Masaža 2 del (nadaljevanje)

... tri mesece je brez?!
Nemorem verjeti!! Tako dobro pičko imeti doma in jo tri mesece pustiti brez, tri mesece jo ne pofukati?! Nerazumem tega. Neverjamem.
Z eno roko jo primem za vrat, stisnem malo močneje, druga roka počiva na pički. Ne premikam rok. Samo držim in opazujem jo.
Začne dvigovat zadnjico in močneje pritiskat pičko ob mojo roko. Nedam ji prsta. Čutim kako se sramne ustnice odpirajo, čutim puls pičke na prstih. Odmaknem se. Odmaknem roke. Opazujem jo. Nemorem verjeti da jo tri mesece ni nihče pofukal. Nerazumem.
Odpre oči. Gledava se. Prosim!! Tiho pove. Prosim! Spustim svoje hlače. Pogleda moj velik kurac. Vzdihne. Razširi noge. Pričakuje. Upa. Hoče. Slečem si hlače in majico. Stopim okoli do njenega mednožja. Pomislim da bi ji polizal razmočeno pičko. Samo pomislim. Ne. Tokrat ne. Primem jo pod koleni, dvignem jo k sebi. Držim jo za rito. Dvignjeno v naročju nasadim na kurac. Zavzdihne. Strese se. Globoko ga ima. Ne premikam se. Do konca sem ji ga porinil. Globoko. Pustim da se ji pička privadi. Pulsira. Čutim njeno mokroto, vročino,...
Začne se malo premikati na kurcu. Malo. Počasi. Čutim da se njen velik ščegetavček drgne ob mojo sramno kost. Pustim jo. Čez par sekund se začne tresti. Po parih sekundah ji že prihaja. Nekontrolirano se trese. Celo njeno telo se trese v orgazmu. Uauuu!! To je bilo hitro. Nikoli hitreje. Nič nisem še naredil. Počakam da se malo umiri. Mokra stegna imam. To lije iz njene pičke. Lahka je. Nima več kot 45, mogoče 50 kil. Začnem jo dvigovat in nabijat na kurac. Držim jo za rito. En prst se je pripopal na anus. Nabijam jo. Počasi. Hitro. Počasi,..., hitro,..., globoko.
Opazujem jo. Meša se ji. Neki govori. Nerazumem jo. Nekontrolirano se spet začne trest. Spet ji prihaja. Rad imam orgazmične pičke. Rad imam ženski orgazem. Počakam da se umiri. Položim jo na masažno mizo, na hrbet. Stopim ob njej, dam ji dva prsta v pičko in začnem. Squirtala bo. Poznam telo. Poznam takšno pičko. Znam jo pripeljat do squirta. Znam. Vem da se ji bo zmešalo.
Ritmično začnem in hitro, v nekem trenutku spremenim ritem. Hitro. Še hitreje. Začutim da je začela. Hitro izvlečem prste,..., podrgnem jo po ščegetavčku,..., šprica,..., ful šprica. Fuck. Zvija se in trese. Spet. Nemorem verjeti. Nerazumem. Tri mesece. Umaknem se od nje. Pustim jo da se umiri. Opazujem jo. Res je lepa. Lepo postavo ima. Lepo telo. Lepa je. Umiri se, odpre oči,...
... spet se nadaljuje... kmal

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

lepo mmmmm

Uporabnik

Super!

Uporabnik

Tudi jaz ne razumem, 3 mesece....