Nasveti za moške pa tudi za ženske

Moji prijatelji me velikokrat zbadajo, da sem pravi spolni svetovalec ampak dejstvo je, da se temu področju prav posebej posvečam, berem, se izobražujem in doživljam. S prakso pa človek dobi neprecenljive izkušnje.

Kar sem se tokrat namenil napisati je, da lahko moški svoje žene, punce in ljubimke zadovoljijo tudi precej drugače kot si to sami morda mislijo. Velja pa tudi za ženske. V osnovi vsak moški pomisli na nekaj božanja, poljubov, morda celo oralno zadovoljevanje njihove drage, potem pa tička ven in vanjo, ven-not-ven-not, …

Ona bo srečna če boste …

več časa posvetili njenemu čarobnemu gumbku. Draženje klitorisa, ščegetavčka, ali kakorkoli ga imenujete, njej prinaša neizmerno zadovoljstvo. In to ne le takrat, ko ji z roko sežete v mokre hlačke, ampak tudi med samim spolnim odnosom. Potrudite se ga kar najbolje stimulirati. Samo “not-ven”, ne bo tisto pravo. Bol bo zadovoljna, če boste globoko v njej in krožili z boki, tako da boste pošteno božali njeno mednožje s korenom svojega prijatelja.

Zamenjajta standardne poze in preidita v takšne kjer boste z lahkoto masirali njeno najbolj občutljivo točko. Dovolite ji, da si vas vzame kot njej to najbolje ustreza in postregla si bo. Obenem pa boste videli tudi kaj pravzaprav potrebuje za svojo srečo in orgazem. Niso namreč vse enake.

Vzpodbujajte jo naj vam pove kaj ji je všeč. Napeljite jo k sproščenem odnosu v katerem se bo povsem odprla, izrekla besede za katere niti vedela ni, da jih pozna, in se ne bo obremenjevala pretirano zaradi svoje glasnosti in sosedov. Naj vam ne bo nerodno, zavidali vam bodo.

Če se vam zdi, da je vajin spolni odnos nekoliko bolj “suhe narave”, ga začinite s tubico lubrikanta in iz tega ustvarite erotični dogodek. Suha nožnica je namreč vzrok za boleč in neprijeten spolni odnos, pojavi pa se zaradi več vzrokov. Eden teh je lahko tudi trema, katero pa bosta s pravim “mazilom” hitro odpravila. Pa tudi vam bo dodatno vlaženje podaljšalo čas do orgazma saj bo penis precej manj stimuliran kot sicer.

To je le nekaj nasvetov za katere ti zagotavljam, da bodo pozitivno vplivali na vajino spolno življenje.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

glede na kvaliteto seksa med mladimi, bo imel gospodar kmalu polne roke dela, heheheh

Uporabnik

Koristno. A eno je teorija, drugo je praksa. Upam, da se bo razvilo dajanje nasvetov za spalnico. Tako bo obstajal vsaj en način, kjer bodo nabijalci postali najboljši fukači. Wink

Uporabnik

Pomembna je tudi psihična potešitev ne samo fizična, s tem tvojim načinom se doseže oboje in potem si izpopolnjen po sexu. Kdor to obvlada je dober fukač - za mene osebno. Čeprav ravno nabijalci mislijo, da so najboljši fukači ... so pa daleč od tega.... žal

Uporabnik

Dobro in poučno napisano. Mogoče pa si kdo to tudi zapolni