New oufit avantur ali uspelo jim je

Pred leti sem si v BTCju, moralo je bit veliko let nazaj, kupil novo majico. Rekli boste, ker pozer; kot da si ne kupiš vsako leto vsaj 10 majic, pa ene 6 srajc, pa .....no, pač garderobo.

Ampak, tudi tipom se zgodi, da ti en kos cunj "prirase k srcu", in potem ta kos postane tvoj "fetiš". Včasih te celo prepoznajo po njem. "Kje je pa dans tvoja majica?" te vprašajo, ko jih navadiš na vedno isto majico. "JBG pere se".

Prejšnji izgled avantur, na portalu sem že odkar obstoja in zamenjal sem veliko nikov, je bil že od začetka...nič prav lep. Pa čeprav se je storitev s časom izboljšala, se je nivo klepeta znižal. Pustimo to za drugič.

Imel sem torej bež mikico, ki je imela na "srčni strani" skejterja, paličnjaka v črni barvi. Samo srce je imel rdeče. Ne morem vam povedati zakaj, ampak to majico sem nosil...nekako 18 let. Verjeli ali ne. Ok, kretensko ja. Ampak bila je moja najljubša majica. Zavrgel sem jo kako leto nazaj, ko je na prsnem košu bila tako sprana,da se je dejansko strgala.

Tudi v tem je stara podoba avantur drugačna. Čeprav smo je bili vajeni in smo jo "trpeli", ker druge izbire ni bilo, pa dvomim da jo bo kdo pogrešal. Že sedaj se ne spomnem več kako je deloval stari "look". In prav je tako.

Ne bomo žalovali za staro podobo. Prešla je.

Nasprotno, moj dedek je sedaj star 92, v vojski je bil okoli leta 1946, v JNA. Ne boste verjeli, doma ima pulover, ki mu ga je JNA, kot obvezniku, dala kot del uniforme. Oblekel ga ni vsaj 50 let. Molji, ki so pojedli ta pulover so v njem imeli uspešno civilizacijo. A ko so pojedli vse užitno, so emigrirali na druga oblačila...

Tudi mi smo šli drugam. NA novo podobo. In ta je... v redu. Se obnese. Oddaja "nov vajb". Malo spominja na GLBT, a ni moteče. Ideje za spletne strani si ustvarjalci in admini izmenjujejo.

Tudi jaz imam nov outfit. Bel pulover s kapuco, na njem je volk z napisom "Winter is comming". Ok, ni več čisto nov. Ampak vsi vejo da sem Severnjak in da sem podanik Starkov.

Upam da bo ta novi outfit enako priljubljen. In da bo uspešno trajal vsaj tako dolgo, da se mi ne bo več dvignil ;)

takrat enkrat bom nehal biti član.... ;)

Pohvale, zgleda u redu

Kategorija:
Razmišljanja 
Uporabnik

@adminavanture3, hvala za informacijo o arhivu. To mi bo zares koristilo. Predlagam še to, da za resne uporabnike ustvarite orodje, da bo lažje soltirati in iskati sporočila določenih uporabnikov. Tako bom še lažje izločila vse, ki niso vredni moje pozornosti.
Blokirala bom pa pač znova vsakega posamezno, ki se za ta portal ne zna ustrezno obnašati. Nekatere pač, če uporabljajo različne profile, večkrat. Wink

Uporabnik

to pomeni da so vsi moji bivši profili izbirisani? yaaay Smile Wink dobra

Uporabnik

Res je. Med prenosom se je izbrisalo več kot 100.000 starih, lažnih, neaktivnih računov zato prenos blokiranih uporabnikov ni imel smisla. Se opravičujemo vsem, ki jim je to povzročilo težave.

Arhiv sporočil starejših od 2020 prihaja.

Uporabnik

Sladka Neli...to je seveda smola, a zato se obrni na admina....sigurno ti bo vedel svetovati. Spremembe zmeraj sprožijo tudi težave. a zato še ne moremo ostati isti vse življenje a ne? Ker pol bi bila večina skoz stara okol 18, takrat smo meli najbolj trde erekcije in največ pohote,.... Wink ampak smo bili tud najbolj naivni,...if you know what I mean.

Uporabnik

Meni so pa izbrisali vso staro pošto na katero nisem uspela odgovoriti ali sem si jo hranila za "spomin" in lažjo kontrolo nad "nepoštenimi" člani. Tudi blokirane so mi izbrisali. Očitno bom morala kako drugače ukreniti in zapreti svoj profil pred "radovedneži", ki niso vredni moje aktivnosti. Tudi na račun tistih, ki jim ne želim prikrajšati "užitkov". Upset

Uporabnik

I like it.! Smile

Uporabnik

Tudi meni so odpisali. Fajn. Lepo.

Uporabnik

evo carji...oglasil se je admin. me veseli. lahko direkt pohvalim nov izgled. vse otalo se bo pa uredilo med uporabo kanede.

Uporabnik

Baby steps Wink Iskalnike trenutno rešujemo. Težava je namreč ker smo konvertirali stare številke starosti v letnice in je treba uskladit stare podatke z novimi in obratno. Če pa kdo hoče, lahko klikne urejanje profila. Tam smo dodali še dve dodatni opciji, ki jih bomo tudi vključi v iskalnik, ko se nabere neka kritična masa. Filter po oglasih in galerijah bo tudi aktiven v kratkem.

Slike in video jah se strinjamo, pridejo pa te funkcije z novimi brskalniki. Trenutno testiramo različne možnosti kako omejit ampak še vedno imeti dostopno. Bomo našli neko rešitev, ki bo neka srednja pot.

Bomo med novicami objavili en pregled vseh novosti in sprememb z navodili samo, da vklopimo vse.

Uporabnik

zanimivo vprašanje...to bo treba videt ob uporabi