Kamion, masaža & Metallica

Zgovorna da je joj, kaj takega pa še ne. Saj srečaš žensko, ki je gobčna, ni jih malo – ampak tole, tole je pa presegalo vse meje do sedaj videnega in doživetega. Odgovor na vsako stvar, dobesedno na vsako provokacijo, na vsak izziv...pa ne samo to, mimogrede te »owna« z vsako informacijo, ki jo v čveku navedeš, nevedoč, da si ji s tem dal popolno orožje za protinapad. Absolutno brilijantno.

Pa sem v komunikaciji res vešč, če kje blestim, blestim v tem – a pri njej sem se prvič počutil nebogljenega, dobesedno sem bil na trenutke kot polulan cucek, nedorasel situaciji, z repom med nogami...s tako lahkoto bi me poslala nekam in me odjebala, a me ni. Uživala je v privijanju, prilivanju olja na ogenj, me počasi cvrla in ni izpustila priložnosti, da bi me opozorila, kdo je tu glavni in kdo vleče niti.

Če me je slučajno kdaj zaneslo in sem vzneseno želel proslaviti zmago v kakšni izmed najinih debat, me je tako hitro postavila na svoje mesto, da sem se odprtih ust sestavljal še par ur. Noro. A užival sem v vsakem trenutku, bila je izziv, challenge, ki si ga lahko moški sam želi. Ni bila vulgarna, ni bila hinavska, ni bila groba...bila je prefinjena, direktna in življenska. Nič zlobe, nič je****, samo čista in direktna linija, točno tja, kjer sem puščal luknje. Vrhunsko.

Da je bilo vse skupaj začinjeno z pravo mero prikrite in nežne erotike je samo še dodatno vznemirjalo. Dvigalo pulz. Burkalo domišljijo. Ni rekla ne, rekla je: »Mali, zame se moraš RES potruditi.« In sem se.

Potil sem se kot na startu prvega maratona, kamen v želodcu, cmok v grlu, potne dlani, ko se peljem na mesto, kjer naj bi jo počakal. Stopim iz avta, raje jo bom pričakal zunaj, čeprav se že mrači. Nekaj časovne prednosti imam, da pripravim vse potrebno. Od daleč slišim hrup...glasen hrup..kamion. Ko MAN mrcina zavije proti meni me spreleti...ne se hecat, ženska se je dejansko pripeljala s kamionom! Ja, res je ona, za hip ujamem njeno glavo in blond lase, ko kamion spretno parkira vzporedno. Priznam, da se je pripeljala s tako zverino mi res ni pomagalo pri moji samozavesti...kako naj se moški ob tem počuti?

A na srečo me moj jezik in jezikanje rešita in pogovor steče...ko jo takole opazujem med pogovorom in jo, precej očitno, premerim od glave do pet vidim, da ji slike delajo krivico. V živo je še bolj zapeljiva in sexy. Priznam, ne vem kje naj začnem, vse na njej je...SEXY! Pogled, te oči...ustnice...čudovit nasmeh...telešček, da bi ga Venera zavidala in neverjetno prodorne misli, karakter...ne zdržim več, samo posadim jo na pripravljeno odejo, čas je za masažo, dogovor je dogovor. Grem na vse ali nič. Druge poti tu ni. Dovoli mi sneti naramnice majčke, ko se usedem za njo in ji pričnem nežno masirati ramena...ni pričakovala masažnega olja, natrem si ga v roke, dišava sivka, vidim, da ji je vonj všeč, ne pretiravam s količino, ravno dovolj, da se ji pomaga sprostiti. Počasi mi v je majčka spet v napoto zato ji predlagam da si jo sleče in se uleže na trebuh na pripravljeno »masažno mizo«...spretno odprem modrc in nadaljujem masažo hrbta in se ne zadržujem, roke polzijo vedno nižje, vedno bližje erogenim conam – ženska je zbudila vsak delček mene, želim in hočem, da ve, da je temu tako. Za trenutek se pomudim in opazujem njene tatuje, zbiram pogum, preden se roke podajo pod kavbojke tipajoč to napeto in sexy ritko, ki jo gledam že od samega začetka...presenti me in mi pomaga tako, da si odpne gumb in kot bi trenil ji sledim ter ritnici osvobodim oprijetega jeansa. Zaobljena in čvrsta hlebčka pregnetem po dolgem in počez, stiskam in širim ju, omamljen od seksapila, ki ga izžareva.

Ne zdržim več, zato se rokam in prstom pridružijo ustnice in jeziček, z njim potujem preko bokov, hrbta, do vratu in poiščem njene ustnice, kjer mi vneto vrne poljub, kar me samo še vpodbudi, da z rokami poiščem njeno muco in jo pričnem nežno masirati...skozi moje napete hlače več kot očitno začuti kako me je vzburila in k opojni vročini še samo doda, ko z roko nežno podrsa po korenjaku in mi vzame sapo. Najini jezički se strastno prepletajo in zdi se, da bodo popustile vse zavore, ko se iz radia zasliši Metallica...ja pa seveda, samo to je še manjkalo, metal komad se zasmejim in ji dovolim, da mi sleče majico in se z jezičkom zdaj ona sprehodi po mojem teleščku..a preden uspe iti predaleč jo ustavim in prevzamem pobudo nazaj...tokrat leže na hrbet, modrca ni več in pred mano je njeno čudovito polno oprsje, ki ga začnem gnesti ter z ustnicami nežno sesati bradavičke...nič kaj sramežljivo vzdihne in več kot očitno ji je postalo še bolj vroče...desna roka se pomakne k mucki in prstki nežno masirajo ščegija, ko se moje ustnice sprehajajo od jošk k njenim ustnicam...Metallico so zamenjali Gunsi – to je znamenje si rečem, metalski in rokerski bogovi so mi dali zeleno luč – ter se z ustnicamu in jezičkom spustim k njenemu vročemu mednožju, s poljubi prekrijem mucko in z vsakim je njen vzdih glasnejši in bolj strasten, ko pa se moj jeziček potopi v njeno mokro pohotnico me zgrabi z rokami, da konkretno začutim njene ostre in dolge nohte, ko me povleče nase... »Dovolj je masaže« mi reče, njene roke mi medtem spretno slečejo hlače in ko osvobodi mojega trdega tiča, ga zgrabim v roko in glavico prislonim na ščegija, da se navlaži, preden počasi, cm po cm, napolnim njeno mucko. Začneva nežno in čutno, a strast je premočna, premaga naju sla, sla po erotiki, sla po dotikih, sla po orgazmih. Nadaljujeva divje, poljubi so vedno redkejši, vzdihi vedno glasnejši...do orgazma in nazaj. Njeni nohti na mojem hrbtu, njene tople in vlažne ustnice, ter njen dolg in spreten jeziček, ki se prepleta z mojim, v sedmih nebesih sem. Čutno, čutim, še danes, vsak premik, vsak dotik...vsak njen poljub...vidim jo pred sabo, njen zapeljiv obraz, njene oči, iskriv in nagajiv pogled...enostavno nepozabno.

So ljudje, ki te pustijo odprtih ust. In potem je tu ona.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Pa v kamionu je postelja Smile

Uporabnik

Ravno vceraj mi je prisel nasproti sleper, za volanom pa ena fascinantna macka. Ne vem pa, ce je bil MAN Smile))