Njegov komad

Nekajkrat sva se že srečala, tako na kratko in na izi. Vedno je bila težava v prostoru in času. Nato je prišel trenutek, ko so se vse zadeve lepo pokrile.

Stanovanje prazno, časa na pretek. Super. Hitro sva se dogovorila. Prišel je točno, in to je ena od lepih vrlin. Lepo sva se namestila v dnevni sobi, glasba je bila prijetna, rolete bolj spuščene, a ne do popolne teme. Obema je prijal kozarec rdečega vina. Poleg kakšen grižljaj.

Ko vesta oba kaj ju čaka je prijetno, ni nervoze, ni otipavanja, ni strahu, vse je tu.

Stopil sem do njega in pokleknil pred njim. Skelel sem mu majico in odpel gumbe na kavbojkah. Včasih so mi gumbi boljši od zadrge. Hlače sem mu potegnil navzdol, ostal je v belih oprijetih spodnjicah. Vem, da ima velikega kurca, zato se z njim igram prek spodnjic. Rad ga božam po nogah, po trebuhu, mu zavijam dlake na popku. Všeč so mi njegove kosmate noge. Vidim, da je napaljen. Slečem mu spodnjice. Osvobodi mu kurca, ki je res velik, z gobasto glavico, in kožica je še ni osvobodila. Primem ga za jajca, mu jih gnetem, stiskam, povlečem. Vem, da je rahlo perverzen. Rad ima, da mu močno stiskam jajca. Z dlanjo objamem glavico kurca, in povlečem dol kožico. Močno, tako da čuti rahlo bolečino.

Kar ga še draži je to, da mu s ščipalkami stisnem obe bradavici. Potem pa jih malo frcam.

Ob tem mu dam zadovoljstvo, da mu z eno roko močno stisnem jajca, jih vlečem.

Dve zadevi pa sta še v čakalni vrsti. Nor je, da ga povabim v kopalnico, in mu ukažem, da gre pod tuš, da počepne. Jaz pa stopim pred njega, in ker imam poln mehur, usmerim mojega kurca nad njegovo glavo. Vprašam ga, kje želi tuš. Kjer hočeš ti, pravi. Lepo, začnem na obrazu, grem na bradavice, ki so še vedno vpete s ščipalkami. Teče po popku, in po njegovem nabreklem kurcu. Usmerim se navzgor, na obraz, v usta, vidim da uživa.

Odpre vodo na tušu, in se spereva. Obriševa se. Oba razpaljena. Oba s trdim. Greva v sobo. Vleze se na posteljo. Ve kaj ga čaka. Leži na hrbtu, noge je dal narazen. Vzamem kremo in mu jo vtrem okoli ritke. V omarici je lep komad, umetnega kurca, ki izgleda kot pravi , no morda je malo večji in debelejši od standardnih, pravih. Počasi z njim masira njegovo ritko. Sem ter tja pa ga malček tudi porine v njo. Zvija je od zadovoljstva. Kurac gre vse bolj notri. Čisto počasi. Malo postanem. In naprej. Do konca, do umetnih jajc. Noro. V tisti ekstazi, ga primem z drugo roko za njegovo glavico na kurcu, in jo objamem s palcem in kazalcem. Obroček, ki nastane s tem, je prijeten za drsenje po glavici. Umetnega kurca, ki je v njem do konca, pustim tam pri miru. Posvečam se njegovemu kurcu, glavici, ki pulsira, je vsa napeta, svetleča in vem, da ni več daleč trenutek, ko bom videl, kako mu bo na očeh izrisan blaženi izgled.

Z umetnim kurcem, ga začnem fukati, bolj na grobo, hitro, globoko. Z drugo roko pa začnem na grobo drkati njegovega kurca.

Ko vidim, da privzdiguje ledja, vem da je na koncu. In res. Iz kurca se izstreli salva sperme. Vse do brade mu nese. Moker je po popku. Zadnje kapljice pa se zlivajo po korenu njegovega lepega kurca.

Sledi počitek in nato sem jaz na vrsti.

Kategorija:
Gej