot kurba.
In jebeno dobro me je fukala.

S polno težo, pritisnjeno na mene, je začela suvati vame. Čutil sem, kako vsak centimeter njenega kamnitega tiča razteza moje stene. Z vsakim potiskom je njen tič sondiral in masiral proti moji prostati, zaradi česar je moj tič vsakič trznil, drgnil se je naprej in nazaj, ko je bil ujet med najina telesa.

Čutil sem, da se je moje telo sprostilo in sem se ji popolnoma prepustil. Glava mi je padla nazaj na mizo in oči so se mi vrtele nazaj v moji glavi, popolnoma izgubljen v užitku, ko me je Maja še naprej fukala. Čutil sem, kako se njen srčni utrip dviga, kako ji utripa po žilah, v njenem tiču, ko me je fukala, ko se je približeval in približal vrhunec.

"Prišlo mi bo," je rekla, ko je še naprej potiskala, "Kam hočeš moje seme ??"
"Vame," sem odgovoril, v možganih mi je poželenje reklo le eno, "Prosim, napolni me."

Nadaljevala je s suvanjem, potiskajoč svojega tiča daleč v mojo rit, ko sem začutil, da je izbruhnila kot masivni gejzir v mene, ki je s semenom prekril moje črevesje, pobarval mojo notranjost s svojo toplo, lepljivo belo tekočino.

"Fuuuuuuucccccckckkkkkkkkk !!" je zavpila, in me napolnila s svojim semenom, ko je še naprej potiskala in ejakulirala svojo spermo v ritko, in me vzgajala kot majhno kurbico.
Trenje njenega telesa ob moj tič je povzročilo, da je prišlo tudi meni. Moj tič je brizgal kot še nikoli in s svojo gosto lepljivo snovjo priklenil Majo za vedno na mene.

Ko je orgazem Maji popustil in se je njen tič zmehčal, se je umaknila iz moje ritke in počasi zdrsnila iz mene, tako da me je obležala na mizi zraven mene. Suha sperma na obrazu, vroča na trebuhu in vroča ki mi polzi iz ritke. Vem, kako je izgleda dobro pofukana ženska, vem da sem to bil danes jaz.

"Ista ura isti dan naslednji teden??" je vprašala in si nadela plašč čez svoje golo telo.
"Vsekakor," sem odgovoril, "komaj čakam !!"

Kategorija:
Gej 
Uporabnik

Dobra zgodba

Uporabnik

Mi das kontakt od te maje da jo pofukam

Uporabnik

Vešečno