V življenju ni naključij, vse se zgodi z razlogom

V življenju ni naključij, vse se zgodi z razlogom

Bilo je za naju prelomno leto. Z mojo Nežo sva par že dobrih 6 let in lahko rečem, da s leti sva oba postajala bolj odrasla, odprta in brez zadržkov, kar se je videlo in opazilo takrat na najinih dopustih na morju in kasneje tudi pri nas v domačem okolju. Zaradi vse te situacije, ki je obnorela svet, sva takrat na morju res uživala, na plažah ni bilo žive duše, če pa so bili kakšni kopalci ali turisti pa so bili oddaljeni na varnostni razdalji in takrat se je moji Neži odprlo. Večkrat na začetku zveze sem ji rekel, da lahko brez skrbi se sonči brez kopalk, saj nimam nič proti, samo ta strah je morala premagati, kaj ji je zmeraj šlo po glavi "Pa kaj si bodo drugi mislili!", saj si tudi ona želi lepo enakomerno razporeditev nove "morske" barve. Saj ni želela, da ima po koncu najinega dopusta bele bunkerje, ki bi ji pokvarili pogled na njo in ko je ta strah premagala sva se oba oblekla kot Adam in Eva. Kljub temu, je Neža pritegnila pozornost, saj sem med sončenjem večkrat opazil, ko je kakšen par ali družina šla mimo naju, so pogledovali proti njej in to me je začelo neznansko rajcati, da sem jo z veseljem razkazoval in pokazal kakšen srečnež sem, da imam takšno žensko ob strani. Tudi njej je na nek poseben način ugajalo. Takrat pa mi je v glavi kliknilo, da me dejansko vzburja pogled na svojo partnerico, ki bi jo morda seksualno zadovoljeval drug moški.

Ni nujno, da se mi Neža kot partnerka zdi dolgočasna oziroma, da bi se je kdaj naveličal, ampak moji ali na sploh od moških možgani so tako narejeni, da smo ves čas na lovu za nečim novim, drugačnim, novimi izkušnjami in doživetji. “Novosti” aktivirajo “nevrotransmiter” dopamin v naših možganih na enak način kot to počnejo določene droge. Monogamija nam da vedeti, da se aktivno borimo proti tem biološkim potrebam. To hrepenenje je še tudi pogosteje izraženo pri ženskah. Izkušnje so mi v preteklosti pokazale, da ženske znatno pogosteje in hitreje izgubijo interes za seks z istim moškim, nekatere to bolj pokažejo večina pa potrpi celo življenje.

Ob prihodu na domači teren sem na spletu čist po naključju naletel na Močilnik Wellness, kateri mi je bil zanimiv, ko pomislim na terme ali wellness zmeraj se spomnim na savne, otroke ki norijo in skačejo v vodo ter povzročajo preglavice staršem in reševalcem, tudi vonj po kloru ni nič kaj prijeten še manj za videti so stari penzionisti, ki se slinijo, ko vidijo mlada dekleta.

Kljub temu, da je bil najin sex super, ampak je nekje zadaj v meni že dolgo časa ustvarjala želja, da bi mojo drago obdelal en hudo obdarjen tip. Lahko bi bil neznanec ali pa tudi znanec, rajši bi videl, da neznanec. Hudo me je privlačila tudi misel, da bi šla z njim samo v savno in se samo malo kurila in se drug drugega rajcala na daljavo. Med sexom sem posebej opazil, ko sva bila v pasjem položaju, kako bi bilo lepo, da bi sedaj ustno obdelovala kakšen drugi veliki kurac ali takrat ko mi ga je ročno obdelovala, da bi jo nekdo drug od zadaj osrečeval. Takoj sem opazil, da so bile moje besede uslišane saj so bili takrat njeni orgazmi bolj intenzivni ter muca neznansko mokra, toliko da se ni iz pičke pričel cediti njen sok in hkrati v njeni tihi nasladi se je večkrat rahlo ugriznila v zgornjo ustnico kot vsakič, ko je bila do konca zrajcana s mojimi besedami. Začutila je kako teče iz nje, kako zelo si njena pička želi nasaditi na tuji veliki kurac, ki jo je nebrzdano vabi, da jo zapolni. Verjamem, da skoraj vsaka ženska želi v življenju poskusiti trojčka ali vsaj ogromen kurac, tega ne more nobena zanikati, kakor moja ne.

Počakal sem na njeno obdobje preden, ko jo je obiskala teta iz krvavca, takrat dobi "otečene" joške, katere štrlijo kot kakšna stoječa skodelica, prava paša za moje oči ves mesec čakam na ta trenutek, čeprav ima malenkost občutljive bradavičke in prsa na dotik je pogled na njene trde in pokončne joške neprecenljiv in ob pravih dotikih in besedah se še ta njena bolečina razgubi. Takrat ji tudi hormoni podivjajo. V teh dneh bi večina časa sexala in je kot neuktroljiv konj, nekateri bi uporabili besedo, da ima moja partnerka "bela jetra" saj jo je takrat težko zadovoljiti. V teh letih sem jo zelo dobro spoznal in opravil eno rezervacijo v Močilniku in sicer v nedeljo saj takrat so sami pari prisotni, saj nisem želel tvegati. Pa ravno Neža je bila tudi v svojem elementu.

Tako sem svoji dragi pripravil presenečenje in kupil "kupon" za Močilnik saj ni prav vedela kaj jo čaka. Kot običajno se je lepo dan prej depilirala, obrila muco, noge, pod pazduho kot se spodobi prav tako sem podobno storil tudi jaz. Peljeva se po avtocesti ne vedoč čemu točno je namenjen ta Wellness. Malo me sprašuje kje sem našel in podobno in rečem, da je to običajen wellness s savnami in bazeni za sprostitev. Rekel sem ji, da bomo samo odrasli in veljajo svobodna pravila, zato je bila toliko bolj vesela in sproščena, saj sem večina časa med vožnjo jo držal za roko in tudi dražil, da je pozabila na svojo nervozo.

Prideva do recepcije, kjer nama prijazen mladi gospod izmeri telesno temperaturo, dobiva vsak svoj kopalni plašč, natikače, brisačo. Vpraša naju, če poznava postopek ali sva prvič, moja Neža je bila že navdušena nad njim in je takoj prikimala samo, da je lahko receptor ostal v najini bližini.

Na desno so bile takoj garderobe ter tuši, vse je bilo v steklu in lahko si lahko druge obiskovalce opazoval in stranišča so bila skupna. Razkaže garderobo, ter razloži, da se treba čisto sleči. Mojo Nežo sem objel in ji rekel nekaj spodbudnih besed, da je izredno lepa in nima se česar sramovati (kot bi bila na morju, saj naju nobeden ne pozna), predvsem, da sem ji dvignil samozavest, konec koncev je bilo oba strah ampak jaz toliko tega nisem smel pokazati. Receptor je naju počakal, da sva se pripravila in oba sva se ovila v brisačo. Pred nama pa hodijo nageci. Nekateri vredni ogleda nekateri malo manj.
Potem je naju pospremil skozi prostore, kjer se na sredini nahaja bar, ker sva bila prvič so nama častili eno pijačo, za tiste "trezne", ko niso pili alkohola pa so dobili neomejeno količino pitne vode. Levo od bara so postelje, za tiste ta "pogumne" brez zadržkov. Med hojo je receptor razlagal, za sobe desno od bara, kjer lahko imaš vesele urice s drugimi srečneži in dal nekaj preprostih navodil, če imaš odprta vrata pomeni, da se lahko drugi pridružijo ali gledajo, če so zaprta pač je vstop prepovedan, moji Neži ni bilo nič jasno saj sva dobivala preveč informacij, da bi lahko vse predelala. Naprej od bara je bila kadilnica, kjer se je večina ljudi zadrževala ampak naju to ni motilo saj sva bila oba nekadilca. Po koncu ogleda, je naju receptor zapustil in zaželel ogromno užitkov.

Kasneje, ko sva poiskala miren prostor sva se pogovarjala tudi o sexu, da se imava super čeprav bi lahko imela se še boljše tako enkrat ji rečem bolj za šalo in hkrati za res, glej kak dober kurac ima oni tam, skozi brisačo se je videlo njegovo orodje in hitro sem ji rekel, naj stopi do njega in preveri, če ima orožni list za njega. Malo zardi in sem jo spravil v nerodni položaj, saj je verjetno sama želela pogledati, kak se skriva pod brisačem. Iz heca sva malo podebatirala, da je njena tiha želja probati enkrat velik kurac.

“Pojdiva najprej v finsko, da se malo pogrejeva,” sem predlagal moji dragi. Ni mi ugovarjala. Od kadilnice desno so pa savne (finska in turška) in en tuš, zunaj pa kot neka mala terasa z jacuzzijem. Stopila sva pod tuš in se zavila v brisačo. Nato sva odprla in pridržal sem ji vratca, ter rekel "Dame imajo prednost" previdno je stopila v notranjost in vročina ja nama puhnila v obraz. Opazila sva par, ki se je že znojil na desni strani, zato sva se usedla na nasprotno stran in opazovala, kot kakšen "Fazan" ko prideš prvič v srednjo šolo, pa nimaš poguma kak točno storiti ali reči, da drugi ne bi opazili, da si novinec. Ko sva sedela na klopci sem jo vprašal “20 minut tukaj bo dovolj,” in me vprašujoče pogledala in prikimala. Medtem časom se ni dogajalo nič posebnega po 5 minutah mi je postajalo slabo nisem dobil zraka ali sem popil premalo tekočine, pa sem rekel moji, da lahko ostane, saj je bolj vzdržljiva kakor jaz počakal jo bom zunaj na terasi. In ravno ko sem se odpravljal pride noter za mano en mladi športnik, čist po njenem okusu.

Kaj pa potem se v savni zgodi pa vidimo v nadaljevanju :))

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Bere se kot namazana..bravo Smile

Uporabnik

Komaj cakam nadaljevanje Devil Wink