Vselitvena zabava

Ker sva se s svojo zaročenko nedavno preselila v svoje stanovanje sva se odločila da naredima novoletno zabavo pri nama. Jaz sem povabil svojega prijatelja in njegovo, moja Nuša pa je povabila svojo sodelavko Saro. Ker je nisem poznal so se mi porajale številne misli kakšna je ta Sara.
Prišel je petek. Dogovorjeni smo bili ob 19 uri. Najprej pride moj kokega z njegovo, in ker je bila ura že 19:30 smo se odločili, da Sare nebomo čakali, bo že prišla. Med tem časom povečerjamo in začnemo pit. Jaz z kolegom viski, ženski del pa sladki muškat. Ob 21 uri nekdo pozvoni. Bila je Sara. Dolge noge, modre oči, blont dolgi lasje. Z kolegom se samo pogledava. Prijazno se opraviči za zamudo in se vsede k nama z kolegom.

Ker smo imeli rezervirano mizo v Fuegotu se ob 23 uri odpravimo tja. Alkohol je tekel v potokih in kar naenkrat je Sara drgnila svojo fantastično ritko ob mojega kurca in mi prišepne na uho: ŽELIM SI GA. V trenutku se umaknem in skrijem mojega trdega tiča. Še dobro da je bila Nuša na WC-ju in tega ni videla.
Čas je bil, da se odpravimo domov. Nuša povabi vse da lahko prespijo pri nama, da se ne vozijo pijani domov.
Celi čas sem si premišljeval, imava dve postelji, eno dam kolegu, Sara pa naj bo na fotelju. Pridemo v stanovanje ko Nuša reče: Sara saj lahko spiš pri naju, saj ne grizeva. In že smo bili v postelji. Ko sem pijan hitro zaspim, ampak kar naenkrat se zbudim ko Sara fafa mojega trdega tiča vedno bolj divje in globje. Pogledam Nušo katera se igra ob svoji najnovejši igrački katero sem ji kupil za Božič in mi reče: Pofukaj jo tako kot mene. Nabijal sem jo tako da je čutila moja jajca kako ploskajo ob njeno fantastično ritko. Na koncu ji ga do konca zarinem v usta in ona z užitkom poje moje seme.

Potem se vstanem in si grem v kuhinjo po osvežitev ko zaslišim glas kolega: Pridi mi mojo pomagat pofukat...

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

kupim to stanovanje!!!! Smile Smile Smile

Uporabnik

lahko pa povabiš kdaj na kak party Wink

Uporabnik

Odlično,ti samo uživaj

Uporabnik

Hot, noro dobra vselitev