Cestni obroč

Časi osame so težki za vse. Za skurbance še težji. Internet pregoreva od silne kurbarije, ki jo prenaša.
Sajbr dela na polno, Tipkanje z ljubicami in ljubimci, skrivaj pred domačimi partnerji. Teksti, fotke in videi zrajcahih pičk in otrdelcev letijo sem ter tja, vzajemno drkanje in orgazmiranje do norega. Pogosto sledi domači fuk za tolažbo in nova prijava na portal.
A dva tedna je dolga in kot kaže še daleč od svobode. Še daleč do nadaljevanja utečenih srečanj onstran plota.
Tudi meni se že meša. Bil je že čas omejenega druženja, ko sva se našla v sajber svetu. Le v prvem tipkanju so hlače ostale zapete pred ekranom, čeprav je bilo jasno, da imam opraviti z nadvse potrebno mrhico. Take obožujem. Rajca z vsako natipkano vrstico in vsako naslednjo čakam nestrpno. Najboljši sajbr, kar jih poznam. Zna z besedami. Fotke so hude. Raketa. Usta se mi posušijo, ko vidim na ekranu njeno mokro češpljo, v katero bi se zagrizel. Čutim jo.
V resničnem svetu ima seveda stalnega jebača, saj bi je bilo škoda za lenega moža. Srečujeta se pogosto, rineta se noro dobro. Tako pravi in jaz ji verjamem.
A zadnji teden sem zrinil v igro tudi jaz. Večkrat na dan. Vsakič, ko se prižge čarobni ekran kompa ali telefončka. Non stop. Štanga je že oguljena o silnega drkarjenja. Tudi ženo zaradi celodnevne zrajcanosti nabrišem pogosteje kot običajno.
Jasno, da iščeva možnost za srečanje. Bolj ko sva zrajcana, bližje se zdi prvo srečanje. In tako že deset dni, a nama še ni uspelo. Vse do sinoči.
Pove mi, da ob večerih rada napravi krog z avtom, da se po celem dnevu v krogu domačih malce spočije od njih. Včasih po ljubljanskih ulicah, včasih kar po obvoznici okrog Ljubljane.
Obvoznico imam blizu, čas tako ne bo tekel v prazno. Predolga odsotno zna biti sumljiva. Predlagam smer, mesto srečanja in sprožim neizogibno. Sebična sva v pohoti. Ne zmeniva se za ukrepe, želiva si živega stika. Ko jebe virus.
Na tankštelo prispem prvi. Sedim v svoji kripi in čakam. Trdnjak v strumni drži čaka v kavbojkah, brez gat. Pripelje. Dam ji znak, naj mi sledi, do prvega izvoza. Parkiram na pesku in se presedem v njen avto. Prvič se vidiva v živo. Še hujša je kot na fotkah. Zaliževa se, nato zavije na kolovoz. Oblekica ki jo nosi, komaj pokriva pičko. Brez gatk je. Ne zdržim več, roka je že na njeni pizdi, vroči in mokri. Vozi počasi, išče primerno mesto, jaz pa porinem prste v dišečo mokroto. Končno ustavi, ugasne mašino. Nasloni se s hrbtom na vozniška vrata, razširi noge in mi jo ponudi. Celo pičko objamem naenkrat z usti. Okušam, kar sem doslej gledal na ekranu. Gladka, dišeča, mokra in odprta je njena muca. Ližem in nabadam s prsti. Strese jo prvič. Presedeva se na zadnje sedeže. Zajaha me v poljubu. Zdrsne na oteklega kurca. Do konca, takoj cel izgine vanjo. Tole ni sajbr, kjer se da zadrževati, lizati in fukati skoraj neskončno dolgo. Kjer smo vsi vrli in vzdržljivi jebači. Zdaj gre zares. Zdaj je do konca nasajena na potrebneža, Preveč čutim njeno pičko, da bi zdržal suvanje. Zadržim jo tako nasajeno. Držim za ritko. A ona hoče več. Hoče se drajsat po mokri štangi. Hoče ga fukat. In se drajsa počasi, zdaj fuka zares prikazen z ekrana. Meni se pa meša. Močnejše postaja njeno nasajanje. Rinem ji ga nasproti in s prstom božam ritko. Glasnejša postaja. Nabija se na kajlo. Čutim, da sva blizu skupni ekploziji. Divja ježa, gomazi mi v pirhih, slišim njen orgazem, čutim stiskanje njene pičke v valovih. Zlijem se vanjo. Utripam v njej. Po izcejenem pimplju se mi cedijo njeni sokovi, zmešani z mojim džizljakom. Lepljiva priča skupne ekstaze.
Dolg poljub. Sname se s kurca. Obriše si pičko, sede za volan in že vozi proti mestu, kjer bom izstopil. Zdaj ji sledim po obvoznici, do svojega izvoza. Gledam ostala vozila in se sprašujem, koliko quicksterjev je danes videl ta cestni obroč….

Kategorija:
Hetero