Jutranji seks v kraljestvu živali

Priznam, da še pred dvema mesecema nisem imela pojma, da se mi noro seksa. Stanje je evforično, enostavno so mi popustile zavore. Priznam, da sem znala včasih precej zakomplicirat en čist navaden seks, zdaj se nasmehnem mojim preteklim pametnim izjavam, kako je za dober seks potrebno razviti čustva in izdelati plan in načrt, imeti svežo brazilsko in navite kodre. Zdaj mi je jasno, da za dober seks ženska rabi samo dobrega tipa. Vsaka ženska zase ve, kaj je to dober tip. Vsaka je ob dobrem tipu lahko prasička ali mucka.

Potem, ko sem prepričana, da bom za vikend ostala na suhem, saj žurkam, zabavam in proslavljanju ni videti konca, dobim sporočilo ravno v trenutku, ko sem na Venera shop on-line in ogledujem modele vibratorjev, najbolj me navduši Parkinson s pojačano močjo tresenja. Ura je 21.53.

»Seksa se mi. Z napol trdim te čakam.« Moj razmislek traja točno štiri sekunde. Zaznam, da je stanje resno. »Pa prespala bova.« Preračunavam. Več kot šestdeset kilometrov. Dobre pol ure.

Poberem ga, noč je temna in pripravlja se na dež. Popolnoma me zapusti orientacija po ovinkastih cestah in gozdnih poteh, držim ga za tiča, drgnem in mokra muca se komaj zadržuje, da ga ne napade, čeprav tudi njegove roke grabijo po meni. Lesena hiška iz Grimmove pravljice naju čaka v popolni temi med smrekami in praprotjo, brez elektrike, brez vode. Le vroča Milfa in seksi tip in polno pohote. Odvrževa nahrbtnik in blazino in torbo in kot običajno planeva drug po drugem, sestradana seksa.

Po začetnih poljubih sem že z ustnicami na tem lepem trdem tiču. Zrak je hladen in svež in prve kaplje padejo na naju. Sesam ga močno, ližem, fafam . Dežne kaplje postanejo močnejše, tudi njegovi prijemi moje glave, fuka me v usta do konca, davim se in dušim. Želim še in še, lovim zrak in tokrat ne odneha in hoče vse. Glavo mi močno drži in se zabije globoko v grlo, kjer brizgne vročo spermo. Čisti užitek za oba. Všeč mi je njegov orgazem in krči naslade.

Cigareti, pivo, čvek, smeh, blazina, lizanje muce, fafanje tiča in nekaj novega. Orgazmičnega. Ob svečah, ki mečejo mehko svetlobo, zaspiva in zunaj močan naliv poje uspavanko na streho sredi gozda.

Ob zori se začnejo kriki in stopinje iz savane, dež poneha. Ženska asfalta sem, še do nedavnega nisem ločila srne in košute, oglašanja žabe in krastače, v mestu jih ni. Ptički, lepo petje. Nato nenavadni šumi, koraki. Tacanje. Obrnem se k njemu, spi mirno. Ne upam si lulat v praprot, ne upam vstat z blazine. Ne upam si ga zbudit. Nič si ne upam, da me ne požre volk ali medved.

Spi na hrbtu, dotaknem se njegove močne roke, pobožam. Nič. Nežno z roko drsim po celi dolžini in se vtihotapim pod odejo. Njegovo telo je toplo in težko, spi. Roka nagaja do tiča, ki se prebuja. Čudovit primerek petelina je. Gola se s celim telesom premaknem pod njegovo odejo in se z glavo spustim med noge. Tič se zbudi, mucek tudi. Fafanje je lep začetek dneva, zbudi čute. Nežno in čutno. Dokler ne zaropota po lesenem stropu nad nama.

»Miš«, zašepetam v grozi. »Veverica«, nadaljujem, ko nad mojo glavo v lesenem stropu izgine košat rep. »Polh je«, pravi, pa mu odgovorim, da so polhi v slikanicah in risankah bajski, ta pa je anoreksičen. »Polh je«, reče odločno in mi med noge v muco zarine prste. »Od česa si tolk mokra?«, vpraša. Verjetno od mucka tu zraven, polhi me ne napalijo.

Razvname me, odvrževa odeje, splezam nanj, popolnoma gola, v roke vzame joške in začne s stiskanjem in ščipanjem bradavičk, jaz pa se zvijam in izmikam. Nasadim se nanj, kobila v galopu, jaham ga. Moj najljubši položaj z njim, globoko v meni je. Lasje mi padajo na hrbet in roke grabijo moje telo in v tem jutru me boli kurac, kako zgledam. Ker so užitki preveliki za razmišljanje, živalski fuk je. Prepoten, katarzičen. Prime me za boke in rit in v meni se razlije vroča sperma.

»Kako ogromne mravlje so«, se čudim in čakam na razlago, da so verjetno gensko mutirale in naju bodo požrle. »Gozdne so«, se mi smeji. Kolk je njami, pojma nima.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Takrat, ko imas kurca v sebi in te boli kurac, kako izgledas, si gotovo najlepsa Wink bi blo lepo videt...

Uporabnik

všečno, divje Smile

Uporabnik

Tako zapisala, kot je Wink

Uporabnik

Všečno! Tongue