AD 3

AD 3

......................................nadaljevanje ASS DIGER, ASS DIGGER PART II................................

" Na kolena kuzla, pokaži kako raztegljive luknje imaš!"

Z ritjo obrnjeno proti meni, se prime za rdeče ritnice in jih razširi. Pizda zazija, mastna je in nabrekla od udarcev. Ritna luknja se odpre, takoj je bilo jasno, da jo že leta uporablja v rekreativne namene. Seveda je bila zgodbica o menstruaciji ( pričakovano ) nateg. Jasno mi je bilo, da zrela ( in pametna ) ženska predhodno poskrbi za to, da ne pride do potencialno motečih dejavnikov ravno med potapljaškim dopustom. Brskam po prtljažniku in iščem primerne artikle, ki jih bom zatlačil v pohotne, voljne luknje. Posodica z vazelinom, dihalke, prazne steklenice piva..... S flašami naj se poriva kuzla, si mislim. Nepričakovano jo močno lopnem po razprti pizdi.

" To je za menstruacijo fukara. Porini si flašo v pizdo! "

Njena pizdurina je popolnoma razmočena. Potegnem s prstom po celotni dolžini pizde in ji ga grobo porinem v rit. Vzdrhti in z ritjo sune nazaj. Igra se z mastno pizdo, drka ščegetavček, se poriva s prsti in jo razteguje.

" Porivaj se psica! "

Gledam jo čisto od blizu, kako se širi, kako dodaja prste v svojo mokro notranjost . Poriva se s tremi, štirimi, kmalu ima roko do zapestja v svoji razfukani pizdi.

" Tako se dela prasica. Porivaj se močno in globoko v svojo nemarno, potrebno pičko in da ti ne bi slučajno prišlo. "

Gledam jo kako fista svojo pizdo, s prsti zajamem vazelin in ji dva nemudoma, do konca porinem v ritno luknjo. Kuzla se začne še bolj nabijati. Vrtim prsta v njeni riti in jo podmazujem.

" Ti nisem ukazal, da se pofukaš s steklenico? "

Izvleče roko, pograbil flašo in si jo v enem sunku porine v raztegnjeno pizduro. Izvlečem prsta iz njene dobro namaščene riti.

" Res imaš dobro zgonjeno pizdo, pofukaj se še v rit tako! "

Nasaja se na flašo in se z vedno več prsti poriva v elastično, fuka vajeno ritno luknjo. Hitro je prišla do štirih prstov. Si bo porinila roko tudi v rit ? Res impozanten pogled, steklenico jaha z razprto pizdo, obenem pa se s štirimi prsti močno nabija v rit. Ko pomislim, da se bo v rit začela nabijati z roko ( resda ne prav veliko ), zastane.

" Hočem, da mi do konca razfukaš rit s tvojim debelim, dolgim kurcem ! Hočem grobo, do jajc v mojo pohotno, razfukano rit ! Nabij me, kot najbolj poceni in nemarno kurbo ! "

Ko se tako poriva, stopim pred njo in ji kurca nabijem skoraj do jajc v grlo.

" Kurba, slini se po kurcu ! "

Primem jo za glavo in pričnem porivati . Slini se kot prasica, teče mi po kurcu, po jajcih. Pogled na to mokroto, me dodatno razvname. Pljunem ji direktno v faco. Izmakne kurac iz ust. Je tu limit, preveč ? S slinastim kurcem, začne razmazovati svojo slino in moj pljunek po faci.

" To, ja to! Še me daj! "

Pljuvam ji v obraz, na moj kurac, na njene roke, ona pa razmazuje po obrazu in napetih joškah. Se da še več ?

" Odpri gobec sužnja! "

Pljunem ji direktno v usta. Pljunek izgine v grlu in že ima ponovno odprta usta. Pljuvam jo dokler mi ne zmanjka sline, ona pa samo zadovoljno mlaska. Nora pička. Primem jo za glavo in ji ga , tokrat do jajc porinem v grlo. Prasica skoraj brez gag refleksa. Porivam jo v gobec, ona se igra s svojima, mastnima luknjama. Oči se ji zasolzijo od silnega porivanja in draženja, najglobjih predelov grla. V tistem trenutku, mi je bilo popolnoma vseeno, ali bo bruhala.

" Dovolj fafanja! Dvigni in raztegni rit psica! "

.....................se...............?

Kategorija:
BDSM