Vikend v Portorožu

Še en lep spomin (ko narediš nekaj prepovedanega), ta ni tako dolgo nazaj.

Jaz in dve prijateljici, ena mojih let (21) in druga dve leti mlajša smo se zmenile, da zadnji vikend v juniju res izkoristimo. Vedele smo tudi, da bo najbrž gužva. Obetalo se je sonce cel vikend, kot nalašč za proslavljanje prijateljičinega rojstnega dne. Tina je imela 18 let v petek. Rekla je, da bo s seboj vzela tudi svojega fanta, Jana (ki je star 23).

V soboto zjutraj smo se zmenili da me Tina in Jan pobereta okrog 14h, vozil je on. Vzela sem dva nahrbtnika, v enem oblačila za se preobleči, v drugem brisača, kopalke in krema za sončenje.

Ob njunem prihodu, se objameva, zaželim ji vse najboljše, pa seveda sreče z lubijem pa lepih trenutkov in kar si sama želi, kupila sem malenkost. Z darili ne pretiravam, ker vedno pomislim kaj oseba zares potrebuje. Čokolade in vsa hrana se mi zdijo rahlo nesmiselno darilo.

Hvala bogu sem bila oblečena v res kratko oblekico ki ima ramena zunaj, ker je bilo peklensko vroče. Ona je bila v jeans miniki in beli srajčki z zavezanimi trakovi, ki je razkrivala trebušček. Jan je bil v majici na široke naramnice in kratkih hlačah. Njegove mišičaste roke in močna ramena so mi takoj padli v oči...vedela sem da ne smem zato sem gledala stran (še dobro da imamo ljudje 180° kot pogleda).

Zlezla sem na zadnji sedež. Med potjo smo se najprej pogovarjali vsi trije....nato sva pa midva z Janom imela moške debate (od vedno sem bolj fantovski tip punce, če razumete kaj mislim s tem). Vedno zanimiva tema o avtih, sploh pa oba imava rada Alfe (alfista), on jo dejansko vozi, jaz sem se pa navdušila ko sem dodatno vadila (preden sem naredila izpit za avto) na 159-ki od bivšega fanta (seveda avto, ki ima čez 200 konjskih moči je definitivno primeren za tako noro osebo kot sem, ki se še le uči voziti avto). Preko pogovora sem izvedela, da je bil Jan nekaj časa v vojski. Spet sem mogla ostati hladna, ko so se mi očke zasvetile.

Njegova nora vožnja v stilu dirkača :D je mene spravljala v smeh, Tino pa v paniko. Zaradi njegove divje vožnje, smo bili v Portorožu zelo hitro, saj smo pametno izbrali, da gremo po stari cesti ne po avtocesti v izogib gneči.

Parkirali smo pred fakulteto za pomorstvo in promet na Belem Križu. Tam je študirala Maja. Stanovala je v stanovanju le nekaj 10 metrov stran od fakultete. Maja nas je prišla iskat na parkirišče in nas vodila do stanovanja.

Odložili smo torbe. Najprej smo nazdravili pred hišo na terasi, z pivom. Jedli smo čokoladno torto. Po tem smo se odpravili dol proti morju. Oblečene sem imela rdeče enodelne kopalke, ki bolj razkrivajo kot zakrivajo. Videla se je moja cela okrogla ritka in hrbet, odspredaj pa imajo globok izrez tako da skoraj malo premalo pokrivajo moje joške.

Namestili smo se v senco, pili vsak svojo pivo in klepetali. Neverjetno ampak pogovarjali smo se skoraj cel čas le o sexu, fetiših in se zafrkavali, kako bi bilo Janu sexy videti dve punci skupaj. Potem smo se prestavili prav k morju. Sedeli smo na robu, si močili noge, pogovor pa je ostajal pri isti stvari. Zafrkavali smo se bolj kot ne. Tini je bilo nerodno....ker je še zelo neizkušena, on je njen prvi in edini tipi do sedaj. Meni je bilo ob enem lepo gledati njega in sem si že predstavljala njegove močne roke na moje telesu, a hkrati sem se počutila krivo, ker mi je slaba vest govorila kako zelo narobe je to.

Okrog 18h smo se odpravili v trgovino. Šla sva jaz in Jan. Ko sva stopila v trgovino se mi je nasmejal. "V trgovino sem vzel tebe, ker si taka kot jaz, vedno za akcijo." Smeh spet. Zvečer smo imeli tudi plan malce žurat in pit. Pa sva kupila, še par pločevink piva in seveda najina izbira gin in tonic.

Tina in Maja tega ne pijeta, zato nista bili pretirano navdušeni, ko sva povedala kaj sva kupila. V stanovanju smo začeli pripravljati hrano za večerjo, rezati čebulo, korenje in papriko. Nekaj smo se pogovarjali v sobi, ker je Maja iskala polnilec za telefon. Jan je bil zraven. Maja je bil obrnjena stran, slučajno sem stala dokaj blizu njega in zaradi popitega alkohola, sem bila že malo opita. Stopila sem korak naprej kot, da nimam dovolj prostora in se z ritjo podrgnila ob njegova kurca čez hlače ter odšla kot da nič ni bilo, niti ozrla se nisem. Maja tega ni videla. Šla sem v kuhinjo da premešam hrano, ki se je kuhala na štedilniku. Maja je našla polnilec za telefon. Na prenosniku je zavrtela malo glasbe. Potem je prišel še Jan. Tina je šla ravno na stranišče. Za hip sva sama sedela za mizo. Jaz sem se obrnila stran, ker mi je bilo malo žal za to kar sem naredila...on pa gledal mene z tistim lačnim pokvarjenim pogledom. Ko sem se obrnila nazaj, me je zalizal in božal mojo pičko čez hlače...a se še pravi hip ustavil, da ne bi Maja, ki je takrat prišla videla kaj počneva. Začela sem buljiti v telefon...navzven hladna, a v resnici pa se mi je mešalo od želje po njegovem trdem kurcu.

Naredili smo tortilje z piščančjim mesom in zelenjavo. Pojedli, ter še enkrat nazdravili midva z ginom onidve z vinom. Šli smo na sprehod ob obali...jaz, Maja in Jan smo se strinjali da bi šli žurat...Tina ne. Nastala je cela drama, imeli smo res psihološke pogovore, da smo jo potolažili, ker je delala dramo iz tega, da kako je Jan pijan itd....blablabla.

V stanovanju sva si z Janom spet nalila....tisti večer je kazalo, da bo tonic ostal, saj sva pila samo gin. On živčen od tega kako Tina spet dela dramo (izvedela sem da je to stalnica) in jaz od tega, ker imamo pokvarjen večer brez žuranja.

Sedele smo vse tri na postelji, jaz in Maja tolažile, Tina pa jokala in doživljala živčne boje sama s sabo. Meni je bilo vsega dovolj. Šla sem na zrak....dolg požirek gina.

Jan je prišel za mano...oblečena sem bila že v poletno spalno srajčko, ki ravno da je zakrivala mojo rit.

Sedela sva na stolu, ko me je začel božat...mojo roko pa dal na njegovega kurca. Kar tam na terasi sem mu ga fafala...a spet pravočasno nehala, da ne bi Tina kaj videla, ki je takrat prišla k nama.

Že to da naju je videla sama zunaj, jo je spet spravilo v jok... Vedela sem, da ne smem...da nisem dobra prijateljica, ampak se nisem mogla upreti, on pa očitno tudi ne.

Midva sva ga "srkala", Tina pa je še kar delala dramo. Jaz sem vsake toliko prišla v sobo k njej da ji zopet ponovim, že tolikokrat povedane besede...ampak sva z Majo vedele, da mora prespati.

Jan se sploh ni pogovarjal z njo, ko je prišel v sobo....jezen je bil tudi on.

Vmes sva se hodila na teraso božat...itak pijana, potrebna in nora. Maja je prišla enkrat vmes, ko sva se midva hodila "hladit" na teraso k nama, a sva malenkost prepozno nehala. Ugotovila je kaj se greva....a ni nič rekla (kot bi midve sedaj rekli, saj sva dobri prijateljici, midve), ampak je še nekako podpirala mene. V kuhinji mi je zašepetal, da se bova mogla nekaj domislit hitro...nisem odgovorila.

Spet sem šla v sobo k Tini, bilo je že skoraj vse v redu smo se že smejale in bile vse tri objete na postelji. Jan pride v sobo živčen in se nekako zmisli da mora do avta. Tako bolj retorično vprašanje, če gre katera z njim. Tina seveda ni hotela, Maja pa tudi ne in predlaga, da naj grem jaz,

V spalni srajci, on v spodnjicah in majci....pijana, mlada in nora sva šla do avta. Lahko bi naju kdo videl, a naju ni saj je bilo sredi noči. Takoj po klancu navzdol za zidom me je pritisnil ob svoje telo in me zalizal, divgnil ter zavrtel, kot da sem lahka kot peresce. Te njegove močne roke, ki sem jih cel dan opazovala... Vedela sva, da nimava veliko časa, zato sva pohitela do avta. Ne vem niti kaj je iz avta vzel. Ni se treba dvakrat vprašati zakaj si tega nisem zapomnila. Bila je sreča tema na parkirišču...pa me je kar tam ob zid naslonil in božal mojo pičko. Ustavila sem ga...da ne smeva tukaj tega počet, pa je pomagalo le par korakov, dokler nisem hodila po stopnicah pred njim. Potisnil me je naprej, slekel hlače in mi ga dal do konca v premočeno pičko...ušel mi je stok. Pokrila sem si roko in se oprijela ograje...kar tam v javnosti pred fakulteto sva se fukala. Hvala bogu so se alarmne lučke vklopile pravi čas in sva se ustavila, napol pijana od užitkov....pohitela sva nazaj. Nisva se mogla dolgo zadržati...prepognil me je na terasi pred stanovanjem, naslonjena sem bila na neke stopnice. Tokrat sva se še ravno dovolj hitro ustavila, da Tina ni videla nič, ki je skočila iz postelje kot da bi slutila nekaj.

Še vedno lačna njegovih dotikov, njegovega trdega velikega kurca, sem se mogla umiriti. Bilo je že proti jutru, oba sva bila precej pijana, zato je zaspal ob Tini, medtem ko jo je tolažil. Preden sta zaspala sva se midve odločili, za sprehod ob obali, jaz v oblekici brez perila, ona v majčki ki je zakrivala le joške in kratkih hlačah. Ni bilo posebnega namena...le jutranji sprehod, ko vidiš kako ljudje s Pergole hodijo ven, vsak te ogovori, če greva tudi midve jest, ali pa če greva z njimi in podobno. Obe se nasmejeva vsakemu in odkorakava naprej.

Povedala sem ji seveda kaj se je zgodilo...pa je bila šokirana, ampak tista klasična fraza v stilu ti si nora, ampak uživaj saj smo mladi.

Spali nisva popolnoma nič, ker sta oba grozno smrčala. Skuhali sva si močno kavo, počistili kar je ostalo od popivanja. Šokirana sem bila nad tem da sva z Janom sama spila celo flašo gina.

Ustala sta nekje okrog 9h...pa ker smo se cel čas zafrkavali o sexu, se je Tina potožila, da medtem ko naju ni bilo jo je takoj zjutraj zbudil z trdim in jo začel božat in ščipat, pa je nerodno priznala, da seveda si je potem tudi ona zaželela. Z Janom sva se le spogledala...

Šla sem na teraso medtem ko je bil on na čiku. pa me je pritisnil ob steno zraven vrat in mi božal pičko...v uho pa zašepetal skozi stisnjene zobe: "Porednica! Cel čas me izzivaš s to tvojo ritko." Spet me provocira, vrača mi za to, ko sem prejšnji dan jaz njega.

Odšla sem nazaj noter, kjer smo nekaj na hitro pojedli. Jaz in Maja, najbolj utrujeni a očitno najbolj sproščeni, ker naju je držal adrenalin in popita kava še vedno po konci, sva šli do morja. Tina in Jan sta ostala še nekaj časa v stanovanju.

Zgledali sva grozno....v kopalkah bledi....njena svetla koža še bolj kot moja je zgledala vampirsko bela.

Nisva vedeli kaj bi sami s sabo...ležali sva v senci, dokler ni zazvonil telefon. Tina je klicala, da kje smo, da prideta tudi onadva. Čez nekaj časa se nama pridružita. Meni je nerodno in komaj skrijem rdečico...ona resna a vidno boljše.

Prestavili smo se na plažo s kamenčki, ki je bila malo naprej. Tina spet ni hotela v vodo, zato sem ostala z njo. Nato smo se zamenjali. Onadva sta prišla iz vode midve pa šle malo zaplavati.

Ko smo hodili nazaj...nekje kjer slučajno ni nihče videt, se je Jan zanalašč postavil za mano in me prijel za rit. Spet poplava občutkov v meni...a sem ostala hladna navzven.

Po tem vikendu sem mislila, da je konec....pozabila že skoraj nanj. En večer pa me je dodal na facebooku in mi takoj pisal. In to ravno tisto noč, ko oba nisva spala. Ob 1h ponoči mi je pisal in po malo manj kot eni uri prepričevanja sem se oblekla (seveda brez perila, saj je bilo poletje) in se odtihotapila ven. Malce mi je bilo nerodno...pa se mi nasmeje in reče: "Kaj ti je nerodno, kaj se delaš porednica, kot da ti nič kriva." Pa sem se le nasmehnila, itak sem bila že mokra in zrajcana, samo da sem ga videla. Odpeljala sva se ne daleč po eni gozdni potki. Takoj sva se preselila na zadnje sedeže. Zalizal me je, njegove roke po mojem telesu, živčno me je hitel slačiti, jaz pa njega. Roke po njegovem izklesanem telesu, močnih rokah, poljubi od ustnic pa vse do trdega kurca. Fafala sem mu ga s takim užitkom, celega dajala v usta, pa spet sesala. Njegovi vzdihi, ko sem videla, da mu paše so me še bolj podžgali, da sem z veseljem fafala. Imel je res lepega kurca. Ulegla sem se na hrbet, zdaj jo je on meni celo polizal in sesal moj velik gumbek. Dvignila sem noge, za tem pa mi ga je celega do konca dal v potrebno pičko. Oči mi je obrnilo od užitka, zastokala sem glasno. Fukal me je grobo. Tako me je vzburjal, da mi je kar naprej prihajalo, na njegovem kurcu. Zamenjala sva pozi, usedla sem se na kurca počasi. Mešala z boki počasi, a strastno. Poljubljala sem njegov vrat in prsi, vzela kurca iz pičke in ga drgnila le po vhodu. Mešalo se mu je. Ko je imel dovolj mojega draženja, me je prijel za boke in me do konca nabil na kurca. Spet sem obrnila očke in zastokala glasneje. Po nekaj minutah, sva spet zamenjala pozo...tokrat me je zunaj naslonjeno na njegovo alfo fukal od zadaj. Moja najljubša poza. Vmes me je vprašala, če vem kolikokrat mi je prišlo, pa sem odgovorila, da ne štejem. "Hočem, da ti še enkrat." Pospešil je ritem in res ni trajalo dolgo, ko mi je še enkrat prišlo močno, njemu pa sekundo za mano na mojo ritko.

Seveda...to ni bilo zadnjič, ko sva se pofukala... ;) Prijateljica, pa še vedno nič ne ve.

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

porednica Smile

Uporabnik

Lahko nadaljujes,cakamo. Glasses

Uporabnik

Bravo ,tako mlada in ze toliko spominov na mladost,ko bos starejsa bos imela lepe spomine na mladost.Napisano v piko.Uzivaj Tongue

Uporabnik

Makao3 ah ja haters are gonna hate

Uporabnik

Grin Na Alfi se ne fuka....Alfa se poriva

Uporabnik

Lunca hahah sej me ni na pokrovu fuku nisem tega rekla :D

Uporabnik

hehe Swarun, ga ni fuka...Alfa je božanstvo ...To je enako v mojih očeh, kot da daš Gospodarju ali Gospadarici zaušnico Devil Devil Devil

Uporabnik

Lunca, ko gre za fuk, tud Alfa pade! Devil Wink
Super, Balončica Angel

Uporabnik

A da sta se odpeljala z Alfo Devil Squint Wink

Uporabnik

Pravi Alfisti se ne fukamo na pokrovih kraljic Devil Devil Devil padla si

Uporabnik

mmmm lepo....vem da si hot Smile