Med potjo

Dogovoriva se da te poberem iz sluzbe. Danes zakljucis prej. Sem ob 19ih pred tvojo sluzbo. Prides. Se usedes v avto. Speljem. Niti ne pripeljem do prvega krizisca ko se tvoja roka znajde na mojem mednozju. Uffff. Vsec mi je zacetek. Jaz vozim. Ti pa vedno bolj drgnes tica cez kavbojke. V naslednjem trenutku so gumbi ze odprti. Tic pa moker in ze skoraj trd ko se ga dotaknes z roko. Malo ga podrkas nato pa se sklonis do njega in ga najprej obliznes nato pa celega vzames v usta. Komaj vozim tako pase in se sreca da imava vse zelene na semaforju ko mi ga posteno fafas.
Prenehas samo za trenutek da odpres garazna vrata. In se ga ponovno s5 lotis fafat. Parkiram. Ugasnem avto in se samo prepustim. Fafanje in drkanje postane vedno bolj intenzivno. Vmes se uspem prebit do tvoje ritke. Ti jo malo masiram in drazim. A se ne pustis motit. Usta polna mojega kurca. Malo ga spustis in se lotis jajck a drkanje ne preneha. Kaj kmalu me bos pripeljala do vrhunca ko ti bom zalil usta z vroco spermo. Se parkrat ga posteno vzames v usta in ze ti spricnem v njih. Oblizujes ga tako dolgo da ne ostane kapljica sperme na njem.
Zaprem gumbe. Se malo uredim in greva k tebi.
Sama se spreobleces. Na hitro skocis pod tus. Jaz pa te cakam na kavcu.
Iz kopalnice prides samo v brisaci. Usedes se name. Zacneva se poljubljat. Moji roki hitro na tvoji zadnjici. Poljubljam te po vratu. Brisaco ti odstranim da pridem do tvojih prsi. Lotim se bradavick. Obe ze malo nabrekli. Lizem jih. Nezno grizljam. Z rokama pa vmes masiram tvojo zadnjico.
Drazim ritno luknjico. Se vedno lizem prsi.
Zelim si okusit tvojo vroco mokro vlazno pickico na mojem jeziku. Isto kot tvojo ritkico. Prosim te da se naslonis na rob kavca. Z ritko se naguzis. Poljubim te na hrbet in grem pocasi nizje proti ritki. S poljubi pridem pocasi do ritke. Z jezikom in malo sline jo navlazim ter se je lotim s celotno povrsino jezika. Z rokama ti vmes masiram joskici sama pa si nezno in pocasi masiras scegija. Jaz se se vedno igram s tvojo ritkico. S konico jezika prodrem v ritko. Pa s5 lizem ritno odprtinico. Iz ritke grem na presredek. In naprej proti mokri vlazni pickici ki si jo posteno vzburila z rajcanjem scegija. Se vedno se rajcas jaz pa ti porinem jezik v pickico. Do konca in te porivam z jezikom medtem ko se ti igras s scegijem. Po vzdihih zacutim da si blizu konca. Se bolj intenzivno porivam jezik v pickico in masiram joskici. In kmalu cutim na svojem jeziku kako ti pride. Vsec mi je ko ti pride ko ti jo lizem. Mmmmm. Sok tvoje pickice...
Vmes se je moj kurac s5 prebudil. In je ze skoraj trd. Usedem se na kavc. Slecem hlace. Kurac je moker. Na hitro ga obliznes in otrdis s kratkim fafanjem nato pa ga zajahas. Pocasi ga najprej spustis vase. Nato pa v svojem tempu zacnes jahat. Jaz ti vmes masiram ritnici ter lizem bradavicki. Rada ga cutis v sebi. In jaz rad cutim da je v tvoji picki. Jahanje postaja vedno bolj intenzivno. Posteno se nabijas nanj do jajc. Cutim da mi bo prislo. Tebi pa prav tako in se pohitris jahanje. Meni pride in ko se ze sperma pretaka v tebi pride se tebi. Pocasi se umiris in samo polezes glavo na mojo roko. Oba pa cutiva kako vroca sperma pocasi tece iz tvoje pickice. Moj kurac pa se tudi pocasi manjsa v tebi...

Kategorija:
Hetero