Cimra, 13. del

Nekaj me je streslo. »Mali, vse v redu?«. Odprl sem oči. »Čez pol ure morava naprej na pot«, je rekel. Pogledal sem okrog sebe. Šofer je bil že oblečen. Zunaj se je danilo. Očitno se mi je vse to le sanjalo.

Kakopak sem po takih sanjah imel jutranjo erekcijo. Bilo mi je malo nerodno, ko sem se s trdim tičem kobacal iz kabine in potem oblačil spodnjice. Odhitel sem do toalete, si umil zobe, se za silo osvežil po obrazu in potem stekel nazaj proti tovornjaku.

Le nekaj metrov stran od tovornjaka sem opazil šoferja, kako je opravljal jutranjo potrebo. Bil je obrnjen proti tovornjaku, zato se je lepo videlo curek, ki je tekel iz njegovega tiča. »Ne, glej, neeee, gleeeeej!«, sem si govoril v mislih. Odhitel sem po sendvič, ki mi je ostal od prejšnjega dne, ter ga en, dva, tri pojedel.

Po nekaj urah sva končno prispela v Berlin. Oziroma vsaj nekam blizu Berlina :) Šofer me je odložil in povedal, da je večkrat tu, ter mi povedal, kdaj se lahko z njim vrnem iz Berlina. Sam pa sem se odpravil proti železniški postaji, odkoder sem mislil nadaljevati pot proti centru.

Na majceni postaji ni bilo nikogar, do prihoda vlaka me je ločilo še približno petnajst minut. Ker sem moral odtočit, sem odšel za postajo. Slekel sem hlače in spodnjice do kolen, potegnil kožico nazaj ter pričel scati. Iz curka se je kadilo, ko se je vroče scanje dotikalo mrzlih tal. Ko sem opravil, sem otresel tiča in seveda mi je takoj okamenel. Sprva sem s prskom krožil po glavici počasi, potem pa vse hitreje. Z drugo roko sem si masiral predel pod jajci. Res sem imel polna jajca in kmalu sem drkal kot nor. A ne dolgo. V daljavi sem zaslišal glasove, zato sem se ustrašil, potegnil hlače nazaj gor, si popravil tiča ter se vrnil na postajo. Res je, prišli so tudi drugi potniki, ki so čakali na vlak.

Do prihoda vlaka sem stal v kotu in se prestopal na mestu. Komaj sem čakal, da pridem v naše stanovanje, da pozdravim ostale, nato pa ohitim pod tuš in se že končno olajšam. Predstavljal sem si, kako bi šel na kolena pred vse ostale, kako bi fafal njihove mastne tiče in podobno.

Ko je prispel vlak, sem si sedež poiskal v zadnji garnituri, kjer je bilo nekoliko manj ljudi. Nasproti mene je sedela mlada punca, naslonjena na okno, ki je očitno spala. Ocenil sem, da so razmere »varne«, zato sem postal malce bolj pogumen in znova začel božati tiča. Sprva čez hlače, že po nekaj minutah pa je pogledal na plan in sem ga veselo drkal. Stiskal sem ga v dlan in vsake toliko previdno pogledal, če sopotnica res še vedno spi. Vsakič, ko sem kožico potegnil nazaj, se je pokazal bolj mastna glavica.

Nisem rabil veliko, ko sem začutil, da se bliža točka, od koder ni povratka. Potegnil sem kožico naprej, da sem pokril glavico. Medtem, ko sem s prsti ene roke stiskal kožico, sem z drugo roko še vedno drsel po korenu. Začel je špricati. Kljub božanskim občutkom, ki so me prevevali, sem se trudil, da sem spermo spretno zadržal pod kožico. Ko se je orgazem umiril, sem nastavil dlan, znova potegnil kožico nazaj in ogromna količina goste sperme je pritekla na dan. Obrisal sem tiča v dlan, nato pa dlan ponesel proti ustom in jo polizal.

Nazaj sem potegnil hlače, obrisal dlan na sedež, ter se naslonil na okno. Komaj čakam, da vidim ostale.

Kategorija:
Hetero