50 shades of desire tretji del

Pridružim se ji v postelji, skupaj gledama posnetek ki ga pred tem naredila. Kok maš luštno ritko mi govori. Aja jo mam? in se postavim na vse 4 z ritko pred njo. Ja in mi zada grob udarec čez ritko. Hvala gospodarica še prosim ji odgovorim.

Mmmm se sliši iz njenih ust. In mi prične zadajati udarce en za drugim. Malce pred priprav preden greva proti onima dvema. Približa se in mi poljubi ritko nato pa spet udari čez. Se že veselim kok boš trpel. Bom trpel zate ji rečem. Ampak preden grema te bom še enkrat pofukal. Ter se sunkovito obrnem in planem nad njo. Zagrabim jo za roki. Trdega kurca prislonim na picko in ji ga porinem v vročo picko. Fak kok jst rabim tvoj kurac prihaja zvok iz ust. Pofukaj me prasec!! Ful me pali ko je v trenutku mi podrejena. Na široko razpre nogi in nastavlja picko da imam popoln dostop. Roki ji spustim ter se uprem na roke in pričnem divje fukati. Njeni roki me s prva objamejo okoli vratu nato pa se spustijo na hrbet. Začutim njene hohte kako bodejo. Opozorim jo naj ne krempi. Itak me ne upošteva, in s prve mi z vsemi prsti potegne čez hrbet. O ti prasica!! ponorim jo zagrabim ter z enim sunkom obrnem na vse 4. Rit v zrak glavo dol. Ji ukazem. Uboga, ker ve da me je razkurila. Postavim se za njo in jo presenetim z klofuto čez njeno picko, 1x 2x 3x. Trza ampak vidim da ji paše saj se je z roko dokopala do picke in si jo rajca. Dodam še 2 klofuto čez picko in se umaknem. Tjaša pod tuš takoj ji ukazem. Prasec zdej si me narajcu pa potrebno pustu. Tako je. Poleg tega pa čez 2h morava biti pri Nini in Markotu ji odgovorim. Odpravima se pod tuš uredima in startama od doma proti njima. Eno uro vožnje imava do njiju. Sporočim jima da sma na poti in dobim odgovor nazaj da naju pričakujeta.

Po približno pol urce v avtu Tjaša postane vznemirjena. Kaj kmalu me preseneti z vprašanjem. Sej jst bom samo gledala a ne?
Ja tako je, jst sem ti obljubil da bom suzenj danes tebi oziroma vam. Ok super in se pomiri.

Parkiram pred vrati, vrata se odprejo in za njima stoji Marko in zadaj Nina. Pozdravimo se in naju povabit notri. Usedemo se za mizo ponudita pijačo. Vidim da je Tjaša v zadregi zato med nami na hitro steče pogovor o vsakdanjih stvareh, gin tonic lepo steče po grlu. In po nekaj minutah je že čutiti učinek. Nina ima oblečeno svetlo rdečo haljo skoraj prozorno, spodaj pa se svetlika črna minika. Obuta v lepe rdeče petke ki se lepo prilegajo. Nina ogovori Tjašo, ter jo vpraša kaj sem ji, povedal o njima in če se strinja da imamo danes prov poseben večer. Tjaša se sprosti pogovor steče. Nato pa se Nina vstane in reče.

Jaz sem si danes takole zamislila večer. Tjaša sleči se!! Tjaša me vprašljivo pogleda in ji gre malce na smeh. A jaz se morm sleči ji odgovori? Tako je ji pritrdi Nina. Tjaša se vstane in se prične slaciti v pričo vseh nas. Gola stoji pred nami, videti je da ji je nerodno. Vendar Nina spregovori. Tjaša danes boš moja sužnja se strinjaš? Ja se gospodarica. Odlično! Marko prinesi povodec in ostale stvari. Marko se hitro vstane in odpravi v sobo iskati pripomočke. Jaz vznemirjeno opazujem dogajanje. Marko se vrne s pripomočki ter jih izroči Nini. Privdigni lase ji zapove. Tjaša uboga in stori to kot ji je naročeno. Nina okoli njenega vratu zapne ovratnico, v usta ji grobo porine kroglico (gag Ball) ter zapne. Čez oči pa ji marko nadane masko za oči. Nina prime povodec ter ukaže Tjaši.
Na vse 4 takoj!
Uboga in se spusti na kolena. Nina jo pocuka in jo vodi v drugo sobo. Z marko tu opazujema dogajanje. Nakar se oglasi Nina. Kaj gledata do nazga tudi vidva!! Spogledala se in se v trenutkov zacnema stlačiti ter se naga pridružima v sobo. Tjaša na kolenih Nina pa za njo. Lepa ritka. Porinita ji prst v picko. Najprej marko prodre s prstom v njeno picko nato sledim se jst. Njena picka je od vsega kar se dogaja že precej mokra. Nina ji ukaze naj se vstane in naj dvigne roke v zrak. Zgrabi jo za roko in pripne na križ, nato se drugo roko. Tjaša kolikor pač lahko globoko vzdihuje. Nina jo grobo zagrabi za njene joske in nameni poljub na bradavicko, Marko poda Nini kljukico in Nina kljukico pripne na bradavicko. Isto naredi z drugo joskico.

Narazen daj noge ji ukaze ter s poljubi nadaljuje nižje do tjasine picke, grobo jo prime in potisne prst v premoceno picko. Z markotu stojima poleg s trdima kurcema in opazujema dogajanje. Nina se spusti na kolena direktno pred tjasino picko z prsti grobo obdeluje ščegetavček. Tjaša vzdihuje midva pa narahlo drkava kurce. Nina se vstane, stopi poleg mene in reče markotu. Rajcaj jo dokler ji ne pride. Marko stopi k Tjaši in intenzivno začne prodirati v njeno picko. Nina se približa in mi reče misliš da ji je všeč, jaz pa ji samo pokimam in primem Nino za boke. Pocasi se narahlo prikloni, po miniko ne nosi tangic, tako da imam lep razgled na popolno ritko. Kaj hitro mi roka uide na njeno ritko in s prsti že drsim proti picki. Priblizam se njeni picki in na dotik je že lepo mokra. Z dvema prstoma prodrem vanjo in jo počasi rajcam. Nina se skloni in oblizuje Tjašine joske. Nor pogled! Marko intenzivno rajca tjasino picko in ona ne zdrži več iz picke prične spricati. Fak squirta. Potegnem mastne prste iz ninine picke in se z drugo roko priblizam tjasino picki in v njeno premoceno picko porinem prste. Nadaljujem intenziven tempo rajcanja in sledi še drugi val. V trenutku imam celo roko premoceno. Nina Tjaši odstrani gag Ball. In Tjaša končno pride do sape. Nekajkrat globoko vdihne potem pa reče faaaaaak kok je to noro. Nina ji odpne privezani roki in privzdigne masko za oči. Tjaša se približa Nini in jo poljubi, njeni dlani objame ta joski in jih narahlo stikata med tem ko si namenjati francoske poljube.
Lep prizor. Mmmmm mmmm
Se nadaljuje.

Kategorija:
BDSM