Napad vesoljcev v Kamniku

V moji bivši službi sem imela krasnega Mladega Šefa, zdaj oba uživava v novih.

V začetku avgusta 2015 se popoldne v službi prevesi v večer, sodelavka ima rojstni dan in oba sva povabljena, ob 21.00 sva z družbo že v Kamniku, kjer se začenja Kamfest.

Topel večer je, z vsakim kozarčkom več postajamo bolj razigrani. Mladi Šef me na poti z zabave na prizorišče koncerta zadrži za skupino in potem sledi: »Dotakni se dela mojega telesa, ki ti je najbolj seksi na meni«. »Kaj?« v meni je prižgal vžigalico.

Obstaneva drug pred drugim in se gledava. Seveda so najbolj seksi njegove ustnice, polne moške ustnice, malo našobljene kot pri Micku Jaggerju. Z dlanjo mu objamem spodnji del brade in mu grem s palcem počasi čez ustnice, čutno, kot v najbolj erotičnem filmu in ob tem čutim na tisoče mravljincev. Za trenutek hočem odnehati, takrat pa moj palec pristane med njegovimi zobmi. Kot da sva začela neko predigro in v meni poteka dvoboj Ivaniševič : Federer in pojma nimam ali naj predam boj ali naj se borim do konca.

Zaslišiva najini imeni in čarobni trenutek mine. Zbegano hodiva za družbo in čez kakšni dve minutki obstanem jaz. »Kateri del mojega telesa pa je tebi najbolj seksi?« Seveda je pričakoval vprašanje, saj se mu iz oči pokažejo nedolžni hudički. Vsak hip pričakujem roke na joških. Ne, pomota. Na riti. Ne, pomota. Očeh. Ne, pomota. Ustnice. Hladno. Sfalim vse moje vroče točke. Mladi Šef stopi za mene in položi levo dlan na glavo na zatilje, najprej z roko potegne skozi moje dolge lase in mi jih razmrši. Nato mi s celo dlanjo potisne glavo naprej, da mi upogne vrat, nekaj sekund obstaneva tako in čutim toplino njegove dlani in čutim da se vame preliva energija, zaradi katere bom doživela orgazem. Potem približa obraz k mojemu ušesu in mi reče s hripavim glasom: »Najbolj seksi na tebi so tvoje misli in pamet.«

Zmedena sem, pogledujeva drug k drugemu. Ne bo šlo, jasno nama je. Morda kdaj kasneje, nekoč. Mladi Šef zagleda prizorišče plesalcev in vem, da mi ni pomoči. Njegov najljubši ples, erotičen, nabit s čustvi, dramo.

Prime me za ramena, potisne pred sebe in objame preko pasu. Nagne se k mojemu ušesu in vpraša: »Si za igro?« »Seveda sem. A kdaj nisem?« Nato mi reče: »Zemljo bodo čez dve minuti napadli vesoljci, samo dve minuti časa imaš, da si izbereš zadnji seks z moškim, ki ti je všeč. Dve minuti, razumeš? Potem te bodo ugrabili vesoljci in konec je.«

Vznemirjenje gre čez moje telo, z očmi preiščem plesišče, gledam obraze, gledam gibanje moških teles, gledam in opazim. Izbran moški je poln energije in zdi se, da sem tudi sama velika erogena cona in da je potreben sam rahel dotik in vesoljci bodo zaradi mojega silnega orgazma opustili misel na ugrabitev in se raje preusmerili na žensko na Plutonu.

Mlademu Šefu zaupam izbor. »Zdaj pa pojdi k njemu in reci, da hočeš seksat z njim, ker te bodo vsak čas ugrabili vesoljci.« Nejeverno ga pogledam: »Igra je igra,« mi reče. In doda: »Saj si ne upaš«.

Kdo si ne upa? Vzravnam se, torbico prepustim Mlademu Šefu in gledam njegov nejeverni pogled.

Z odločnim korakom grem na plesišče med glasbo in se ustavim pred Plesalcem. Plesalka ve, da je odveč in se umakne. S plesalcem se spogledava se in nasmehneva. Nihče ne ve, da sva bila pred mnogimi leti ljubimca, izbrala sem ga zato, ker ga poznam. Spremenil se je, las ni več in na meni je preveč kil, a še vedno je tukaj njegova erotična energija in zdaj se dopolni še z mojo. Trčili sta dve Galaksiji in zdaj vesoljci, vam ni rešitve. Ponudi mi roke in jaz mu sledim. Samo osem korakov tanga poznam in to je dovolj, kajti pri tangu je vse stvar navdiha in improvizacije in energije med dvema. Vodi me, obrača in jaz mu sledim, objemam ga od zadaj. Z mano pleše samo čelo ob čelo, brez rok. Ko ne morem več, zašepetam, da je dovolj, ker gorim. »Greš k meni?« me vpraša in trenutek kasneje Mlademu Šefu potegnem iz rok torbico in mu siknem: »Ti si kriv za tole štalo.« Obstane brez besed s široko odprtimi očmi. »Saj ni treba,« nekako izdavi, meni pa gre skozi misli samo, 1:0 zame, Mladi Šef.

Plesalec me odpelje le nekaj minut stran v njegovo stanovanje. Komaj se zaprejo vrata, planeva drug po drugem, sestradana dotikov v najinih samotah, zamujenih in nedoživetih seksov.

Potisne me ob steno in poljublja, roke dvigne nad glavo in poljublja. Znova poljubljati znane ustnice je, kot bi prišel domov in zdi se, kot da vmes ni dolgih petindvajset let in propadlih zakonov in zgrešenih dejanj. Slači me, kot da ni nikoli pozabil kako mi je všeč. Strastno mi odpenja gumbe, trga obleko, meče na tla in jaz mu besno odpenjam srajco in hlače in vem, da ne bova nikoli prišla do postelje. Z nog zbrcam sandale, objemava se in poljubljava, zdrsneva ob steni na tla, padem na hrbet, boža moje telo, ga na novo odkriva, doživlja in jaz njegovega. Brez kompliciranja se zarine vame, s trdim in kompaktnim tičem. Na to sem čakala ves dan, bila je dolga predigra. Ne da bi prekinila, se preseliva v kuhinjo, kjer me položi še na kuhinjsko mizo in mi dvigne noge, opazim samo še njegovo glavo med mojimi nogami in začutim vroč jezik, ki mi liže muco, mi jo moči in fuka z jezikom, doda prste in me pofuka, da mi pride še drugič. Grabim ga za glavo, ki je v letih izgubila lase, a še vedno misli enake misli.

Preseliva se v posteljo, kjer sva oba na kolenih, z rokami se spravi na moje velike joške in jih gnete, ne ostanem mu dolžna in ga primem za tiča, ki ga drkam.

Gledava se v oči in vse skupaj traja tako dolgo, da sem prepričana, da joški zrastejo zaradi gnetenja in tiči rastejo zaradi drkanja in ko ne moreva več na kolenih, sem na hrbtu z nogami navzgor in rabim samo še malo, da špricnem in ko mi pride, spet začutim jezik, ki liže moje sokove, šprica na polno in žal mi je njegove lepe bele postelje, ki jo bo moral sušiti nekaj dni in kjer bodo ostali sledovi še veliko let.

Obleživa na hrbtu, se spogledava in Plesalec vpraša: »Kako je bilo zadnjih 25 let?« »Jebeno,« mu odvrnem.

P.S. Zgodbo o mojem mlademu ljubimcu bom objavila naslednjič, trenutno si še vedno hladim komarjeve pike, ki so posledica seksa pod milijonom zvezd.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Zenske ste prave lisice v premagovanju izzivov.

Uporabnik

Super zgodba! Tongue

Uporabnik

Sex pod milijonom zvezd...v pričakovanju...

Uporabnik

V Kamniku je vroce Wink