Naporno

Pred leti sem se javil na oglas v Salomonovem oglasniku. Že celo večnost sem iskal enega grobega abrahama, da me dobro predrma. Imel sem željo, da se mu čisto podredim. Poskusil bi tudi rahli SM.
Torej, bral sem oglase in našel nekaj uporabnega. Gospodar je iskal sužnja! Motilo me je, da ni telefonske številke, samo geslo, ki se je glasilo: ZARES! Torej- napisal sem pismo z geslom, kratkim opisom in svojo telefonsko. Nekaj dni sem čakal na odziv, vendar se ni nič zgodilo. Naposled sem na pismo pozabil.
Čez približno tri tedne sem dobil sms. Pisalo je samo: POKLIČI!!! Pojma nisem imel, kdo bi mi to poslal. Iz radovednosti sem odtipkal številko in res poklical. Javil se je globok moški glas. Bil je moj gospodar. Ukazal mi je, naj ga takoj obiščem. Tako sem bil razrajcan, da me je kurac kar bolel. Na žalost sem imel ravno tiste dne težave z avtom, zato sem moral na pot z vlakom. čisto na drugi konec države. V Maribor. Bil je že večer, ko sem prispel na cilj. Gospodar me je že čakal. Bil je visok,neobrit,vampast, dišal je po znoju, nikotinu in pivu. Bil sem neprijetno presenečen. Takoj sem mu povedal, da ni moj tip in da ne bo nič z akcijo. Stvar je bila nerodna, ker nisem imel več vlaka za vrnitev, zato sem sprejel njegovo povabilo na pijačo. Za oba je naročil pivo in vinjak. Ker nisem navajen alkohola, se me je takoj prijelo. Malo sva se pogovarjala. Vprašal me je, kako se bom vrnil in kaj bom počel celo noč na železniški postaji. Ponudil mi je prenočišče. Že malo okajen sem sprejel. Čeprav je bil avgust, se nisem želel do jutra potikati po postaji. Usedla sva se v starega golfa in štartala. Vožnja je trajala približno pol ure. Peljala sva se ven iz mesta, skozi vasi in hiše so se čedalje bolj redčile. Naposled je ustavil v gozdičku nekje bogu za hrbtom. Mislil sem, da gre scat. Prišel je okrog avta in odprl vrata na moji strani. Grobo me je potegnil ven in mi pritisnil tako klofuto, da mi je zvonilo v ušesu. "Sleči se", mi je ukazal. Ubogla sem ga in stal pred njim v samih spodnjicah. Zgrabil me je za jajca in stiskal na vso moč. Od bolečine sem pokleknil, možak pa je potegnil kurca iz hlač in mi ga porinil v usta. Zdaj je zares začel scati. Držal me je za glavo tako, da se nisem mogel niti premakniti. Scalnica mi je tekla iz ust, po vratu, trebuhu, v grlo.... Mehur je imel čisto poln. Ko je končal, je strgal gate z mene in me porinil na sedež. Peljala sva se še kakih deset minut. Parkiral je pred osamljeno kmetijo. Potegnil me je iz avta in me postavil tako, da sem stal pred žarometi. Takrat sta iz teme pristopila še dva moška. Vsak s svojim pivom v roki. In potem se je začelo. ZARES! Tako kot je pisalo v oglasu. Zvlekli so me v uto obraslo z brajdo, v kateri je bila miza in klopi. Nekdo je prižgal luč. Na trebuhu sem ležal na mizi njihovi kurci pa so se izmenjevali v moji guzi in ustih. Tup,tup,tup sem slišal enolično nabijanje. "Fafaj, drkaj, mešaj,liži,obrni se, poklekni, vse požri ,pička, kurba, z mano se boš zajebava,?, naguzi se, natakni se, pij mojo scalnico, odpri gobec.... Luknjo sem imel čisto raztegnjeno. Prišlo mi je neštetokrat. Kar naprej so mi ga drkali, tako da sem imel kožico vneto in bolečo. Prvič sem probal fisst. Prvič sem imel dva kurca v lunji. Prvič sem imel preveč sexsa. "Dovolj,prosim"! Sem modeloval, pa ni nič pomagalo. Do jutra so me jemali, kakor je kdo hotel in kolikor je hotel, Če ni bilo odziva z moje strani, so padale klufute in šeškanje po riti.
Komaj sem čakal ,da se vse skupaj konča. Pa se ni, vsaj ne še tako kmalu. Dodobra so se izživeli na meni. Nadaljevanje sledi!!


Kategorija:
BDSM 
Uporabnik

Ja kje maš drugi del, cakam

Uporabnik

Sm se pa zrajcal zdele, se mene vzem drugč sabo