Okus Strasti
Vse v meni kipi od strasti in poželenja, mi nabreka do bolečine in že rahel dotik bradavičk mi zamegli oči. Z roko potujem nižje ustavim se in uživam trenutek ob nemirni pički, ki deluje kot, da jo bo vsak hip doletela eksplozija, mokra je. Z dlanjo najprej nežno podrsam po njej utripa, želi si biti pofukana, potešena, privoščim ji prst, dva, tri. Iz nje teče kot, da bi jo kdo sproti polival z vodo. Moj ritem je počasen, saj želim, da užitek traja. Nočem, da mi pride prehitro. Z drugo roko se dotaknem ščegetavčka, tako lep je in nabrekel,čutim, da bom vsak čas doživela popolno eksplozijo užitka; končam z dolgim orgazmom, ki kar traja. Počasi se umirjam, moje dihanje zopet postaja normalno in umirjeno. A vročina, ki jo čutim ne pojenja.

Postala sem lovka. Hotela sem uloviti njega. Da pogasi v meni nevzdržno vročino, ki me je žgala kot vroča žerjavica nekje globoko v meni. Njega, ki bi mu lahko potegnila dol hlače in si vzela njegovega napol trdega in mokrega kurca v svoje roke, ga podrkala in ga prelizala. Da bi rastel v mojih zahtevnih rokah.Fafala, sesala, globoko, nežno in grobo, do njegovega meni oboževanega vrhunca, ko me zalije z svojim toplim sokom. Obožujem tiča v svojih pohotnih, potrebnih luknjah.

Postala sem lovka, a na koncu sem bila ulovljena. Ulovila sem se na zapeljevanje in osvajanje. Rajcal me je vsak najin pogovor, vsaka napisana beseda je v moje telo prinašala večji val poželenja in pohote. Osvajal me je na način, ki si ga lahko samo želi vsaka najstnica. A jaz nisem najstnica, sem zrela ženska, Pohota je tako naraščala, da sem cele dneve hodila naokoli na robu orgazma, mokrota je pa bila tako ali tako neustavljiva. Med pogovorom me je vprašal, kako zelo si ga želim, videti V tistem trenutku sem mislila, da me bo bolečina, ki se je razvila od poželenja pretrgala napol. V trenutku sem postala mokra kot še nikoli in dobro, da sem imela hlače, ker drugače bi mi teklo po nogah. Cela v pričakovanju sem se peljala v njegov topel objem in njegove nežne a zahtevne poljube. Stala sva tam objeta in zlepljena z poljubi, oba tako potrebna strasti in nežnosti A pohota in neustavljiva strast v meni je rasla. Erotični naboj se je samo stopnjeval. Strastno se je s poljubi prikoval name in me začel raziskovati. Ne vem kako sem se lahko tako na hitro znebila vseh svojih oblačil. Hotela sem občutiti njegove roke na mojem golem telesu. Na mojih vabljivih joškah, ki sem mu jih voljno ponudila v obdelavo. Želela sem dotik na moji vroči in premokri pički, ki je kar kričala po njegovem dotiku. Mislim, da v tako mokro pičko še ni namočil svojih prstov. Bila sem nenasitna, pohotna. Čeprav vedno pogumna sem se ga lotila skoraj z strahom. Tako zelo sem si ga želela, bil je tako lep, moker, trd, pripravljen zame. Čakal je samo še na moje dlani, da ga vzamejo in na moja topla in poželjiva usta. Kakšen božanski občutek, ko z jezikom drsim po njegovi glavci jo poljubljam, ližem, sesam. Medtem, ko mu ga fafam ga zraven počasi drkam. Želela sem ga imeti globoko v svojem grlu, ker mi to daje neizmeren užitek. Nasajala sem se nanj do konca. Celega sem jemala v moja usta. Nič okoli mene me ni zanimalo. Posvetila sem se samo njemu. Želela sem ga zadovoljiti in ga pripelajti do vrhunca, kateri bi zadovoljil tudi mene. Ko sem končno začutila, da je začel v mojih ustih še dodatno utripati se nisem umaknila. Kajti želela sem, da me njegov sok zalije po mojem globokem grlu. Želela sem njegov okus v sebi. Njegov vrhunec je bil tudi moj vrhunec.


(se nadaljuje…)

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

pri prvem odstavku bi iblo fajn imeti še ene roke zraven ali biti hobotnica Smile

nadaljevanje pa kar divje in strstn, ko te nekdo spravi do takih obratov ne rabiš veliko, da deliš svoj sok Smile

Uporabnik

SS ujeta v vrtincu strasti...hoot

Uporabnik

Bravo Selena, tako se piše zgodba, ki je bila doživeta , z vso globino in strastjo Smile.Upam da te je tudi on tako občutil in doživel, kot ti njega Smile

Uporabnik

Ufff. Zgodba, kjer med branjem nevede pozabiš dihati. Ko tudi mene začne ščemeti med nogami. Hvala za lep začetek dneva. Smile Šeee.

Uporabnik

Božansko. Napisano s čustvi. Seveda šeeeeeeee

Uporabnik

zelo lepo napisano Heart

Uporabnik

Zgodba z velikim pomenom kjer se nekdo najde v tej zgodbi.uhh