Divja, strastna, nedosegljiva - 3. del

Divja, strastna, nedosegljiva - 3. del

Prebudim se v hladno deževno jutro. Kot prvo si skuham kavo. Odprem službeni računalnik. Par sestankov že z obstoječimi partnerji. Pogledam skozi okno v njeno stanovanje. Ura je 7:00 a.m. Tema. Verjetno se je prej odpravila. Sam se oblečem in se odpeljem v podjetje. Pisarniško delo mi dobro dene. Priprava dokumentov, pogodb. Ob 10:00 sem dogovorjen za sestanek v podjetju Ernest Coorporation z gospodom Johnom Ernest. Pripravim še zadnje osnutke. Čas je, da grem. S sodelavci se le mimobežno pozdravim. Preveč sem zaposlen. S službenim avtomobilom se odpeljem do podjetja. Kolona. Ni videti konca. Ljudje mimobežno hodijo. Preveč zaposleni sami seboj. Na poti, ko čakam zagledam njo. Vsa zamišljena. Z nekom se je dobila. Gospod srednjih let. Elegantna črna obleka, modra kravata. Moje višine. Ravno sta se odpravila v kavarno, kjer redno zahajam tudi sam. Kolona se premika. Očitno je bila nesreča.


S težavo se mi uspe priti iz kolone do podjetja. Niti ne zgleda, da zamujam. Vse gre po planu. Prispem na sedež podjetja Ernest Coorporation. Izstopim, zaklenem svojega jeklenega tigra. Ravno v tem času so prišli še ostali ljudje. Verjetno iz podjetja. Kaj pa vem. Vstopim v podjetje k receptorki. V recepciji me pričaka lepa, čedna ženska srednjih let, črnih kratkih las. Rdeča obleka. Niki. Lepo me ogovori: „Pozdravljeni, kako lahko pomagam ?“ Dober dan odvrnem. George McGregor iz podjetja Loocked. Dogovorjen sem z gospodom Johnom Ernestom ob 10:00 a.m. V tem momentu zavrti telefon. Gospod Erenest, gospod George McGregor iz podjetja LAW je prišel. Pošlje me v 3. nadstropje in desno. Zahvalim se in odidem. Z dvigalom prispem v 3. nadstorpje. Tam me je pričakal g. John Ernest. Pozdraviva se. Povabi me v sejno sobo, kjer so še ostali. Sestanek se je pričel. Razglabljamo, debatiramo, iščemo optimalne rešitve. Ura teče. Čas je za kratek premor. Ponudijo nam kavo. Odmaknem se iz prostora na hodnik podjetja. Po kratkem premoru se sestanek nadaljuje. Razgabljamo. S podjetjem sklepemo sodelovanje. Poslovimo se. Sedem v avto in se odpljem. Spotoma se ustavim v isti kavarni kot vedno. Vzamem si kavo in rogljiček ter današnji časopis. Dnevni pregled dogajanj v državi. Delnice na Wall Street-u so padle. Predsednik Združenih držav Amerike se bo sestal z državnim vrhom o polotičnih odločitvah v državnem kongresu. Odpeljem se v podjetje. Sodelovanje z Ernest Coorporation bo še pestro si pravim. Vesel sem, da mi je uspelo. Opravim še par stvari. Sodelavec Mark potrka na vrata. Hej, George. Kot vedno, prirejamo zaključno zabavo tako kot vsako leto. Povabili bomo tudi naše poslovne partnerje. Jaz se sprenevedam. Bom premislil. Ne obljubim nič. Do tja je še daleč. Pogledam na uro. Čas je za odhod. Naporen vikend je za mano. Čas za oddih. Končno se po dežju prikaže sonce. Z njim pa jesenske barve dreves. Čas za slikanje. Odpeljem se domov. Oprham se, si pripravim kosilo. Malce odpočijem. Oblečem se v svoj stil. Jeans temne hlače. Športni pulover. Sončna očala. Sprehodim se do parka. Barva dreves. Naredim par fotografij.

Kategorija:
Razmišljanja 
Uporabnik

no tole pa je čisto brez veze.To je erotična stran , ne pa kot da pišeš dnevnik .Škoda prva dva dela top tole pa.........

Uporabnik
Esa

Po dveh dobrih delih je ta tretji del res brez veze. Sorry.