Nedeljsko popoldanska kavica

Kot že obljubljeno mi je poslala sporočilo, da me vabi na kavo. Reče mi, da ima danes čas in da se lahko dobiva, če imam tudi jaz čas. Brez razmišljanja sem privolil na povabilo. Pove mi, da pride v mesto z druge strani kot jaz. Predlagal sem, da se dobiva na obrobju mesta, kjer je majn prometa in gužve ter ne daleč vstran je lep park.

Sedem v avto in se odpeljem v dogovorjeno kavarno. Tam sem bil raje 5 min prej kot da zamudim.

Zagledam avto, ki je takrat imel gumidefekt. Parkira zraven mojega in odprejo se vrata. Zagledam jo.... Uh... Kako je vroče.... Ni še dovolj vroče od sonca saj je tudi ona vremenu primerno oblečena. Beli top, kratke hlače ki razkrijejo že polovico ritnic, svetleče sandale... Uh še bolj mi je postalo vroče. Prihaja proti kavarni in zagleda mene. Ustnice ji kar potegne na stran. Kako ima lep nasmešek. Pozdravi in prisede. Jaz naročim kavo z mlekom ona pa belo kavo. Pogovor prijetno steče. Spijeva kavico in me z nasmeškom pogleda in prijazno vpraša kje je park, ki sem ga omenil prej. Danes plačam kavo jaz in lahko greva sem rekel.Park je oddaljen kakih 5 minut hoje. In se odpraviva peš. Po lepi peš potki srečava malo koga saj je prevroče za sprehod zunaj na vročem soncu. Ampak naju vročina ni motila. Prispeva v park in vsedeva na 3 klopco, ki je bila skorajda edina v senci... Ampak začuda prazna. Vsedeva se dokaj skupaj in jo vprašam, če bi jo motilo, da sem brez majice saj imam kar precej mokro in zašvicano. Vidim, da je vroče tudi njej ampak kaj ko nima skoraj več ničesar za slečt. Še malo se pogovarjava, vidim tudi, da me poželjivo občuduje od obraza navzdol. Tudi jaz komaj da gledam njej v obraz, saj ima prečudovit trebušček in kratke hlače ji pokrivajo čisto malo več kot tangice, ki sploh nevem če jih ima.

Vročina naju je prisilila, da se vrneva nazaj proti avtom. Končalo se je bolj na žalosten način ampak jaz srčno upam, da bova šla še na kako pijačko.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

ooooo joj joj fantič, kje je korajža, čakala je, upaj, da ni bil zadnji drink

Uporabnik

Priložnost zamujena... Squint

Uporabnik

Vročina za izgovor Squint