Srečanje

PART I
Končno jo bom res videl, kaj vse bom počel z njo, kako jo bom kaznoval za vse njene prekrške, ... vse to mi je rojilo po glavi že cel dan. Imel sem prost petek in dogovorila sva se, da se dobiva. Po vseh zgodbah in rajcanjih bova še v živo ugotovila, a se res tako vzburjava kot preko pisanja.

Pri živalskem vrtu sem parkiral na spodnjem parkirišču, bolj zadaj ob drevesih, stran od ostalih in čakal. Njen polo se je kmalu prikazal in prvič sem jo zagledal. Nice, luštna punca sem pomislil in se ji nasmehnil. Čeprav, kot se je sama enkrat izrazila, na teh zmenkih si ponavadi tako horny, da bi pofukal vse. Parkirala je zraven mene in še kar sedala v avtomobilu. Imela je več izkušenj s takimi sex-zmenki, vendar je vseeno delovala malo nervozno. Ko je izstopila iz avta, si popravila krilo in rekla živijo, se je moj izraz na obrazu spremenil. Nasmeh je bil preteklost, strog, rahlo očitajoč pogled jo je premeril od nog do pete. Videl sem, da ji postaja nerodno, kljub temu pa me je gledala v oči. Ohoho, tale je pa mal trmasta sem pomislil sam pri sebi in stopil do nje. Še vedno brez besed sem jo objel okoli pasu in potegnil k sebi. Z drugo roko sem ji šel skozi lase, jih zgrabil v pest in ji malo nagnil glavo ter jo poljubil. Jezik je šel takoj v njena usta, hotel sem jo okusit, ugotoviti kako se poljublja. Strastno sem jo poljubljal, kot bi hotel na enkrat iz sebe spraviti vse občutke, ki so se nabirali dolge mesece pisanja. Njen jezik mi je sledil v divjem ritmu in kmalu sva bila oba rahlo zadihana.

Blag okus cigaretnega dima me je spomnil na navodila, ki sem ji jih poslal par dni prej. Pest z njenimi lasmi sem bolj stisnil in ji cuknil glavo nazaj ter tako prekinil poljub. Ahhh, je zaječala in me gledala s presenečenimi očmi. Rekel sem ti, da ne smeš kadit cel dan... Da vidim, če še kakšnega navodila nisi upoštevala. Obrnil sem jo od sebe in potisnil na njen avto. Vedela je kaj bom preveril in neučakano izbočila ritko. "Pok" je usekalo ko sem jo s hrbtno stranjo roke udaril po ritnici. Kaj se nastavljaš mala? A bi kej rada? Stisnil sem se k njej, moj že trd kurac je skozi hlače pritiskal na njen hrbet. Z roko sem ji šel pod majico in prvič objel njene velike joške. Zgoraj brez, kot sem naročil. "Pridna mala" sem ji zašepetal v uho in ji eno joško stiskal v dlani. Zagrizel sem se ji v vrat in gnetel in božal njene prekrasne joške. Bradavička je kmalu nabreknila, jaz pa sem jo še kar stiskal in lizal in grizel njen vrat. Začela je vzdihovati in stegovala vrat. Ahhhhh, jaaa, je vzdihovala in se zvijala pod mano.

Roko sem premaknil nižje, pod krilo in začel krožiti po ritki. "Dobro rit imaš mala" sem ji pohotno rekel in jo božal. Napeti ritnici pod mojo dlanjo je premikala. Hotela je, da se spustim nižje med njene noge. Vedel sem da je mokra, vedel sem da komaj čaka na kakšen moj prst v svoji pičkici. Počasi sem spustil roko nižje dol po stegnu. Z nogo sem njene noge razširil še bolj. Prestopila se je in razkrečena slonela na avtomobilu. Ves čas sem jo z eno roko držal za lase, da sem kontroliral njeno glavo. Dvignil sem ji krilo višje, še višje in na svoji mokri pičkici je začutila hladen zrak. Še malo in krilo je imela okoli pasu. "Dej nehi no, kaj če kdo pride" je rekla. Obrnil sem ji obraz proti sebi ...

"Tišina. Sedaj si moja in te nič ne briga če kdo pride in gleda. Tukaj boš tiho in pri miru. Jasno!?" Glas in odločnost s katerim sem ji to rekel jo je očitno presenetil. Tiho je prikimala in glavo sem ji obrnil proč od sebe. "Tudi spodaj si brez, pridna". Naenkrat sem ji roko porinil med noge, in s celo dlanjo pokril njeno pičko. Res je bila vroča in mokra. Kot sem predvideval. Vzdrhtela je in se takoj začela premikati po moji roki. S sredincem sem ji šel do ščegetavčka in užival v njen. Njej je pa tudi tako pasalo, da je zgledalo da ji bo ravnokar prišlo. "O jaa, gospod naključni" je žgolela ko sem ji dva prsta porinil v pičko. Vedel sem, da ima kroglice notri. Brez si ne bi upala priti na zmenek. Fukal sem jo s prsti in zopet začel gristi v vrat. "Ooooo, ja, še, šeee, še". Dvema prstoma sem dodal še tretjega in začelo jo je kar premetavati. Fukal sem jo močno in hitro. Brez zavor. Tako kot mi je pasalo. "O prasica kako si vroča", potegnil sem prste iz njene pičke in ji jih porinil v usta. Vse tri, globoko, da se ji je kar zaletelo. Vseeno je pridno in ubogljivo lizala in sesala. Kurca sem imel že čisto trdega, zdelo se mi je da me bo razgnalo.

Hotel sem jo pofukat kar tam, na parkingu pri živalskem vrtu. Ampak ni bil še čas.

"Greva" sem rekel in šel proti sovoznikovi strani njenega avtomobila, "pa krilo kar pusti kjer je". Sedla sva v avto, ona s krilom okoli pasu, da sem videl njena lepa bela stegna. In imel njeno pičkico na voljo, da jo božam in dražim. Peljala je proti domu, jaz pa sem jo dražil. Zaradi vožnje se ni mogla sprostiti, samo vzburjena je bila vedno bolj in bolj. Dvigovala je boke in se drsala po mojih prstih, ampak ni bilo dovolj. Lenobno sem jo dražil celo pot do njenega stanovanja, parkrat sem šel s prsti vanjo, malo porinit kroglice še globje. Ko je parkirala mi je kar skočila v objem ter me začela poljubljat ter stegovat roko po mojih hlačah. Podrkovala mi je kurca skozi hlače, drgnila in se stiskala name. "Dovolj!" sem jo ustavil. "Popravi si krilo in greva". Zopet moj glas ni dopuščal nobenega ugovarjanja. Takoj ko sva vstopila v njeno stanovanje me je povlekla v spalnico in mi začela odpenjat pas. Trdno sem jo prijel za roke in jih zvil proč. "A sem ti kaj dovolil? Preden dobiš kurca, boš še kaznovana. Ker si zgubila na vislicah 10x po riti. Pa nisi odgovorila na vsa moja vprašanja, to bo 5x, pa še 5x ker je dolgo trajalo preden si odpisala na maile." "Sleči se, vse" sem ji ukazal in se usedel na posteljo. Majica je letela preko glave, krilo je bilo v trenutku na tleh in mala se je zadovoljno nasmihala. Verjetno je videla moj zadovoljen pogled. "Nice mala, čist si huda. Ampak sedaj ti bom pa zbrisal tale nasmeh iz obraza." Potegnil sem jo za roko proti sebi in vrgel čez koleni. "Štej in če se zmotiš vmes, bom začel znova". Plosk, aaaaaaa, ena se je zaslišalo po sobi ko sem jo prvič udaril po riti. Na riti se je takoj pojavila rdeča lisa. Vem da tega ne mara, ampak saj se ne vidi zadaj sem pomislil in jo ponovno udaril. Tokrat drugo ritnico. Aaaauuu, au, au, dve. Z vsakim udarcem jo je ritka bolj skelela, jaz pa sem bil vse manj nežen. Petnaaaaajst je zakričala in z rokama pokrila ritnici. Iz pičke ji je teklo po mojih nogah, Vročina se je iz ritke z vsakim udarcem kot val širila v njeno vročo pičko. Vendar brez dodatnega draženja ni bilo dovolj da ji pride. In točno to sem hotel. Kaj pa če bi nehal? me je vprašala. ČOF je počilo po njenih stegnih, nalašč tako, da sem jo s prstom počil še po pički. Ajjjjjjajajaj je zaihtela, ššeeestnaaajst. Pridna, sem jo pohvalil in nadaljeval do dvajset.

Lepa bela ritka je bila sedaj čisto rdeča. Lana je tiho ležala na postelji, slišati je bilo samo globoko dihanje. "Dvigni rit v zrak" sem ji ukazal in se začel slačit. Kurac je trd kot kamen štrlel proti stropu, ampak še vedno je nisem mislil fukat. Legel sem poleg nje, tako da sem ji šel z eno roko pod trebuh med noge in začel od spodaj božat po pičkici. Tako mokra je bila od šeškanja, da je bilo še po stegnih vse mokro. Roka je lepo drsela po njeni pičk, božal sem ji ščegetavček in začel stopnjevat ritem. Ogrevanja definitivno ni potrebovala. S prsti sem drsal levo desno po ščegetavčku, da se je zvijala okoli moje roke. "ja, ja, oooooommmmm tako ja" je vzdihovala in se premikala, lovila moje prste s pičko. Približal sem se njeni ritki in jo začel lizat.

PART II
Lana je ležala na trebuhu z dvignjenimi boki, jaz pa napol slonel na njej obrnjen v drugo stran. Eno roko sem imel pod njenim trebuhom in med stegni, tako da sem ji dražil ščegetavček. Z glavo sem bil pri njeni ritki in z jezikom potoval okoli in preko luknjice. Ker sem slonel na njej se ni mogla prosto premikat, kar je bil tudi moj namen. Prasički namreč paše, da je malo "vklenjena" ko ji prihaja. Z jezikom sem prodiral vanjo, v njeno ritko in s prsti dražil njeno muco. Kolikor je lahko je premikala boke gor in dol, levo desno ... Nabijala se je na moj iztegnjen jezik, lovila prste. Ahhh, daj mi kakšnega v pičko prosim, ja ohhhh fak tvoj jezik ... tako jaaaaaa. Porinil sem ji tri prste od spodaj v njeno vročo mokro pičko in jo začel fukat z njimi. Jezik pa sem ji porinil globoko v rit, pa spet ven in zopet do konca vanjo. Fukal sem jo v rit z jezikom in s prti v pičko. Mmmmm, samo ječal sem lahko vanjo. Ja, ja, še, ohhh faaak, boki so vedno bolj divje migali in naenkrat je stisnila stegna skupaj, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se je razlegel njen vzdih ko ji he prišlo po mojih prstih.

Spustil sem jo, vstal in jo hitro obrnil na hrbet ter potegnil na rob postelje, tako da ji je glava malo bingljala dol. Takoj po orgazmu ji je vseeno kaj delam z njo in začel sem jo fukat v usta. Že ko sem se postavil nad njo je takoj vedela kaj želim in samo odprla usta. Njene oči so se za trenutek srečale z mojimi in čeprav je bila še zadihana od orgazma se mi je nasmehnila ter iztegnila jezik. Kurca sem ji dal v usta in potisnil naprej, globoko v njeno grlo. Zakašljala je in za trenutek sem pomislil da bo še bruhala, ampak je bil samo mali refleks. Kurca sploh nisem izvlekel, dokler nisem čutil da se že duši in se njeno grlo krči okoli mene. Še enkrat sem ji ga porinil globoko, zopet je malo zakašljala in solzica se je pojavila na robu očesa. Čof, aaaammmmmmmm, čof, sem jo počil po tistih velikih lepih joških ona pa je samo zamolklo zaječala s kurcem v ustih. Prijel sem jo za bradavičko, jo stisnil med palec in kazalec ter povlekel v zrak. Visoko sem dvignil bradavičko in celo joško, bolečina je presekala njen užitek. Aauuuuuu ji je uspelo izdaviti kljub kurcu v ustih. Spustil sem jo in zaslišal se je vzdih olajšanja, takoj pa sem ji spet kurca porinil v grlo. Pa še drugo bradavičko, stisk in dvig, spet bolečina in aaaaaaaa, pa olajšanje ko spustim. Ko se bolečina kot vroča pohota seli po telesu. In vem da bi ona še. Ker jo rajca če jo boli. In ponovim, bradavički sta napeti, trdi in štrlita v zrak. Rdečica ji obliva joške, jaz pa uživam ko jo fukam v usta.

Dost jošk, gremo nižje. Sklonim se proti njeni pički, kurca imam še vedno v njenih ustih. Primer tisti prozoren dildo, ki ji ga je dal Trofeja in jo začnem fukat z njim. Z umetnim kurcem v pičko, s pravim v usta. Začnem jo čisto ritmično fukat v usta, vseeno mi je če se davi. Še boljše je ko se ji grlo skrči okoli mojega kurca. Hahaha mala, dobro se se naučila tale deep-throat, res dobro, ji rečem med stopnjevanjem ritma. Sedaj že vsakič porinem čisto do jajc, ki bo ploskajo po glavi. Vseskozi pa jo fukam v pičko s tem lepim prozornim dildom, ki je že čisto moker. Mala prišlo mo bo vate in da vse pogoltneš, jasno? Mhmmm nekaj zamomlja in jo počim po ščegetavčku, plosko s celo dlanjo. AAAAAAAAmmmmmm, seveaaa gospoooo nekako izdavi med fukanjem. Dildo ji porinem do konca v pičko in ga pustim tam. Dvignem se, z rokama naslonim na njene joške in začnem fukat kot nor. Stiskam ji joške z rokama, verjetno sploh ne čuti ker jo kar premetava po postelji. Ja, ja, ja evo Lana, a so to hotela, a? Prasica mojaaaaaaaaaaaa, zakričim ko mi začne prihajat vanjo. Potisnem se čisto globoko ona pa požira moj sok, kot prava pridna ubogljiva učenka. Ahh, ahh, aaaaahhhhhhhh …

Potegnem ga iz nje, nenadno in malo sperme ji spolzi iz ust. Takoj ko to vidim jo udarim po joških, klofuta po obeh na enkrat. "Ajjj, oprosti gospod naključni" reče in si hitro s prstom pobere ker je spolzelo iz ust ter prstek lepo oblizne in pogoltne med tem ko me gleda z naravnost v oči. Izraz na mojem obrazu se omehča, rahlo ji pokimam kot znak odobravanja, da je bila vseeno pridna. Sedaj bom pa še jaz malo spodaj, rečem in se vržem na posteljo. Name, takoj, obrni se proč od mene in hočem te v rit, ji ukažem. Moj glas ne pušča prostora za ugovarjanja, tudi če bi slučajno hotela. Kurca imam še kar trdega, sploh mi ni uplahnil in vem da če se kmalu nabije name mi tudi ne bo.

PART III
Pridno se obrne, gospod a tole si pustim notri, vpraša in pokaže proti dildu, ki je še kar v njeni vroči, mokri pički. Ne, ven ga daj in lepo očisti. Z usti seveda. Uboga, povleče ga iz sebe in začne oblizovat. Skloni se z boki nadme in se spusti na kurca. Polzi navzdol po kurcu, do konca in liže dildo.
Začni si jo drkat, ima da ti pride v dveh minutah, jasno!?

Seveda gospod.

Scena mora biti nora, naslednjič moram nujno še kamero prinest s sabo da to posnamem ... Ležim na hrbtu, Lana me jaha v revserse cowgirl, jaz v njeni ritki. Z eno roko drži dildo, ga liže in si ga poriva v usta, z drugo se drgne po ščegetavčki. Joški pa skačejo gor in dol... Pridno si jo drka, vzdihi so globlji.
Ok, dovolj si fafala, dej to proč, ji rečem. Spet je čas za malo akcije. Dvignem se gor, jo objamem in ji začnem govorit ... Tako ja, dej se drkaj zame. Fak kolk si ti hot Lana. Tebe bi fukal vsak dan. Stiskam ji joške ona pa si jo rajca vse hitreje. Tako ja, a si blizu? Hmmm, ja, ja, gos..poooo..d reče med skakanjem po mojem kurcu. Takrat grem z rokama pod kolena in jo primem okoli glave. Noge ji malo dvignem, glavo potisnem navzdol. Niti slučajno se več ne morem premikat, vem da ji bo kmalu prišlo in točno to hoče. Da se ne bo mogla premikat med tem ko ji prihaja. To ... je... "full ... anal ... nelson", ji govorim med tem ko tudi sam čutim da sem blizu. Vseeno ji je, da je položaj neudoben zanjo, vseeno, samo to vročimo v pički mora pogasiti, mora ji priti. In tako ji bo super ... vem kako razmišlja, stisnem roke okoli glave in jo porivam.

Najini vroči telesi sta stisnjeni eno ob drugo, položaj je zanjo neudoben, vendar sva tako skupaj, tako stisnjena, tako intimna. Prav čutim jo ko ji začne prihajat, pa tudi samo to jasno pove. Jaaaa, jaaaaa, aaaaa, mmmm, mmm kar trza v mojem objemu, hoče si pobožat ščegetavček pa ne doseže, ne more se premaknit jaz pa uživam v njenem užitku in trpljenju. Ne spustim je, močna je in se moram kar malo potrudit da jo imam pri miru. Z boki še kar nekako trza po mojem kurcu, še vedno sem v njeni riti, spusti je pa ne. Potem se počasi ustavim, tudi ona se malo umiri, vesela, zadovoljena. Kot da je ostala čisto brez energije, vse je porabila v tem orgazmu. Poskusi se obrnit proti meni da bi me poljubila in ji pustim. Spustim roke, cela se obrne in skupaj se uleževa nazaj.

Dovolj je bilo, zdrsnem iz nje ter jo samo objemam in stiskam k sebi. Čeprav mi ni še enkrat prišlo me ne moti, vem da bo moja mala Lana še ta večer poskrbela tudi za to. Njeno "profi" drkanje in potem ... mogoče ji bom še enkrat dal v usta?
Mala veš s tabo je pa res vedno vroče k satan. Pa če mi ga fafaš, drkaš al pa da mi prihaja v tvojo rit. Čist si huda mula moja, moja prasička, ji šepetam v uho in nežno stiskam njeno joško.

Kategorija:
Hetero