Pustne norčije

Vsako leto, ko se bliža pustni čas, je enako: tisti spomini privrejo na dan, so neustavljivi in, priznam, lepi, čeprav moteči. Bilo je kakšno leto ali dve po dogodku, ki sem ga opisal v svoji tridelni zgodbi »Izpovedi«. Takrat sem se odločil, da svoje občasne fantazije o moških – ki so se vrtele okrog moških riti in nabreklih kurcev – zadovoljujem le še v fantaziji in s pomočjo slik, v resničnosti pa jih pustim pri miru. Seksanje z ženskami me je popolnoma izpolnjevalo in nisem čutil potrebe, da bi se podajal v osvajanje kakšne seksi moške ritke. Vse to pa je postalo težje, ko sem preko skupnih prijateljev spoznal J. Bilo je na nekem koncertu, kamor je prišel v družbi enega od prijateljev s katerimi smo se ponavadi družili. Bil je mlajši od nas, nekje 20 ali 21 let, na začetku študija, medtem ko smo se mi takrat že bližali koncu svojega drugega desetletja in smo že davno zapustili študijske klopi. Bilj je bolj drobne postave, vitek, krajših rjavih las, a takrat ga nisem gledal s temi očmi. Pravzaprav sem ga komaj opazil. Pa vendar je počasi postal stalnica naše družbe in postalo je čisto normalno, da smo ga začeli redno vključevati v naše izhode. Skratka, postala sva prijatelja, tako kot sem bil prijatelj z ostalimi.

Nastopil je pustni čas. Tisti dan sva bila zmenjena, da pridem ponj. Sprva smo bili domenjeni, da se dobimo vsi skupaj pred kino dvorano, vendar sva se z J. zmenila, da ga poberem pri njemu doma in greva skupaj. Ko sem mislil, da je pripravljen na odhod, mi je povedal, da imajo s kolegi s faksa za pust namen prirediti neko zabavo. Ne vem več, kje, niti me to takrat ni dosti zanimalo, saj sam nisem dal dosti na ta pustna rajanja in podobno. Tako sem samo pokimal, bolj v znak, da sem slišal, kaj je rekel, kot pa da me zadeva zanima. Potem je dodal, da se že nekaj dni muči s svojo obleko za pustno žurko in je komaj zdaj zbral vse kose, ki jih potrebuje. Pomigal sem in rekel, da je potem pa v redu.
»Uganeš, kaj bom?« me je naposled vprašal z nekim čudnim nasmeškom, ki ga pri njemu še nisem videl in me je kar malce prestrašil. Zdel se mi je preveč zagret.
Odkimal sem, rekel, da se mi niti ne sanja in pogledal na telefon, da bi videl, koliko časa sploh še imava.
»Daj no, kaj misliš, da bom?« je vztrajal. Še preden sem imel priložnost reči karkoli, čeprav ne vem, kaj bi rekel, je dodal: »Počakaj, ti pokažem … ful bo zajebancija, vsi smo se zmenili, da bomo našemljeni v nekaj odštekanega.«
Odbrzel je gor v svojo sobo, jaz pa sem se zleknil na kavč v dnevni sobi – J. je živel doma pri starših – in čakal … in čakal … in čakal. Nekam dolgo je vse skupaj trajalo. Nekajkrat sem zavpil, da se nama že mudi, pa mi je odvrnil le, da bo takoj. Mislil sem že prižgati televizijo, ko je končno prikorakal. Bil sem tako presenečen, da sem sprva mislil, da je prišla domov njegova sestra ali pa da je bila v njegovi sobi ves čas z njim kakšna punca. Ker točno to je bilo zdaj pred mojimi očmi: punca. Šele potem mi je kapnilo, da je to on. Na sebi je imel lasuljo z do ramen dolgimi črnimi lasmi, okoli oči je bil na debelo pobarvan s črtalom, ustnice si je našminkal v rdeče. A to ni bilo najbolj v oči bodeče. Najbolj kričeči del njegove oprave so bile samostoječe nogavice, ki so se končale na bokih v lepem čipkastem zaključku in puščale še nekaj gole kože preden se je začelo mini krilce, ki ga ni kaj dosti prikrivalo. Na sebi je imel še majčko, ki je puščala odkrit trebuh od popka pa do krilca.
»Voila!« je zavpil, ves ponosen in se na hitro zavrtel, da sem lahko videl, kako krilce komaj prekriva njegovo ritko, pravzaprav spodnji del hlebčkov pušča skoraj nepokrit. Komaj da ni padel v tistih štiklih, ki jih očitno ni bil vajen.
Nisem vedel, kaj naj rečem. Pa tudi … nisem si upal priznati, da me je vzburil. Na srečo je on prevzel besedo in mi začel razlagati, kako so se to domenili za zajebancijo, da se jih bo več preobleklo v ženske in obratno in tako naprej, nisem ga niti poslušal. Le strmel sem in se delal, da v resnici ne strmim. V hlačah sem čutil prebujanje. Delal sem se, kot da me vse skupaj preveč ne zanima, morda je tudi zato on toliko bolj energično razlagal o vsem skupaj: kje da je kupil lasuljo, da ima nogavice od tam in tam (in pohvalil še dobro založenost trgovine z erotičnimi pripomočki), šminka in črtalo sta od sestre, da o tem, da se je popolna pobril povsod po telesu niti bi omenjal, in tako naprej, dokler se ni še enkrat zmagoslavno zavrtel, krilce je tokrat še bolj, čeprav le za hip, razkrilo njegovo rit, nato pa je padel po tleh. Ko se je nerodno pobral, se je dvignil najprej na vse štiri, in mi ponudil lep razgled na njegovo rit, ki je krilce v tem položaju ni moglo zakriti in tako videl, da je poskrbel še za seksi črne ženske tangice. Šel sem mu pomagat, a komaj odtegnil pogled s skoraj razgaljene riti. Še dobro, da se je sam hitro odpravil v sobo preobleč, saj mi je spodaj že konkretno hotel do konca otrdeti. J. ni vedel za moje fetiše do delov moškega telesa. Tega mu nikoli nisem zaupal.

Ko si je uspel sprati obraz, sva končno odšla. A večer je bil »pokvarjen«. Cel čas v avtu in v kinu z ostalimi se nisem mogel skoncentrirati. Dajala me je nekakšna vročica. Mislil sem le na J. oblečenega v vročo žensko opravo. Kot da to ne bi bilo dovolj, sem mislil še nase, kako dvigujem tisto krilce in se polastim njegovih seksi hlebčkov, kako ga z jezikom ližem v njegovo luknjo. Med celim filmom sem imel trdega. Mislil sem le še na njegovo podobo iz tiste dnevne sobe. Končno se je večer končal. Nekako razumljivo je bilo, da ga odpeljem še domov, če sem ga že prišel iskat in tako sem bil spet sam z njim. On je govoril, razpredal o filmu, jaz pa sem sanjaril in se trudil paziti na cesto. Niti z besedo ni omenil, v kaj se je našemil pred mano, kot da je na to že pozabil. Zanj je bila res samo zajebancija, zame pa popotnica v nekaj, za kar sem si predstavljal da bo najboljši drk po dolgem času – takoj ko pridem domov. Ko sva prišla do njega in je že izstopil iz avta se nisem mogel zadržati, da ga ne bi vprašal:
»A... pa imaš še kakšne druge variante, ali samo to s krilcem?«
Kar tako sem vprašal, saj sem hotel, da se tudi on vrne na to temo. Na moje začudenje se je vprašanja razveselil in mi povedal, da ima sicer še varianto s pajkicami.
»Potem pa ne boš mogel imeti tistih nogavic«, sem rekel, da bi pač nekaj rekel.
»Prideš not, ti pokažem še, kaj imam v mislih za joške … se mi zdi, da bi bilo dobro, da bi jih imel?«
Presenetilo me je, tega nisem pričakoval. A nenadoma se mi je odprla možnost, da ga še enkrat vidim oblečenega v žensko. Tega nisem hotel zamuditi, zdaj ne več. Čeprav dejstvo, da je bil pred hišo zdaj parkiran avto njegovih staršev, ni govorilo v prid temu, da bi se lahko ponovilo sproščeno vzdušje od prej.
Šla sva v njegovo sobo v zgornjem nadstropju, on pa je šel najprej iskat nekaj za pit. Iz dnevne sobe spodaj so prihajali glasovi, človeški pomešani z zvoki televizije. Potem je spet nekam skočil. Najbrž se ni hotel preoblačiti pred mano, čeprav je bilo to smešno, glede na to, kaj vse mi je potem v tisti opravi razkril. Ostal sem sam. Razgledoval sem se po sobi in spet čakal. Tokrat sem vedel, kaj se bo pojavilo, ko se bodo ponovno odprla vrata. Nisem se motil. Spet je prišel, oblečen in našminkan, tako kot prej, v mini krilcu, črnih nogavicah in majčki, ki pa je bila sedaj bolj polna. Z rokama je prijel za svoje »joške« in ponosno povedal, da si je zatlačil kose raznih krpic v modrc. S tem štrlečim balkončkom je bil videti še bolj seksi. Potem je začel razpredati, da bi bilo morda res bolje, če bi imel namesto krilca, ki je prekratko, oblečene pajkice. Spraševal me je za mnenje, a jaz sem le še buljil vanj in odgovarjal avtomatsko, sploh ne vem več kaj. Ko je hodil po sobi gor in dol, da bi našel pajkice, se je večkrat obrnil s hrbtom proti meni, da sem lahko mirno buljil v njegov komaj zakrito rit in črn rob tangic, kadar se je le malce nagnil. Potem sem, ko je bil s hrbtom proti meni, vstal in šel proti njemu. Ustavil sem se tik ob njem, da sem ga lahko skoraj čutil. Zdrznil se je. Vedel je, da stojim tik za njim in najbrž je slutil, kaj bom naredil. Moje roke so čisto počasi zdrsele na njegove boke in se pomaknile navzgor, da sem dvignil krilce. Nič ni naredil, pustil mi je, da se ga dotikam. Z eno roko sem drsel po njegovih ritnicah, z drugo pa držal krilo, da jih spet ne zakrije. Potem sem počepnil, počasi potegnil tangice na eno stran in mu razprl ritnice, da bi z jezikom segel po njegovi odprtini. Še prej sem si odpel zadrgo, da bi sprostil svoj že čisto trd in moker kurac, saj ga nisem mogel več mučiti v hlačah, ob tem pa je na tla takoj pokapljalo precej moje predsemenske tekočine. Konico jezika sem nastavil na njegovo odprtino, z roko pa sem ga potipal po njegovem. Bil je trd in tangice ga že dolgo niso več mogle ukrotiti. Za svojo drobno postavo je bil dobro obdarjen. Posvetil sem se njegovemu vhodu in lizal in potiskal jezik vanjo. Potem se vstal in ga z rokama pošlatal še po celem telesu, po tistih blesavih joškah iz krpic in mu na koncu prislonil usta na ušesa ter zašepetal:
»Si že kdaj z moškim?«
»Ne...« je rekel, ves zadihan, in zavzdihnil ko sem ga za hip spet zagrabil za rit.
»Hočeš?«
»Ja... o fak, ja ...« je uspel izdihniti iz sebe, ko sem mu prst že porival v luknjo. Okoli luknje in vanjo sem natiral lastno predsemensko tekočino, ki je zalivala iz mojega kurca, da bi ga lubriciral, ga s prstom počasi privajal na moj vstop. Pomaknila sva se k njegovi postelji. S hrbtom je legel nanjo in razprl noge. Pokazal sem mu, naj si svoj trdi kurac potisne ob trebuh, da bom imel spodaj več prostora. Tako je tudi storil. Ko sem se namestil v pravi položaj sem njegove v samostoječke odete noge prislonil nad svoje boke in mu nakazal naj me objame z njimi. Počasi sem začel prodirati vanj. Skoraj milimeter za milimetrom sem vstopal v njegovo moško češpljo, in si ga jemal, si ga delal mojega. Drsel sem vanj, počasi, on pa je držal svoj kurac in me gledal z zamazanimi očmi, in ustnicami, ki so klicale moje. Poljubil sem ga, in se zaril še globlje vanj. Začel je vzdihovati, a se očitno spomnil, da so spodaj njegovi in se malenkost utišal. Vedel sem, da ne bo trajalo dolgo in že sem lahko videl, kako brizga po svojem trebuhu in delno po mojem. Prišlo mu je. Dihal je, kot bi pretekel maraton. Jaz sem bil še trd v njem in se zaganjal vanj, se prepuščal užitku na pogledu na njegov posperman trebuh in še vedno pol trd kurac, ki je počival na trebuhu, potem pa je prišlo še meni. Sprva sem ga hotel pošpricati po obrazu, mu še dodatno s svojim semenom razmazati vse nanose raznih zadev, ki jih je imel na sebi, a nisem mogel, od vsega užitka ga nisem mogel potegniti ven in tako mi je prišlo vanj. Potisnil sem mu ga globoko v rit, spustil tam vse do zadnje kaplje mojega semena in se naposled prevrnil nanj.

Ko sva prišla k sebi, nisva vedela, kaj naj rečeva en drugemu. Jaz sem po dolgem času spet spal z moškim, čeravno oblečenim v seksi žensko, on pa je bil prvič v življenju poseksan v rit, in je počival tam, na svoji postelji, z mojo spermo v sebi. Videl sem, da ne najde besed. Spraševal sem se, če morda ni vsega tega skrbno načrtoval? Pobožal sem ga po bokih, on pa si je potipal med ritnice, kjer je začutil vse dokaze tega, kar sva počela. Niso bile sanje. Rahlo se je nasmehnil. Moje ustnice so spet našle njegove, moja roka je poiskala njegove bradavice in ga pognetla po joškah, njegovih moških joškah, ne krpicah v modrcu. Od spodaj se je od časa do časa zaslišal zvok televizije.

Zgodba se morda nadaljuje, če se izkaže zanimanje.

Kategorija:
Gej 
Uporabnik

Super zgodba

Uporabnik

Odlična erotična zfgodba. Prav močno vzurljivo

Uporabnik

Jaz bi še drugi del. Smile

Uporabnik

nadaljuj seveda

Uporabnik

mmm cimprej nadaljuj.. fantasticna.. .Smile

Uporabnik

hudo....

Uporabnik

Noro dobro !

Uporabnik

odlična zgodbica

Uporabnik

si pa od hudiča, lepo napisano in tudi storjeno, če je ???