Monika IV. - Raziskovanje telesa in spolnosti

Monika IV. - Raziskovanje telesa in spolnosti

...

Po prvem orgazmu, takrat je štela že 27 let, se je Moniki odprl nov svet. Jernej ji je dal dilda za domov. Ko je bila sama v postelji je raziskovala svoje telo. Kaj mi je delal, da je bilo tako lepo, je razmišljala, se božala in si v vagino porivala umetnega. Iskala je tisti občutek, ki te popelje na pot do sladke potešitve. Komaj je čakala, da se je vrnil njen dragi iz službe, da ga je obiskala in sta skupaj raziskovala naprej. Kupila si je nov umetni pripomoček. Zbrala je takega, ki jo je spominjal na Jernejevega. Nekje na polici je našla japonske kroglice, ki jih je imela do zdaj za okras, zapakirane v lični škatlici. Preden je šla k njemu, si jih je vstavila v mucko in... jih do Jerneja prinesla v hlačkah ali kar v roki. Takrat je bil to prevelik izziv. Kroglice so majhne, kovinske in so se že po nekaj metrih skotalile iz mucke v hlačke, včasih pa so spolzele čez rob majhnih tangic in se ob hlačnici popeljale na prostost.

Že po nekaj dneh je našla recept za orgazem. Ogrela se je največkrat pri Jerneju z objemom, poljubi in jezikom na muci, doma pa nadaljevala s svojo novo pridobitvijo. Vtaknila si je dilda v muco in ga vrtela v vse smeri. Tako je dosegla veliko površine vagine, hkrati pa je z umetnimi modi drgnila ščegetavčka. Ko je Jerneju pokazala tehniko, je bil navdušen, da ji je uspelo, hkrati pa je zaznala v njegovem pogledu skrb. Je kaj narobe, je vprašala. Ne, ne, nič ni narobe, sem vesel zate. Daj povej, saj te poznam, kaj te muči? Ah nič, samo gledam, kako ga vrtiš v muci. Tega ne bom s svojim zmogel, tudi če postanem atlet je zaskrbljeno pripomnil Jernej. Ah bučko, brez tebe ni ta reč nič. Sem mislila, da boš vesel, se je naredila malo užaljeno. Saj sem, res sem. Bom še vedno dober zate, je napol v šali vprašal Jernej. Ah, tebe ljubim bučko in zdaj še doživim orgazem. To je zame novo.

Skupaj sta še naprej raziskovala njeno telo, prebirala literaturo. Jernej je imel kar nekaj knjig. Že od srednje šole ga je zanimala tantra. Takrat še ni bilo interneta, vsaj ne tako vsemogočnega Googla in se je te vrste literaturo moralo kupiti. Še v slovenskem jeziku je bilo bolj malo knjig. Veliko sta se pogovarjala. Mucka je bila izpostavljena gretju, hlajenju, lizanju, raziskovanju s prsti,... Seksala sta, kjer sta lahko. Velikokrat kar v naravi. Takrat seveda ni bilo dovolj časa za orgazem, je bilo pa zelo poredno in krasen uvod za večeren seks oziroma centrifugo z dildom :-)

Najbolj poreden in nor seks je bil na fakulteti. Monika je šla k profesoju na razgovor za diplomo. Bilo je že poletje. Bila je v kratkem krilu, pod njim pa prozorne tangice. Ko je šla ven z Jernejem je vedno poskrbela, da se je vedno znova lahko napasel z očmi na njenih dolgih nogah. Oblečena je bila v ozko majčko, ki je poudarjala njene velike prsi. Prava seksulja na dveh nogah. Profesorja ni bilo v kabinetu. Vsaj vrata so bila zaklenjena. Jernej je pristopil k njej, jo poljubil in naslonil na steno. Kaj delaš, kaj če kdo pride, je skozi priprta usta zašepetala Monika. Bo lahko samo gledal, se je pošalil Jernej, ne dam te nobenemu. Privzdignil je njeno nogo, jo naslonil na bok, hlačke dal na stran, vzel ven curaka in ji ga vstavil na steni ob profesorjevih vratih. Bila je mokra. Ti si nor, kar tukaj me fukaš na hodniku faksa. Uhhh, rajca me je siknila in se predala tihim naletom Jernejevega trdonje. Ni dolgo trajalo. Ni bilo pravo mesto za maratonski seks. Je bilo pa noro, polno adrenalina in super uvod za večerni orgazem.

se nadaljuje...

Kategorija:
Hetero