Venti quattro mille Baci

V tem novembrskem dežju marsikoga daje nostalgija. Nisem eden od njih. Pravzaprav mi nič ne manjka. Uživam v življenju. Ga jemljem s polno žlico. Se pa velikokrat z nasmehom spomnim na njo in njene "Bacije".

Pomlad je počasi prehajala v poletje, ko sva se našla. Ona nemirna črnolasa gazela, ki očara s svojo pojavo in posebnostjo. Jaz povprečen tip z nadpovprečnim libidom, ki se je spraševal s čim je pritegnil njeno pozornost. Bila je zgodba. Veliko stvari naju je povezovalo. Nekako sva se ujela takoj na začetku. Trajalo je, da sva vendarle prišla skupaj, ampak je bil najboljši trenutek, se mi zdi...

Bil je topel poletni večer, ko sem se pripeljal v center k njej. Ob prihodu na ulico, sem jo zagledal, kako v beli kratki poletni obleki s čipkastim vzorcem sedi na betonskem stožcu, ki ločuje cesto od pločnika in se mi smehlja. Počasi sem stopal proti njej in jo požiral s pogledom. Vstala je, jaz pa ji nisem dal časa niti za pozdrav. Stisnil sem jo k sebi in ji ukradel prepovedan poljub. Vrnila ga je in najina jezika sta zaplesala. Za trenutek sva bila v svojem svetu in poljub bi še kar trajal, če se ne bi v mojo glavo prikradla misel, da ne smeva tukaj. Opravičil sem se ji, čeprav mi ni bilo žal. Nič ni rekla, samo poredno se je nasmehnila in me povabila noter. V liftu sva molčala, leska v očeh pa nisva ne mogla ne želela skrivati. Vstopila sva v ogromno staro meščansko stanovanje z visokimi stropi, starim pohištvom in šarmom, ki ga v novih ne moreš kupiti. Na balkonu sva sedla vsak na svojo klop, ki pa sta bili zelo blizu skupaj. Počasi sva srkala vino, ki nama ga je natočila, se gledala in se pogovarjala. Kratek čas sem bil pod vtisom ambienta, njen nagajiv, seksi pogled pa mi je govoril naj se je dotaknem. Nekaj časa sva se tako gledala in klepetala, moj kurac pa je že izdajal kako vpliva name njena pojava. Sedel sem k njej, jo strastno zalizal in stisnil. Zastokala je od ugodja. Z roko sem hitro zašel pod obleko in tam našel vrelo mokro pičko. Ko sem jo pobožal se je še bolj privila k meni in me prijela za že nekaj časa čisto trdega kurca, ki je grozil da bo strgal tesne kavbojke. Še dobro se nisem zavedel, je že klečala pred mano in z užitkom goltala celega, meni pa se je mešalo od ugodja. Čutil sem, da res uživa v tem početju, saj se je tresla in momljala od užitka. Glavo sem ji potisnil še bliže, dokler ni zdrsnil v grlo in jo tako držal, da je zakašljala. Hvaležno me je pogledala, ga ponovno vzela v usta in fafala kot da gre za življenje. Dvignil sem jo k sebi in ji med poljubom malce podrkal res premočeno pičko. Želel sem jo fukat, zato sem jo obrnil. Ubogljivo se je prijela za klop, jaz pa sem privzdignil oblekico, umaknil hlačke in ga porinil vanjo, da so jajca pritisnila ob ščegetavček. Streslo jo je od užitka in začel sem jo vedno hitreje in močneje nabijat. Ni trajalo dolgo, da so prišli njeni orgazmi. Užival sem, ko je krčila pičko in molzla mojega trdeža, ki je bil ves čas na robu eksplozije. Z balkona sva se preselila noter. Porinil sem jo na fotelj, ji razširil noge in ji lizal pofukano pizdo. Uživala je, vendar me je kmalu spet prosila za kurca. Ustregel sem ji. Tokrat je klečala na stolu, jaz pa sem jo ponovno fukal odzadaj. Ko je začutila, da sem blizu, me je odrinila, pokleknila predme in ga vzela v usta. Ni trajalo dolgo in nagradil sem jo s tovorom vroče sperme. Z vnemo ga je sprejela in polizala vse do zadnje kaplje. Utrujeno sem padel v fotelj, ona pa je prinesla pivo s katerim sva se osvežila. Nisva dolgo počivala. Kmalu sva celotno sceno ponovila še v spalnici.

Pozen večer se je končeval v kuhinji, kjer sva se sladkala s skledo črnih češenj, klepetala in se poljubljala. Ni bilo Bacijev. Samo najini poljubi tokrat. S čokoladnimi pa sva se sladkala ob naslednjih srečanjih.

"Love possess not, nor would it be possessed."

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

no vidva....zgodbica je všečna, v vseh jezikih

Uporabnik

@bav: A ti si šel pa v kak slovar gledat, da si rabil tako dolgo za odgovor? Jezik pač poznam toliko kot sem ga uporabljal kot samouk. Malo. Point si pa razumel vidim. Zaključiva.

Uporabnik
bav

@rec: Hvala, jih mam še nekaj na lagerju, ti pa pazljivo z Google Translate, če ne poznaš jezika. Začenši s tem, da je imperativ glagola comprare je \"tu compra\" oziroma \"voi comprate\", če bi me slučajno želel vikati in končavši z vsemi drugimi zadevami, ki v tej povedi niso take, kot bi morale biti, \"je tut za tuljota treba neki znt\".

Uporabnik

@bav: Comprati nuovi boxer e non preoccuparti per me:)

Uporabnik
bav

Bier nach Wein macht ein Schwein. Wein nach Bier macht ein Tier!