tHe TriNitY Ob/sessiON


tHe TriNitY Ob/sessiON

Količina je kakovost sama po sebi. Mogoče ob galeriji ziljona nastavljenih tukanov ne izgleda tako, pa vendar drži. Zamislite si moški paradiž. Galerija breskvic, češnjic, češpljic, dišečih mangov, razpahnjenih pasjonk in vsega ostalega, ki si ga lahko zamislite in med njimi en sam tukan.
Jadikovanje o moški neresnosti bi znatno uplahnilo.
Ampak moški nismo ženske. Kaj ti pomaga najlepša pasjonka, najbolj dišeča češpljica, najtrdnejša češnjica in najžmohtnejša breskvica, če je ne moreš deliti?
Če nisi deležen pohvale, kolegialnega trepljanja, preko piva trditve, kakšen srečko da si. Sveta resnica svete trojice je: En tukan, but ...
wait what 2 CAN DO


Trojica. Sveta Trojica naše seksualne domišljije. Trije smo najboljši (š)par, budget pride s količino.
Fak it. Če že moraš biti nezaželeno obdarjen (kar mislite si) z obsesivno kompulzivno motnjo, potem imam najraje tisto, kjer v vrsto urejam češpljice.
And now to something completely different.

A man with three buttocks? Ne, ne....že porabljeno.

Zato:Blue Moon Revisited
Skozi oblake in drevesa je v sobo posijala luna, povsem srebrna, dejansko nadzemska in tako čudovito romantična.
https://www.youtube.com/watch?v=J8r90yiR7gE&list=PLQsh-YrP3560sTl-qyJp6Yrs4xBfUggBj&index=4
Zbudila me, tako povsem nežno pogladila, tako zasanjano pobožala, da nisem bil prepričan ali me ni po licu pogladil lunin žarek. Ko se je žarek spustil nižje, sem upal, da ni lunin. pogladil sem njeno roko, v čisti tišini sva se ljubila z rokama, tako nežno, tako počasi, tako visoko. Visoko preko speče Tine, ki je med nama spala spanje pravično pofukanega.
Morda je bila luna kriva. Morda je bilo nenehno dotikanje golih teles. Potiho sem se dvignil, narahlo, potegnil sem jo k sebi, bližje. Poljubil. mehkoba teh ustnic je bila, bratje moji, tista posebna mehkoba zrele breskve. Rahlo, čisto narahlo hrapava, dišeča, mokra, nežna...Kdo se lahko upira najčutnejšemu delu obsesije?
Nabijači, bedaki, glavo-kurci... O ja, se najdejo.
Ampak ne jaz. Prišlo mi je s poljubom. Še enkrat. Daj še. Bližje. Objemala sva se, kot da sva ravnokar spoznala, kaj pomeni biti odrasel v Plavi laguni. Zajel sem polno roko njenih trdih jošk. Obliznil. Ugriznil. Poljubljal. Sesal. Njena roka je pristala na osvetljenem klinu. Hvala ti, luna.
Kako je to lepo, ko si omejen. Ko ne planiš kot lev na kristjana, ko iščeš in najdeš vse, kar si v zanosu večernega nabijalskega cedenja spregledal.
Svoboda je, kjer si omejen. Najbolj sveta maksima dobre čutnosti.
Bila sva lačna, bila sva žejna en drugega. Pila me je, ko sem stal zvit pred njo, pila je s svojim fafaškim gobčkom mojega kurca, vlekla kot po slamici, sesala in goltala. Stiskala jajca in ožemala pohoto iz mene. In jaz sem jedel, njeno fukaško hostijo, njeno meso, nastavljeno, cedljivo pičko, omamno fukačko, ki mi jo je s tihim stokanjem porinila na jezik.
Sredi noči sem bil omamljen njenega telesa, sredi noči sem svojo štango zarival v čmokajočo fukačko. Njena ritka se je pohotno nasajala, tleskala ob moj trebuh, moja jajca so udarjala po stoječem gumbku.
V Trojici je vedno trenutek...tisti ključni trenutek odločitve. Scagaš ali se pridružiš?
Ko sem videl Tinino roko, ki je norela po njeni breskvici, ko sem slišal njene vzdihe, ko je čisto od blizu gledala kako moj kurac išče nafto v njeni neizčrpni fuk vrtini...Trenutek zatem je Tinin jezik obliznil mojega kurca, od jajc, do vrha ovna, ki se je ravno nameraval ponovno zaleteti v razprta vrata premagane trdnjave njene ženskosti. jezik, ki je oplazil mene, vsesal njen pestiček, da je cvilila kot ujeta veverica, ko sem se butal obnjo.
Sedaj sem bil počasnejši, nežnejši, Tina pa je sedela pred njo in si njena usta naravnala na svojo malo, ozku predrkanko, ki je spreminjala agregatno stanje v polizanko.
Dreaming my dreams with you
https://www.youtube.com/watch?v=VosvTUxyRZE&list=PLQsh-YrP3560sTl-qyJp6Yrs4xBfUggBj&index=8
S Tinih sladkih ustnic sem pil njeno medičino, s Tinih jošk lizal njen našprican močefit. Tina me je božala po laseh, jaz sem jo ljubkoval po bokih.
Tako počasi, tako nežno.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Poslušat pa še bolj....

Uporabnik

Čisti strup! Za pred spanjem prebrat. Sunglasses