Bi-radoveden mlad "wajduc" Borut se pošprica po faci (resnična, homoerotika, biseks)

((To je resnična zgodba izpred dobrih sedmih let. Zamenjal sem le fantovo ime.))

Delal sem v Ljubljani. Bilo je kaki dve leti po študiju. Najemal sem manjše, a čisto in udobno kletno stanovanju v hiši v Črnučah. Bil je četrtek zvečer po službi, jaz pa horny. Punce nisem imel, drkat nisem hotel. V LJ še nisem bil tako dolgo in nisem poznal ogromno folka. Zato sem pogledal na avanture, da bi našel tipa. Tipi smo drug drugemu pač odličen plan B. Zakaj bi drkal, če lahko uživam s kul človekom – halo?! (Priporočam, hehehe.)

In našel sem te – Borut. Doma si bil kako urco iz Ljubljane proti Primorski. Enkrat prej sva se že dobila, kako leto pred tem, takrat v Kopru. Vem, da nisi pozabil, kako si užival na moji strešni terasi. Jaz nisem. (Zgodba za kdaj drugič.) Hotel sem ti ga potegnit in ti spet nepozabno polizat rit! Ker sva se že poznala, sva se na hitro kliknila. Prideš čez urco.

Na tebi mi je bilo res všeč, da si bil točno to, kar iščem na tipih in kar sem tudi sam. Totalno straight izgleda, super postave, zelo čist in urejen, vendar nič flashy. Še vedno se spomnim tvojega kurca in tvoje lepe, čvrste ritke. Temni, kratki lasje, pravi fuzbal navijač italjinanskega teama. Mojih let (takrat okoli 27). Amen!

In že si bil tu. Počakal sem te na parkingu, ki sem ti ga priporočal. Ob ponovnem snidenju sva si namenila kolegialen in navihan nasmešek. Sprehodila sva se do hiše. Upal sem, da ne srečava lastnika hiše. Ni se mi dalo izmišljevati, od kje te poznam in kdo si, lol. Pa bi, če bi blo treba, jebat ga. Bilo je že temno in malo bolj pozno, tako da je bilo vse ok. Vstopila sva skozi ograjo in potem v stanovanje spodaj, skozi ločen vhod.

Vedela sva, zakaj sva tu. Šla sva v spalnico. Sezul si nogavice in pulover ter se ulegel na veliko posteljo. Uredil sem svetlobo, ne preveč. Ko sem prišel v spalnico, si sede zleknjen ležal na postelji, z blazinami za hrbtom. Na sebi si imel majico in jeans, z odprtimi gumbi. Pogled na tvoj paket mi je narisal nasmešek. Nisem okleval.

Vrgel sem se na posteljo med tvoja stegna. S faco sem začel masirati tvoje gate. Snifal sem ti jajca in kurca skoznje. Bil si totalno čist. Zakon. Slekel sem ti hlače, gate pa sem pustil še gor. Skoznje sem ti lizal jajca in kurca, ki je postajal lepo trd. Komaj sem čakal, da ga po kakem letu spet pozdravim in pofafam. Kot vedno, obožujem, če mi tip res uživa, zato tudi tokrat nisem preveč hitel. Dražil sem te skozi gate. Končno sem zavonjal tvoj moški vonj. Slekel sem ti oprijete bokserice, hlače in gate pa sem slekel tudi sebi. Moj kurac je bil preveč trd in je bilo že pretesno.

Pogledal si mi ga in mi pokazal, da ga hočeš prijeti. Skočil sem na posteljo, na kolenih sem se ti približal. Drkal si mi ga, jaz pa sem končno prijel tvojega. Bil si že ves masten. Imel si veliko kožice, s katero sem se igral. S prstom sem prožil okoli glavice, na zunanji in notranji strani kožice. Ti si ga šlatal meni. Bil sem trd kot kamen. Horni si bil. Hotel si ga v ustih. In si ga dobil. Pasalo mi je, ko si mi lizal glavico. Vzel si ga v usta in ga z občutkom fafal. Kožico si vlekel gor in dol. Wau!

»Dajva 69-ko« sem ti rekel in že sem ga imel v ustih tudi jaz. Ležala sva na bokih, fafal sem ti ga, lizal in rahlo masiral jajca, medtem ko sem čutil, kako se igraš z mojim. Tu in tam si s polnimi usti malo zamomljal. Pasalo ti je. Vzel sem ga iz ust, kožico sem potegnil čisto dol. Lep kurac, rahlo ukrivljen. Narejen za v usta! Na glavici sem izvedel nekaj svojih trikov. Uspešno, bil si čisto noter, ko si mi ga vlekel.

Od najinega prvič se spomnim, da sem ti lizal ritko, kar ti je zelo pasalo. Meni pa tudi, ker si bil povsem čist in una tvoja športna, čvrsta rit, kjer komaj prideš do luknjice - fak! Vzel sem ti ga iz ust. Ponovno sem šel med tvoja stegna. Vzel sem ti ga v usta, ti ga parkrat potegnil. Nato sem ti ga polizal od glavice navzdol, do jajc. Od jajc pa sem z jezikom nadaljeval še nižje. Previdno sem se prepričal, da si popolnoma čist. Totalno! Z jezikom sem krožil od tvojih jajc, navzol do ritke. Z vsakim krogom sem polizal nižje.

Totalno me zrajca, ko strejt tipi niso navajeni, da jim kdo liže rit. Vsaj ne pogosto. In potem, ko vidim, kako jim glava nekontrolirano pade nazaj in kako začnejo vzdihovati. Tako je bilo tudi s tabo. Krožil sem z jezikom od jajc do tvoje luknjice. Nato pa sem se posvetil samo njej. Zalizal sem ti ritko. »Faak« sem zaslišal. Začel sem krožiti z jezikom po njej. Lizal sem te kolikor globoko sem v tem položaju lahko. Še vedno si bil totalno čist, zato sem se ful trudil, da sem te lizal kolikor globoko je šlo.

Nakazal sem ti, da se obrni in pojdi na kolena. Glavo si dal v blazino, ritko v zrak. Moral sem ga spet čutiti v ustih. Nastavil sem se ti pod boke in ti ga fafal od spodaj. Začel si me fukat v usta. Ko si ga porinil noter, so mi tvoja viseča jajca udarjala po bradi. Res sva uživala. Fafal sem, v ustih sem že čutil malo tvojega »precum-a« (predsemenske tekočine – sovražim ta slovenski izraz). Nisem še hotel, da ti pride. Hotel sem, da še uživaš.

Zlezel sem izpod tvojih bokov. Ritko si imel še vedno v zraku. Pogledal sem te od zadaj. Un, ČUDOVIT pogled na čvrsto ritko in mokro, poslinjeno, rahlo poraščeno moško luknjico. Klofutnil sem te po obeh ritnicah in ti ju zagrabil, ter rahlo potegnil narazen. S faco sem se zatopil v tvojo mokro ritko, lizal sem te. Mmm … Še vedno si bil povsem čist. Tvoja topla in mehka luknjica je tako pasala. Med lizanjem ritke sem ti ga drkal. Tu in tam sem se z jezikom sprehodil od luknjice, prek jajc do mastne glavice tvojega kurca.

Bil sem res totalno zrajcan. Obrnil sem te nazaj, na hrbet. Spet sem vzel v usta tvojega kurca in ga parkrat potegnil. Bil si trd kot kamen. Vzravnal sem se. Roke sem dal pod tvoja kolena in te potegnil k sebi navzgor. Ko si videl, kaj nameravam storiti s teboj, si se ful navihano nasmehnil. Tega res ne bom pozabil, hah. To tipu lahko naredi samo tip, ker moraš biti za ta položaj precej močan v rokah.

Z rokami sem privzdignil tvoja kolena in privzdignil tvoje celo telo. Na postelji si počival z vratom in glavo, tvoje boke in telo pa sem privzdignil. Zalizal sem ti rit v tem položaju, z rokami sem te držal gor, da ni bila vsa tvoja teža na tvojem vratu. Lizal sem ti ritko, izmenjaje z dolgimi polizi in globokimi zalizi. Z roko sem ti med lizanjem prijel kurca in ti ga drkal. Vsake toliko si odprl oči – pogledal si gor. Videl si svojega kurca, ki sem ti ga drkal direkt nad tvojo faco - in mojo faco, zarito v tvojo rit.

Nisi si mogel pomagati, zdaj so bili tvoji dihi že precej glasni. Vedel sem, da noro uživaš. Hotel sem, da ti pride v točno tem položaju. Z občutkom sem ti lizal rit in ti drkal kurca. Skušal sem čim bolj slediti ritmu tvojega dihanja. Bil si blizu. To me je podžgalo, da sem ti ritko lizal s še več energije in kurca sem ti drkal še bolj pazljivo, kot se mi je zdelo, da ti najbolj paše. Po dihanju sodeč sem vedel, da si blizu in začel vzdihovati. Nadaljeval sem z drkanjem in lizanjem, začel si si špricati po faci. Tudi zame je bilo prvič (a ne zadnjič), da sem tipa dokončal v tem položaju. Šprical si in šprical, po faci, po nosu, po ustih, po očeh, po laseh … Spomnim se, kako si se trudil imeti med vzdihovanjem usta zaprta, da ti ni sperma tekla noter. Jaz sem seveda nadaljeval z lizanjem in drkanjem z občutkom. Bil je nor občutek, ko ti je prihajalo, sem čutil krče v tvoji luknjici na svojem jeziku.

Položil sem te na posteljo, z brisačo si si obrisal faco in obležal. Bil si čisto out. V usta sem vzel tvojega pospermanega kurca in si medtem drkal svojega. Bil sem blizu, zato mi je okus tvoje sperme še posebej pasal. Pucal sem ti kurca in ko sem bi čisto blizu, sem skočil na kolena in te pošprical po napetem trebuhu, kurcu in jajcih. Še vedno v ekstazi si ležal, povsem negiben in miren. Vem, da ti je pasalo, ko sem te pošprical, a bil si čisto out. SCORE!

Ko si malo odležal in ko sem se očistil tudi jaz, si skočil v kopalnico, da si si umil faco … Z nasmeškom in brez lapanja sva se pozdravila. Pospremil sem te do hišne ograje. Še vedno sem vesel, da najdem take kul, možate, navihane in skulirane tipe kot si ti. To je bil najin zadnjič. Preselil si se v tujino, danes imaš že nekaj let resno punco. Upam, da nama uspe ponoviti in nadgraditi (samo v smislu orale) še kdaj! Cheers.

Kategorija:
Biseks