Monika V. - Socerb, sladoled in fafanje v dežju

...

Monika je doživljala renesanso spolnega življenja. Pred tem je bila nekaj let v vezi s fantom. Dogovarjala sta se že o skupnem življenju ampak nekaj ji je manjkalo pa ni vedela kaj. Tako sta po petih letih, ko se je bilo treba odločit, če se bo preselila k njemu, začasno prekinila. In potem se je srečala z Jernejem. Zdaj, ko je že precej lažje doživljala orgazem pri oralnem seksu in z umetnim penisom, si je zaželela še, da ji pride z njegovim. Jernej tudi. Še naprej sta imela adrenalinske izkušnje.

Peljala sta se z avtom v manjšo vas pri Horjulu. Jernej je kupil koničast sladoled. Monika se je naslonila na havbo avtomobila ter slekla hlačke. Pokleknil je med noge in ji mucko ogrel z jezikom potem vanjo vtaknil sladoled pa jo spet ogrel z jezikom... To je ponavljal, dokler ni iz nje zlizal celega sladoleda. Monika je uživala v novih občutkih. Toplo - hladno - toplo - hladno in na koncu... Vnetje mehurja. Zdravnica jo je vprašala, če ima novega fanta, ker je že drugič v parih mesecih prišla zaradi iste težave...

Je pa znala tudi Monika spravit dragega v neroden položaj. Še posebej je uživala, če mu je bilo nerodno pred drugimi. Peljal jo je v Ljubljano. Deževalo je in na Celovški cesti je ustavil pred rdečo lučjo na semaforju. Levo in desno sta ustavila dva avtomobila. Monika se je hudomušno nasmehnila, odpela varnostni pas ter se zakopala v Jernejevo mednožje. Kaj ti je, je napol z jezo navdušeno rekel Jernej. Ne moreš tu, lahko naju vidijo. Mogoče tebe, se je zahihitala Monika, mene gotovo ne, in spravila luleka v usta. Izdajalec je takoj otrdel. Sreča, da pada dež, je pomislil Jernej in se delal kolikor se da hladnega. Nič ni pomagalo, da jo je s kolenom želel spraviti s kurca. Vsakič se je še bolj čvrsto zakopala v njegovo mednožje. To so še bili avtomobili za fafanje. Brez sredinske konzole.

Drugič sta se odpeljala na primorsko. Ustavila sta se na Socerbu in si ogledala grad. Bila sta sama. Poleg grada na desno je bila, vsaj takrat, manjša kotlinca. Vzela sta deko in si pripravila malico. Razgled je bil krasen. Od tam se vidi Miljski zaliv. Moniko je prijela nagajivost. Pogledala je naokoli, se prepričala, da ni nikogar in se vrgla na Jerneja. Jernej navdušen nad pobudo ljubice, si je slekel hlače, njej pa hlačke. Hotel ji je vrniti uslugo pa ga je prekinila. Tu te bom pofukala. Imam krasen pogled na morje, in ga zajahala. Skakala je po njem, se nabijala, vrtela, skratka zganjala vragolije. Uhhh je zastokal Jernej. Kaj je, je vprašala Monika. Mislim, da me mravlje grizejo. Ah, ne bodi malenkosten in mehkužen, ga je podražila Monika in galopirala naprej. Jernej se je prepustil nabijanju in pikanju. Ko je razsedlala svojega konja, je Monika lahko videla, da sta seksala blizu manjšega mravljišča, mravlje pa so se zavlekle tudi pod Jernejevo majico. Njegova rit pa,...ah pustimo njegovo rit. Se pa še danes, ko se peljeta mimo Socerba spomnita mravelj in razgleda.

se nadaljuje...

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Sladki spomini so vredni največ

Uporabnik

Vsak o sebi najbolj ve

Uporabnik

Kratka zgodbica. Kot kratek seks številnih moških tu gor...komaj začne se že zaključi hahaha