Križev pot

Precej vode je preteklo od takrat, ko kot mulc sem na nasipu Gajševskega jezera, poljubil dekle in izgubil pozneje še nedolžnost. Gajševsko jezero in reka Ščavnica, sta mi tako ponudila s svojim šarmom, velikim številom fukplacev, v bližnji prihodnosti, kar nekaj takšnih in drugačnih dogodivščin, saj sta mi na dosegu roke, kot kurac v hlačah.
Dve leti starejšo dekle, ki se takrat je odločila, da me bo spremenila v moškega, so vsi po malem občudovali, žicali,otipavali ter jo poskušali pripraviti za kaj več. A, ne vem po kakšnem naključju, merilih, sem bil jaz tisti, ki se je z njo začel redno poljubljati in ji nekaj dni pozneje še slekel tiste vrste spodnjic, ki jih dandanes ne obleče nobena več.Tudi ona verjetno več ne, ki sem jo srečal približno tam, kjer sva leta gospodovega, spoznavala telesi, drug drugega. Prav nič se ni spremenila, le žlahtna patina nakopičenih let jo je začela napadati. Tako, kot mene. V prijetnem pogovoru o tem in onem, sva pristala še v preteklosti in tistem poletju, ko sva se mečkala, kot nora, prav tam. Takrat si brskal po spodnjicah, da si našel rit in pičkico. Zdaj je obratno, razpiraš rit, da najdeš spodnjice. Evolucija gat, je naredila svoje.
Lepo je bilo in iz pogovora sva izvlekla, da bi bore malo spreminjala, če bi že imela to možnost.
Takšna naključna vrnitev v preteklost, te hočeš ali nočeš, pripravi to tega, da se začneš spominjati žensk, s katerimi si vsaj nekaj časa bil skupaj. Začneš pisariti.
Žensko, ki naučila me je praktično vse, bom tako pospremil z majhno pozornostjo, navihano poezijo, tja, kamor je odšla.

Odkar na primorsko,
odšla si ti,
tam več slabe,nege ni.
V sobi dve,nekoč bolehen gospod,
kar naenkrat sam svojo protezo umiva.
Uporablja facebuk ter emajlira.
Red bula,pa tudi, več ne pije,
saj ti si mu krila razvila,
ko v njegovo, si sobo stopila.

Pisal bom pa o Marini,ki je nastopila do zdaj v dveh zgodbah; ŠE VEDNO SVA ISTA in OTVORITEV RAZSTAVE. Marina, je prav tako velikokrat spustila hlačke na nabrežini jezera. Čeprav je bila blond, je v svoji naravni barvi las, nikoli nisem videl. Rdeči se v treh letih najine veze ni odrekla. Niti si nisem želel, da bi se. Želel sem si, pa marsikaj drugega. In v vsem me je ubogala, prav vsem. Tudi takrat ,ko sem ji ob posebni priložnosti podaril majhen vibrator. Vsa nasmejana ga je vzela v roke in potem s povsem ponesrečeno gesto (zahvalo), izjavila, da je takšen majhen kot je,ne bo glih zadovoljil. Vedel sem, da si je želela večjega. A pizda, takrat kot študent, denarja glih dosti nisem imel. Komaj sem kupil takšnega, ne pa tiste zverine, ki je bila še dvakrat dražja. Pa še faking kompleks manjvrednosti, bi me takrat verjetno napadal. Madona me je razjezila. Svojo jezo sem sicer na hitro umiril. Iz avtomobila vzel odejo, ter se šel mečkat na nasip. Kopalcev več ni bilo, saj se je večerilo, tako, da sva v hipu drgnila telesi med sabo. Vzel sem novo kupljeni vibrator ter se počasi začel igrati z draženjem njenega telesa. Nikamor se mi ni mudilo. Že takrat sem vedel, kaj ji bom storil. O ja, njena cameltoe pička je medtem postajala vedno bolj vlažna in mokra. Prav hitro si je tako želela, da tisti majhen vibrator, ki seveda ne bo imel učinka na njej, uporabim. Povedal sem ji ,da ga bo dobila, a le, če me bo ubogala, kar ji bom povedal. Segreta do amena, seveda sploh ni premišljevala. Takoj se je strinjala. Vibratorju sem tako navil vibriranje na maksimum in ji ga porinil v njeno razmočeno pičkico. Oblekel sem ji spodnjice, kavbojke ter jo poslal tečt ene tristo metrov do klopce in nazaj.Takrat se je začel njen križev pot. Sprva hiter tek, je postajal počasnejši in počasnejši. Prvič je tako klecnila pod težo orgazma malo pred klopjo. Se nato obrnila in trmasta kot je začela tečt še nazaj. Iz metra v meter se je videlo, da vibrator vseeno ni od muh. Njeno telo je začelo zopet zanašati. Noge je niso več ubogale. Vedel sem, da dolgo ne bo več zdržala. Vedel sem ,da do mene ne bo pritekla. Počasi grem proti njej. Par metrov pred mano je klecnila pod težo orgazma še drugič. In to tako močno, da sem jo moral odnesti v naročju do avtomobila, ki je bil bližje kot odeja. Nekaj minut zatem nisva govorila...a zato je pozneje še pol leta zatrjevala in govorila, da je bila to najboljša seksualna izkušnja v njenem življenju.

Kategorija:
Hetero