Zgodba o tem kako sem vzljubila analni sex

Sem se odločila, da napišem še eno sexualno dogodivščino, ko še traja navdih in volja.

Bilo je v prvem letniku faksa (dve leti nazaj, na prejšnjem faksu...kjer sem še bluzila, zaradi pomankanja zanimanja za izbran faks in ker se še nisem znorela).

Ko mi je bilo dolgčas sem iskala tipčke za se zabavat povsod...ampak najbolj aktualen je bil Tinder ali pa Badoo. Predvsem Badoo. Faza, ko sem iskala le goli fuk je bila mimo. Iskala sem tipa, ki bi res imela tisti pristen friends with benefits odnos. Spoznala kar nekaj posebnih, smešnih in zanimivih tipčkov, vendar noben ni pritegnil moje pozornosti pretirano.

Pa sem se neko jutro zagledala v tipčka z dolgimi skodranimi lasmi. Vedno sem padala na visoke tipe in to je bila ena izmed stvari, ki so me pritegnile pri njem. Leta je imel izmišljena...pa sem si mislila koliko je dejansko star....hmmm, pa saj ni toliko važno mlad pa lušten deluje. Swipe v desno and....it's a match. Srček mi je zaigral kot mali deklici, ki bo dobila veliko liziko. Eden redkih, jer sem jaz prva napisala čisto neizvirni hej (pa toliko razpredala o tem in se jezila na nasprotni spol, da prvo sporočilo more biti izvirno in mi pritegniti pozornost). Čez par sekund je telefon zacingljal. Vznemirjena sem takoj pogledala, če mi je odpisal. Nasmejala sem se njegovemu sporočilu. Komentiral je sliko mene, kjer sem bila oblečena kot sobarica (z cimro sva se obe enako oblekli in šli žurat v Ljubljani). Izrazil je svoje mnenje, da mu je všeč, vendar z pridihom tiste misterioznosti. Nekaj je bilo za vsem tem, sem začutila že na začetku. En večer preden sva se dobila sva se še pogovarjala o tem kaj je meni všeč v sexu....seveda sem mu vse izblebetala in potem kmalu za tem pozabila, ker sem iz dolgčasa klepetala z ogromno tipi. Takrat je bil eden tistih mesecev, ko sem bila pridna in samo klepetala ali pa hodila na pijačke in sprehode. Po enem mesecu se mi je že rahlo mešalo brez sexa.

Minilo je kar nekaj dni preden sva se uskladila in me je povabil ven. Predlagal je da bi šla zvečer na sladoled. Pa sem bolj v hecu rekla, da na tistega iz meka. Vsake toliko sem imela kakšne ideje v smislu, da sem povabila cimro zraven na to da sva skupaj spoznale kakšnega tipa. Tokrat sem povabila cimro iz srednje šole, ki je bila leto mlajša od mene. Kot da bi hotela sebe zavarovati pred sabo...kot da je kaj pomagalo. On je pripeljal še svojega prijatelja, da smo se vsi štirje družili ob sladoledu in se pogovarjali. Bila sem tečna in ne pretirano zgovorna. Vzrok za to je bila moja že tečna potreba po sexu. Vzburjena sem bila....oddajal je neko energijo, ki me je vlekla k njemu.

Poslovili smo se dokaj hitro...bil je malce jezen in celo razočaran. Pa sem se šele potem spomnila, da sem mu pa mogoče "preveč" povedala. Všeč mi je bil in sem se dejansko, čez pol ure zmenila, da pride nazaj pome, sam. Obleči sem se mogla kot si je zaželel (nisem hotela da je jezen, ker sem si ga preveč želela). Mrežaste najlonke, črna minika, bela prosojna majčka, plašček čez in gležnarji. Nerodno mi je bilo...ampak sem vznemirjena in polna adrenalina stopila spet na mrzel zrak. 5min kasneje me je pobral pred domom. Sedla sem v avto in se obrnila stran, nerodno mi je bilo, ker sem se obnašala otročje in zato ker sem pred njim tako oblečena. Z roko je šel čez stegna, da se je slišalo, ko potuješ po mreži. Divje me je pogledal...mi ukradel poljub. Napol pijana od tega, ker sem hotela še čutiti njegove ustnice in totalno vzburjena sem sedela nepremično na stolu. Peljala sva, nisem niti vedela kam. Pogledal me je, jaz pa sem se ozrla stran, zardela... " Sem že mislil, da nisi resna in se skoraj ne bi pripeljal." Tiho sem zamrmrala: "No, ja..." Potegnil me je narahlo k sebi, njegove mehke polne ustnice so se združile z mojimi. V trenutku sem bila mokra, zaprla sem oči...ko sem jih odprla nazaj so bile priprte in globoko sem dihala od vzburjenosti. Spet mi je pisalo v očeh...kot vedno. Potegnil me je bližje da sem se obrnila na bok in prekrižala nogi. Minika, ki je bila precej kratka je razkrila mojo polno čvrsto rit. Za lase me je potegnil k sebi, ni dovolil da bi se ločila od njegovih ustnic, ko je začutil, tisti kanček upora preden popustijo zavore. Z drugo roko je božal mojo rit...nato pa mi dal dva močna udarca po ritki. Sezula sem se...sedla sem mu v naročje. Za tem sta se najina jezika spet prepletla. Z roko je šel za hlačke, ko je prišel do premočene pičke, me je le božal po njej. Razgreta in občutljiva je prav prosila po tem da, da prste vanjo. Nežno je stopnjeval mojo vzburjenost, mojo pohoto. Kot bi me poznal v nulo je počel točno tisto, kar sem si najbolj želela. Počasi je potisnil en prstek v mojo potrebno pičko....ušel mi je stok, oči mi je obračalo, tega nisem izkusila že dolgo. Kot bi vedel kaj me bi držalo še vedno na nivoju nore vzburjenosti, me je prijel za vrat in mi govoril v uho: "Psst, tiho." Prstek je iz premočene pičke, premaknil na ritno luknjico. "Ne..." sem tiho rekla, kot da ne bi zares mislila. "Psst...vem da te to vzburja prasica potrebna, tvoja mokra pička ne laže." Počasi je krožil z prstkom po luknjici in dal en prst noter. Še nikoli me to ni tako zrajcalo kot z njim. Tako mi je pasalo, da sem glavo samo naslonila na njegova ramena in ga objela kot punčka. Ustavil se je..."A bi še rada, prasička potrebna? Prosi za še." V transu sem začela milo jokati:" Prosim, Daddy, še me fukaj, prosiim." Dal je prste nazaj v mojo potrebno pičko. Ni trajalo dolgo, ko me je odneslo....v njegovem naročju, ko me je fukal z dvema prstoma.

Vzel je prste ven in jih nesel k mojim ustom. Šele zdaj sva se preselila na zadnje sedeže. Mojo glavo je potisnil med njegove noge, da sem se drsala ob njegovega kurca. Z drugo roko sem ga božala. Ulegla sem se nazaj...najlonke je strgal v koraku, hlačke pa tako ter polizal mojo pičko, počasi, celo, jo razprl z jezikom, me fukal z jezikom... "Prosim pofukaj me, Daddy, prosim, hočem tvojega kurcaaa." "Pa misliš, da si ga zaslužiš, prasica?" Negotovo sem odgovorila:" Ja....prosim, prosim, pofukaj me, ne morem več.."

Slekel si je hlače...z takim veseljem sem ga vzela u usta, do grla. Ni šel cel, imel je velikega kurca. Lizala sem celega, pa glavico, cuzala in ga spet dala do grla. Fukati me je začel u usta...čisti užitek. "Uleži se na hrbet in daj noge narazen." Naredila sem kot je rekel, z veseljem. Na hitro si je nataknil kondom in mi ga dal v mokro pičko do konca. Oči mi je obrnilo okrog, glasno sem zastokala. Fukal me je grobo, medtem ko me je držal za vrat. Vzel kurca ven, z njim tepel mojo pičko, pa še malo z roko in dal kurca nazaj noter. Orgazmov nisem niti štela...čutila sem kako sem bila mokra.

Obrnil me je. Moja najljubša poza. Na vseh štirih sem izbočila rit. Ni si mogel pomagati da me ne bi spet nekajkrat močno počil po ritki. Ob vsakem udarcu mi je ušel stok. Nato mi ga je dal nazaj v mokro pičko. "Mmmm kako pašeee, ko me tko nabijaš, faaak..." "Kam bi rada spermo, prasica?" Pohotno sem ga pogledala in rekla:" V moja usta. Prosim, Daddy hočem tvojo spermo v ustih." Na hitro me je obrnil, snel kondom in brizgnil toplo spermo v moja usta, malo jo je zletelo tudi okrog ust po licih. Pocuzala sem mu ga do konca. Oblizovala sem se in z prsti nesla vso spermo v usta.

Malo sva se še cartala gola, potem me je pa peljal nazaj. Ura je bila nekje pol pol 2h.

Stuširana sem zaspala kot ubita.

Minilo je nekaj dni. Seveda se mi je vtisnil v spomin...ko me nekdo konkretno pofuka po enem mesecu pavze, ni čudno da si ga bom zapomnila.

Nisem mu pisala....on je meni. Tisti devil emojiji in v hecu: "A sem te prestrašil, pa si nočeš več pisat z mano ali pa se dobit?" Nasmejem se... "Pravzaprav ravno nasprotno. Ne neham mislit o tebi, ampak sem preveč sramežljiva, da bi prva pisala. Presenetil si me in bilo mi je noro dobro s tabo." Seveda sva se še isti večer dobila. Miniaturne tangice, modrček, spet minika, majčka in kupila sem nove najlonke, ker jih imaš tako rad, seveda mrežaste.

Prisedem, takoj poljub. Navlažim se... Druživa se ob sladoledu iz meka, se pogovarjava. Čez čas me potegneš k sebi...te tvoje mehke ustnice... Takoj sem vzburjena. Preseliva se na zadnje sedeže. Živčno strgaš najlonke, spet. Hlačke pustiš gor....daš me čez kolena. Me šeškaš, močno...stokam. Bolečina me vzburja...odplavam. Veš da odplavam ob bolečini, povedala sem ti bolj tako, ko sva se nekaj zafrkavala. Čutim kako rit žari, ko z nohti potegneš čez ritnici trznem a le odprem usta v transu, tihi aaaaa.... Tangice daš na stran, najprej me z dvema prstoma fukaš v pičko, a tik preden bi mi prišlo nehaš. Globoko diham, lovim se na občutkih...s prstom začneš krožiti po ritni luknjici. Daš en prst noter, paše mi bolj kot v pičko, stokam, od užitka se ne morem premakniti. Bil je eden tistih dni, ko je moja ritka tako občutljiva, da mi bolj paše kot v pičko.

Dvignil me je, ker sama se v transu nisem mogla. Slekel si je hlače, vzel kurca ven. Dvakrat si ga je podrkal pred mano, potem pa ga zabil v moje grlo. Odplavam še bolj... pustim da me fuka u usta. Neha...uleževa se na bok. Najprej ga da v pičko, počasi. Že, ko je nežen mi noro paše, meša se mi. Vedno bolj na grobo me fuka. Na uho zašepeta: "A lahko zamenjam luknjico?" Nič nisem odgovorila. Ni čakal odgovora, ker je vedel, da to pomeni, ja.

To, da ni čakal mojega odgovora ampak ga je počasi porinil v mojo potrebno ritko, me je tako noro zrajcala, da se od užitka nisem mogla premikati, le stokala sem. Po par minutah fukanja, ker sem bila tako glasna tako zrajcana, mi šepeta na uho: "A boš doživela analni orgazem, prasička? Ti si čista anal slut." Spet so me njegove besede samo še bolj zrajcale. Napol prisotna odgovorim: "Ne vem, nikoli še nisem doživela analnega orgazma." Od tako močne zrajcanosti, je bilo dovolj da je malo pospešil ritem in čutila sem kako mi obe luknjici hkrati utripata. Od norega užitka sem se začela jokati, čutila sem kako se je pocedilo po stegnu iz moje pičke. Tako močnega orgazma nisem doživela še nikoli. Ni se ustavil...čez nekaj minut je tudi njemu prišlo, seveda v moja usta, predobra sperma. Ni važno, če sem ga pravkar imela v ritki, to me je samo še bolj vzburjalo, da sem taka prasica. Z nasmehom na obrazu je rekel: "To je analni orgazem, mala." Zardela sem in se nasmehnila.

Oblekla sva se, se še malo stiskala, se zafrkavala, seveda bi kar tako zaspala če bi lahko. Po dobrem sexu sem naslednji dan vedno polna energije in nasmejana do ušes. Ura je bila nekje pol enih ko me je odpeljal domov. Na hitro sem se stuširala in prijetno utrujena zaspala.

Od takrat naprej, sem vedno uživala v analnem sexu, vedno me je vzburil bolj, ker sem se počutila perverzno. Zdaj vem kaj pomeni, ko rečejo ko bo prišel pravi....

Ko bo konec karantene, že komaj čakam da se spet vidiva.....lepo bo po enem letu, pa upam da ne boš preveč jezen, ker je minilo toliko časa ;).

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Odlično napisano.
Ti res znaš uživat

Uporabnik

mmmmmmmmmm

Uporabnik

Same lepe zgodbe. Glasses

Uporabnik

Super, nadaljuj.

Uporabnik

Všečno, še kaj napiš Wink

Uporabnik

seks po taki dolgi pavzi je res kot oaza v puščavi in zato ostane tako zapomnjen. Včasih se že zaradi tega splača narediti premor. Jaz vem, da po prvem porodu z ženo nisva seksala nekaj časa in je bil tisti prvi po tem obdobju eden najbolj finih in potem cela serija vsak dan tudi večkrat takoj za tem

Uporabnik

Lepo probat ni greh,samo eni se probajo ne.

Uporabnik

Svetska! Anala je zakon Kiss