Analka Alenka - 1. del

Analka Alenka - 1. del

Nekega jutra dobim mail."Oj, prebrala sem tvoje zgodbe o "mučenju" tiste subice pa me neki zanima... nisem sploh za bdsm, naj bo to jasno. Ne maram bolečine pa me niti rajca. S tvojih zgodb kaže da si izkušen v anali, si že kakšno ritko odprl? LP Alenka"

"Živjo Alenka, lepo te spoznati in še lepše prebrati o analnih užitkov. Analni sex imam neizmerno rad in ker sem hotel v prvi osebi razumeti, zakaj večina punc tega ne prakticira, ker naj bi bil boleč, sem se odločil da bom zadevo poskusil kar na sebi. Nabavil sem si nekaj čepkov različnih dimenzij in 2 dilda, manjšega in večjega.
Prvi poizkus samorazdevičenja je bil katastrofalen - o ja, analna penetracija zna biti zelo boleča. Nič drugače ni moglo biti, ker nisem bil dovolj sproščen in ker nisem uporabljal pravega lubrikanta :)
Tako da sem se mal bolje pozanimal za te stvari in si nabavil neki anal relax lubrikant. Ki diši po cimetu oziroma božičnih piškotih tako da ti v spalnici pričara praznično vzdušje :D
V glavnem, preden sem se lotil prepričanja takratne punce za fuk v ritko sem analo preizkusil na sebi. Še danes sem prepričan da je to edina prava pot za moškega z željo da postane dober odpiralec ritk.
Da ne bom predolg: tehnika se je uspešno obrestovala pri anali s punco, ki mi je še danes hvaležna ker sem jo uvedel v ta čarobni svet. LP Domen"

"Ojjjj hahahah si samega sebe razdevičil! priznam da sem v podobni situaciji kot tvoja bivša takrat. Namreč, samska sem, imela sem grozno zgodbo z nekim bebcem in zdaj en čas hočem samo fukat, brez obveznosti al karkoli. Sam... večina jebačev bi me rad fukalo v ritko, a jaz tega nočem. Bivši mi je enkrat brez opozorila in nobene predigre skušal vstopit v rito... faaaaaaak tašne bolečine nisem nikoli začutila prej. Eni fantje so vedno tako neučakani, vse takoj in zdaj hočejo!
Tvoj pristop mi je všeč, ker ne razmišljaš kot moji bivši. LpA"

"Tako je, moj pristop do tega se je veliko spremenil odkar sem razumel, kaj pomeni imet zamašeno ritko. Zaupam ti da sem punci povedal za moje solo igrice, nakar mi je navdušeno rekla da mora drugič bit prisotna in aktivno sodelovati pri penetraciji mene :)
Že isti dan sem preko spleta naročil svoj prvi strapon. Ki sva ga dolgo in z velikim zadoščenjem uporabljala... bil je dvojni, manjši dildo je šel v njeno muco, z daljšim, 18 centimetrskim pa me je fukala do onemoglosti... LpD"

"Ufff tvoji stavki me tako zelo rajcajo...vem pa da bi dovolila fuka v rito le fantu ki mu 100% zaupam in ki me je sposoben totalno sprostiti."

"Seveda, točno tako je ker se sploh ne poznava, vsaj zaenkrat ne. Čisti neznanec sem ti. Zato predlagam da se kje v živo dobiva, na terasi na kavi. Da se v sproščenem in prijateljskem duhu spoznava, kakšno poveva. "Povohava" se, kemija in energetsko valovanje bosta opravila svoje, če sva si vzajemno všeč. Kako se ti zdi? LpF"


"Deal ;)"

je Alenka na hitro odgovorila. Odgovor ki mi je pognal kri po celem telesu - ja, čisto povsod.
In ki me je spravil v neko stanje sanjarjenja kako se Alenkine ritke lotim z jezikom, prstom, dvemi prsti, čepkom. Sanjarjenje ki je brutalno zaustavilo mojo produktivnost na delu da sem tisti dan moral delati nadure da izpeljem projekt do konca.

Ritka, sveta ritka...

Kategorija:
Hetero