Kava v drugem planu

Vceraj morda res nisi verjela da bom zagrabil na tvojo provokacijo. No... Danes si se zavedla da sem posteno zagrabil.
Po celem dnevu pisanja se uskladiva da pridem do tebe na vecer. Prvo srecanje po lepem casu. Po pisanju predtem zacutil da si morda malo zadrzana a ok. Ocenjujem da bova uspela to fazo hitro preit.
Pridem do tebe. Pozvonim. Prides odpret. Se vedno cedna. Simpaticna. Sportno urejena. Oprijeta majcka ki zelo dobro poudarja tvoje dobre vecje prsi. Spodaj prav tako oprijete sportne hlace. Zelo oprijete. Ker sem vizualni tip hitro opazim tvoj "camel toe". Mmmm. Misli hitro zacno bezat.
Skratka. Povabis me naprej. Greva do kuhinje. Pravis naj se usedem. Sama bos pristavila za kavo. Opazujem te ko se spravljas poleg. Zdi se mi da malo namerno migas z ritko in se malo nastavljas.
Tihoma se vstanem iz stola in se ti priblizam od zadaj. Da nisem prevec direkten te primem z obema rokama za bok. Malo zadrhtis in se hkrati malo naguzis proti mojemu mednozju. Das vedet da si si zelela tega. Poljubim te na vrat. Z rokama se vedno na boku. Glavo obrnes v mojo smer in se poljubiva. Malce plasno na zacetku a kaj hitro se ustnice odpro in se najina jezika znajdeta prepletena v vrocem poljubljanju. Z ritjo se vedno bolj naslanjas na moje mednozje. Moji roki pa se tudi opogumita in se kar hitro znajdeta pod tvojo oprijeto majcko. Prebijem se do tvojih prsi. Vsec so mi. Vecje prsi ki komaj cakajo da zadihata. Da ju osvobodim tesnega modrcka. Majcko dvignem cez njih in ti odprem modrcek. Obe dojki lepo padejo v moji dlani in jih zapolneta. Prijeten obcutek. Masiram ju in se poigravam z bradavickama.
Sama se medtem s svojima rokama oklepas mojega boka. Riti. In koncas na mednozju. Cez hlace drgnes mojega korenjaka ki vneto rast in se vedno bolj pocuti utesnjenega. Odpres zadrgo. Spustis hlace do kolen. Dvignes mi majcko in se s poljubi iz vratu pricnes spuacat nizje. Zrajcas mi bradavicki. Gres proti popku. V naslednjem trenutku pa si ze v pokleku in potegnes se moje spodnjice do kolen. Korenjak je trd in moker. Strastno ga malo podrkas nato pa ga objames s svojimi polnimi ustnicami in ga vzames celega v usta. Gledam kako izginja v tvojih ustih. Stiskas me za ritnici ko ga posteno vleces in nadaljujes lep cas. Nato se vstanes naslonis na pult. Sama potegnes hlace sebi dol in se mi naguzis. Zelis ga imeti v sebi. Do konca. Zelis ga cutit globoko v sebi. A preden prodrem vate zelim okusit sok tvoje mokre vlazne sveze urejene muce. Z jezikom se lotim scegija. Ga se dodatno oslinim in ti jo posteno polizem. Cutim da ti pase. Trdno se oprijemas pulta. Nato se vstanem in ti ga pocasi porinem vanjo. Zadrhtis posteno ko zacutis glavico ki pocasi a vztrajno prodira vate do konca in nazaj ven. Zaenkrat se pocasi. Sama se vedno trdno oprijeta pulta. Moji roki pa tvojih dojkah. Vsec mi je ko sta v mojih dlaneh medtem ko te porivam od zadaj. Porivanje postane vedno hitrejse. Pa zopet umirjeno. Cutim da mi bo kmalu prislo a me sama prehitis. Pripeljem te do postenega orgazma ko cutis mojega korenjaka cisto do konca v sebi. Po dveh mesecih igranja sama s sabo si tale orgazem prav potrebovala. Jaz pocasi nadaljujem. Se vedno dlani trdno na tvojih dojkah. Ni dolgo ko tudi meni pride. Posteno ti zalijem muco z vrocim mocefitom. Tudi meni je tole posteno pasalo. Potegnem ga ven. Sama se obrnes proti meni. Poljubis in gres nizje da iz njega polizes ostanke sperme. Se vstanes. Odides v kopalnico jaz pa skuham vmes kavico....

Kategorija:
Hetero