Najlepši profesor ste! <3 ***

Najlepši profesor ste! <3 ***

Resnična zgodbica z dijakinjo Natašo. Par desetletij stara a ne zato nezanimiva.

Nekega petka njen razred - zadnji letnik - piše kontrolko z matematike. Poberem liste z nalogami in jih dam v svojo torbo, da jih bom isti večer doma popravil. Zvečer se odločim, da najprej popravim Natašino kontrolko: med pisanjem naloge se je skozi ozirala po razredu, bila nemirna, mene večkrat poklicala k sebi da ji obrazložim česar ni od naloge razumela. Na njeni kontrolki je manjkalo vsaj pol odgovorov. A kar me je najbolj pritegnilo je bil stavek na koncu lista:

Najlepši profesor ste!, zraven pa srček in 3 poljubčki.

Naslednji dan, sobota. Kolega Pavel me kliče, da tisti večer bi lahko šla v Koper v nov bar, trenutno izbira št. 1 v mestu - veliko mladine se tam zbira pa visoka koncentracija hudih pičk - pač klasična izmenjava pomembnih informacij med moškimi :)
In res se zvečer odpraviva v omenjeni bar - poln folka, da ne upaš niti hodit. In res, polno lepih punc... Uspe nama si priboriti prostor pri šanku, naročiva 2 pivi. Nakar pride trenutek ko moram na lulanje: zaradi gužve se zelo počasi približujem vc-ju, ko mi neka punca zapre pot do stranišča. Dvignem pogled. Nataša. Zaprte oči in ustnice ki si želijo poljuba. V prvem trenutku se mi je scena zdela kar smešna - dijakinja pričakuje poljub od svojega profesorja pred vrati moškega sekreta?!
Pa ok, mladi smo, briga nas, zna bit kar pestro. Poljubim jo. Sledijo še 3 ali 4 poljubi, "Nataša oprosti moram na vc.. počaki me tu ok?"
Ko se znebim pritiska v mehurju jo opazim kako nestrpno čaka pred vrati. Zgrabim jo za roko in ji rečem pojdiva ven.
Hodiva vse do parkirišča ob koprski tržnici, kjer sem parkiral avto.
Ona se stiska ob meni, profesor veste kolko sem čakala ta trenutek. Komaj čakam da me pofukate.
Da te pofukam, resno?
Seveda, mokra postajam samo ob misli kako mi ga date v usta.
Ok punca, tud ti si meni všeč ampak vedi: kar se bo kmalu zgodilo med nama ne bo na noben način vplivalo na tvojo oceno v matematiki. Seveda se lahko kdaj dobiva za privat inštrukcije, z veseljem...
Profesor, pojdiva fukat, prosim....
Vstopiva v avto na zadnje sedeže, nisem se lepo usedel ko se Nataša že loti odpiranja zadrge na mojih kavbojkah. Zelo spretno ga ven potegne in še bolj spretno se ga loti fafat.. uff te 18-letnice so pa kar zelo izkušene!
Nisem ji dovolil da me z usti zrajca do izliva, hotel sem ji vrniti uslugo. Slekel ji hlačke (bila je v miniki), polizal ji res res mokro pičkico in neučakano prodrl vanjo. Ker nisem bil zaščiten sem jo vprašal kam ji lahko pridem.
Profesor, v usta... hočem vašo spermo, v njej je zagotovo neki matematike... če jo spijem postanem bolj brihtna...
Prvič v življenju sem se med izlivom krepko smejal.
Ona pa je vse pridno spila in še naprej kurca fafala, da je iz njega iztisnila še zadnje kapljice profesorjeve tekočine.
---
Nataša je v parih mesecih res popravila oceno v matematiki. Kaj ji je pravzaprav pomagalo - moje redne inštrukcije al pa redno zauživanje moje sperme - je in ostane neznanka.

Kategorija:
Hetero