PRIPRAVNIKA

Bila sva pripravnika. Tudi če bi bil uradniško delo, ki sva ga opravljala, bolj zanimivo, se ne bi mogla vzdržati spogledovanja. Imela je fanta in je to v družbi dostikrat poudarila, pa še poznal sem ga. Torej, še en vir hrepenenja….


V službi je bila je novoletna zabava. Seveda smo se je vsi pripravniki udeležili. Dobra gostija, dobra pijača in ona. Na višku zabave sem odšel v preddverje dvorane, da se malce ohladim. Nisem mogel verjeti, pridružila se mi je. Začela sva s pogovorom o vsem mogočem. Obema je bil vzdušje prehrupno in povabila me je na pijačo v očetovo pisarno v sosednji stavbi. Ob pozni uri ga ne bo tam, kot premožen odvetnik pa ima bogato zalogo vsega… Seveda sem sprejel vabilo. Odšla je sva v garderobo. Takoj sem našel svojo jakno, ona je za hip izginila. Ko sem jo zagledal, sem moral globoko zajeti sapo. Bila je ogrnjena s krznenim plaščem iz lisičjih tačk, ki se ji je noro podal. Srednje dolgi ravni zlati lasje so padali na ovratnik, obkrožajoč obraz s pravilnimi elegantnimi potezami. Šminka z nežnim roza vijoličnim odtenkom mu je dajala akcent. Vitka, športna postava, v oprijeti obleki in noge, ki jih je leto pred tem »posodila« reklami za ženske nogavice….


Pomignila mi je in molče sem ji sledil. Zunaj naju je zarezal decembrski mraz. Še dobro, da sva bila namenjena v sosednjo zgradbo. Skozi meščanski haustor po stopnicah v tretje nadstropje… Pisarna s starim rezljanim pohištvom in z zelenim usnjem oblazinjenimi stoli. Vprašala me je, kaj bi. Konjak, seveda. Natočila ga je obema in še vedno ogrnjena v plašč je sedla na pisalno mizo. Stopil sem k njej. Nazdravila sva in se pogovarjala… Uporabil sem vse svoje govorniške veščine, da bi speljal pogovor v pravo smer. Med pogovorom sem jo gledal v oči, in če bi bil bolj i9zkušen, bi že zdavnaj vzel vajeti v svoje roke. Tako pa… sem končno le odložil kozarec na mizo in se postavil prednjo. Gledala me je v oči v pričakovanju. Objel sem jo in poljubil. Naprej je steklo samo. Med poljubljanjem sem začel raziskovati njeno telo. Čudovito, le preklete hlačne nogavice. Tesno se je prižela obme, da sem jih lahko potegnil preko bokov in jih slekel, s hlačkami vred. Razširil sem ji noge, pokleknil in se z obrazom zakopal v njeno središče. Mešalo se mi je od čudovitega vonje njene mokre lepljive pičke. Slastil sem se na njej, jo lizal, sesljal, pihal nanjo, ko je bila preveč razgreta, in ona je vzdihovala in ječala. Razveselil sem se njenih krčev, a nisem mogel več zdržati. Spustil sem hlače in se zaril s kurcem vanjo. Frenetično suvanje, nebrzdano, kot na elektriki, njeni kriki in moji brizgi vanjo….


Obstala sva in čakala, da je moj najboljši del zdrsnil iz nje. Odmaknil sem se. Gledala me je s pol priprtimi očmi, se smehljala, na kar si je šla z roko v mednožje po najine sokove in si oblizovala prste…..


Žal tisto leto nisva več ponovila. Imela je fanta in je to v družbi dostikrat poudarila, pa še poznal sem ga.

Kategorija:
Hetero