Montaža

Pred dnevi sem bil pri stranki, ki me je prosila, da bi ji pod kuhinjski pult zmontiral električno inštalacijo za nove aparate. Zmenili smo se da pridem enkrat bolj pozno popoldne, ker da oba delata skozi celi dan.

Ko sem prišel k njima, sta bila ravno pri poznem kosilu-večerji, jaz pa sem se takoj lotil dela. Ko sta končala, je odšel mož, v predvidevam kabinet, žena (lepa, visoka rjavolaska) pa je pričela s pospravljanjem kuhinje. Na mizo si je postavila prenosnik in občasno na njem nekaj pisala. Večkrat sem šel ven v avto po material ali orodje in enkrat na zaslonu računalnika zagledam, kako si ženska z nekom dopisuje ne nekem portalu. Ne vem točno, mogoče celo tu na avanturah. Na zaslonu so bile neke slike golih žensk in moških. Ko sem šel mimo nje, sem jo očitno presenetil in je hitela zapirat stran, na kateri je bila. Jaz sem se ji samo malo nasmehnil in šel dalje delat. Zopet je nekaj tipkala in si zraven po tihem nekaj pela. Delovala je zelo sproščeno. V kuhinjo je prišel njen mož in se ji naslonil na ramo, ter skupaj z njo gledal v ekran. Jaz sem bil pod kuhinjskim pultom , zraven pa seveda tudi malo vlekel na ušesa, kaj se pogovarjata. Občasno sem slišal ".....tale dva bi bila mogoče zanimiva,....." ali recimo "....bi ti bil ta všeč....?". Sklepal sem da prek neta navezujeta stik ali z parom, ali pa z moškim. Mož se je zopet odstranil ven iz kuhinje, jaz pa sem moral zopet v avto, še prej pa sem hotel gospo vprašat kje zmontiram vtičnico. prišel sem do nje in jo zopet videl, da si na portalu dopisuje in gleda njegove slike. Na slikah je bil moški in razkazoval svojega tiča v rokah., ko je hotela na hitro zopet zapreti stran, sem ji odvrnil, da me ne moti, da naj se ne ozira na mene. Videl sem da je kar svobodomiselna, saj je ob pogovoru z mano, sedaj kar direktno ogledovala in odpirala slike na profilu tistega tipa.

Naprej sem šel montirat, ko je gospa prišla do pulta in začela nekaj brskati po sosednjem predalu. Jaz sem ležal na hrbtu pod pultom in ravno sem še lahko ugledal da pod oblekico ne nosi hlačk. Lepo se je videla depilirana pička. V hlačah se mi je začel takoj prebujat moj kolega, vendar sem naprej opravljal delo. Zopet se je vrnil mož v kuhinjo in videl svojo ženo, kako je nagnjena v predalnik in jo kar brez sramu do moje prisotnosti v kuhinji prijel za rit in se ji naslonil od zadaj kot bi jo hotel pofukati. Ona se je samo močneje oprijela predala in se nasmejala ter mu rekla, da bo lahko kasneje. Odmaknil se je od nje in šel sedaj on nekaj pisat na prenosnik.

Jaz sem počasi pospravljal orodje in material in ga odnašal v avto. Ko pridem zadnjič noter v kuhinjo, mu je žena sedela v naročju, kjer sta skupaj gledala v računalnik, se zraven nekaj po tihem menila, on pa ji je čez bluzo masiral desno dojko. Ona je imela svojo desnico pod krilom. Očitno se je zraven dražila. Ko sta slišala, da sem vstopil, je mož odmaknil roke z joške, medtem ko se gospa ni pustila veliko motiti in si je še naprej drgnila svojo, predvidevam da mokro špranjo. Pogledal sem še enkrat pod pult, če sem vse pospravil in jima dejal, da sem končal. Ponudila sta mi pijačo in seveda, da se zmenimo za plačilo. Usedel sem se za mizo nasproti njiju in pogovor je stekel o vsakdanjih stvareh. Nič nisem dajal znakov da sem karkoli takšnega videl. Spoznal sem skozi pogovor, da sta zelo odprta in takšen da imata tudi zakon. Da nista ljubosumna in da rada uživata. Odvrnil sem jima, da sem jaz tudi tako in da res na terenu tudi marsikaj doživim. Očitno sem jima dal s tem pogum, saj sta začela biti v pogovoru glede seksa bolj direktna. Priznala sta da sta že nekaj doživela in da rada eksperimentirata. Da sta tudi oba radovedna tudi do druženja z istim spolom, da sta že bila s parom.

Čutil sem ,da zadeva postaja vroča, kar nekako ni hotelo biti konec pogovora da bi jima rekel da grem domov. Malo me je že tudi začelo tiščati na malo potrebo, vendar nisem neka hotel da bi to opravil pri njima. Vseeno, sem še nekaj časa zadrževal, potem pa sem le izustil, da se opravičujem, vendar da bi moral na WC če lahko grem. Seveda, sta mi pritrdila, gospa je vstala iz moževega naročja da mi pokaže kje je WC. Vstopim, si odpnem hlače in potegnem ven že čisto mastnega tiča, saj me je pogovor že zelo rajcal. Kar naenkrat slišim, kako se odprejo vrata za menoj in v WC vstopi gospa in poleg umivalnika obesi brisačo, ter se mi istočasno opraviči, ker moti. Jaz ji v hipu odgovorim, da me ne. V tistem trenutku čutim, da mi stopi za hrbet, saj sem na vratu začutil sapo. Pogledala mi je čez ramo kako držim svojega stoječega tiča v roki in opravljam malo potrebo. Kar naenkrat na tiču začutim njeno levico, kako mi začne počasi vleči kožo gor in dol. O hudiča si rečem v glavi, saj je vendar mož doma. Rečem ji, pazi da je ne vidi mož. Pa se samo nasmehne in reče, da je tega že vajen. Ko končam, mi reče, če mi ga lahko umije. Še preden ji uspem karkoli reči, je ona že na kolenih in mi ga fafa na polno. Zraven si je potegnila oblekico dol, da sem ugledal njene sicer bolj male a trde joške. Potegnila mi je hlače do kolen, jaz pa sem jo sedaj kar pogumno zagrabil za glavo in jo začel prav silit na mojega tiča.

Kar naenkrat se zopet odprejo vrata in noter vstopi njen mož. Sedaj sem bil 100% da jih bom dobil, a sem se zmotil, nekaj časa naju tako opazuje, se zasmeji in si iz hlač izvleče stoječega kurca, precej večjega od mojega in pristopi do naju. Sedaj se njegova žena prilepi tudi na njegovega kurca in mu ga prične sesati. Jaz si ga zraven sedaj drkam in v trenutku presenečen začutim sedaj roko na mojem trdem tiču od njenega moža. Vpraša me če sem že kdaj doživel kaj takega, rekel sem mu da ne, da pa me vzburja. Sedaj se je njegova žena obrnila, se oprla na WC školjko in naju vprašala, kdo jo bo prvi nasadil. Njen mož mi je rekel, da naj jo pofukam pred njim, da ga to rajca. Ko sem se postavil za njo, sem zopet začutil njegovo roko na mojem kurcu, kako ga nastavlja na pizdo njegove žene. Divje sem jo začel porivat, saj ji je že pošteno teklo iz pičke. Prijel me je za roko in jo ponesel na njegovega kurca. Prvič sem držal kurca drugega moškega. V trenutku sem si mislil, kar je je in mu ga začel drkat. Suval je v mojo roko in kar hitro mu je tudi prišlo. Pošprical me je po roki, hrbtu, nekaj sperme pa je ušlo tudi njegovi ženi po levem bedru.

Začutil sem da bo tudi meni kmalu prišlo, zato sem jo prijel za boke, jo obrnil ona pa je samoumevno pokleknila in mi začela drkati tiča naprej. Rekla je svojemu možu, da naj se ji pridruži. Res je pokleknil tudi on in na hitro vzel mojega tiča v usta. Začelo mi je prihajati in oba sem začel zalivati po obrazu in telesu. Gospa mi je zopet umila mastnega tiča, mož pa ji je medtem lizal mojo spermo z njenih joškov.

V kuhinji smo še spili kozarec vina in se dogovorili, da bi še rabila vtičnico za TV v spalnici. Dogovorili smo se , da pridem drugič.....

Kategorija:
Biseks