Kolesarka drugič

In..zgodilo se je. Sedim v pisarni, drkam po računalniku, ko prileti sms.«Hej moj odrešitelj! Se ti lahko še 1x zahvalim za pomoč na morju?« kar spreletelo me je. Javla se je kolesarkaaaa!!!


»haj..seveda se lahko;)« odpišem na kratko in čakam, kaj bo napisala..«Saj veš, da imava še en neporavnan račun iz morja« »nebi vedel« odpišem. »V četrtek sem službeno v MB, pa lahko greva na kavo« napiše. O fak si mislim, vseeno ji je moja pomoč morala nekaj pomenit, da se je kar ona oglasila.«imaš mojo cifro, javi kdaj boš in pridem« konec ponedeljka, torek in sreda se vlečeta kot pot na goro..samo mučenje, nikamor ne mine, ampak dočakam! Četrtek 7.30 prileti sms. »kje bi se dobila?« Faaaak… Kaj naj odpišem? »kolko maš časa?« to bi bilo za poizvedbo o njenih namenih ravno dovolj potrdilno vprašanje, da izvem ali je v njenih mislih samo kava, ali še kaj drugega. »si ga bom vzela, da se ti še 1x zahvalim« seveda takoj preverim na znano lokacijo, če je VIP sauna slučajno prosta.. Bog je na moji strani in prijazna gospodična mi pove, da je prosta že ob 10ih. »Ob 10ih bodi na lokaciji.« Seveda je v smsu bil dodan tudi naslov, kam naj pride.. »9.37 mi kaže prihod po navi« mi odpiše..kratko in jedrnato. Zame pa se začne bitka s časom, potrditvijo termina in vsega ostalega, kaj moram vse še naredit, preden lahko grem. Časovno mi to služba dopušča in ne bo težav, včeraj sem se spedinal, obril, speglal, seveda samo zaradi nje, ker sem upal v tak scenarij! Ko se vozim, so moje misli že uperjenje v njo, kakšne se je spomnim, v kolesarski opremi, v sreči v nesreči, na podvig na vrhu gore, ki je bil fantastičen, ves dogodek mi še 1x preleti po glavi in posledično mi že utripa kurac v hlačah. Na lokacijo pridem minuto pred njo, pripelje se z nabildanim in svetlečim Range Roverjem.. Ko stopi iz avta, me skoraj kap!!! Lahkotna oblekca, fukiš čeveljci, zrihtana v nulo in čisto druga ženska, kot se je spomnim.. »zdravo rešitelj moj« mi reče, stopi k meni in me prijateljsko objame.. najina pot do sprejema poteka brez besed..vsak v svojo garderobo in že se znajdeva na stopnicah za vhod v sauno v kopalnih plaščih, spodaj seveda gola… V sauno stopim prvi, ona za mano, zaklene vrata in že se začneva počutit domače, saj takoj odvrže kopalni plašč in že je na poti v jacuzzi.. Ko jo vidim golo, mi hoče tiča že raznest od trdote, zato sem hitro v bazenu za njo.. Za neko romantiko ni bilo časa, saj sva oba vedela, zakaj in kje sva.. takoj se zapelje na mene, me začne noro poljubljat in mi lepo počasi drkat trdega kurca.. ni bilo dolgo, ko že sedi na njem in me nežno jaha v vseh teh mehurčkih, pred sabo imam njene lepe joške, ki so skoraj da edine , ki so mi v spominu ostale iste;)


»greva ven na sedežno« mi prišepne na uho..vstane se iz kurca in že ga na veliki sedežni obdeluje kot nora..fafa kot boginja fafanja, jaz pa se nekako skušam obrnit v 69, da bi okusil njeno noro lepo in gladko obrito muco.. čeprav ne dolgo, kar nekaj časa vztrajava v tem položaju, tedaj pa pobudo prevzamem jaz.. Ne ravno nežno, jo prisilim, da se da na vse štiri in takoj ji od zadaj zabijem kurca v njeno mokro muco..Nabijam ji ga kolko gre, stiskam jo za odvečne kilogramska ročke na bokih in samo molim, naj to traja čim dalje. Nežno in dokaj glasno se odziva, paše ji, ampak opažam, ima pri sexu rada glavno vlogo, saj se mi kmalu nekako iztrga iz poze in že plazi na mene, ki me je polegla na hrbet..zajaha me, prime za tiča in že si ga usmerja v ritko.. faaaak kak mi to paše..počasi se nasadi na kurca in jaha kot nora, z roko si rajca prazno muco in videt je, kak noro uživa.. noro fukama nekaj časa, ko je spet sprememba položaja.. obrne se na hrbet, noge ji dam na svoje rame, tako da vidim obe lepo odprti luknjici in jo lepo izmenično fukam v ritko in muco.. Seveda mi bog ni zmeraj naklonjen in počasi čutim, da se bliža moj vrhunec, ona pa že dokaj pogosto zavija z očmi..slutnja da nama obema prihaja, dokaj hitro postane realnost in že ji ritko in muco polnim s spermo! Pa kaj si noooor, kak paše.. zvija se od naslade, trga mi kožo iz telesa, kamor pač doseže z njenimi sveže negovanimi dolgimi nohti, stoka kot mala mucaa in nikakor me ne izpusti iz sebe, dokler ne zlijem vseh svojih zalog v njeno ritko..Seveda obležima mrtvo utrujena, brez besed in brez idej, kako naprej! Ugodno se namestiva na veliko sedežno in podprta z pojštri kramljava o vsem živem.. Prijetna gospa, srečno ločena, s svojo firmo, ki je prišla pod pretvezo, da ima sestanek v MB;)))

Kategorija:
Hetero