Direktorjeva žena {2 del}

In tako je mineval čas. Direktorjeve žene nisem velikokrat srečal v firmi. Tudi njenega loverja ne več. Dogodek sem obdržal zase. Priznam, ženska je za pofukat. Buri domišljijo. Ampak služba je služba. In tudi če sem jo srečal, si nisva dala vedet, da bi se karkoli zgodilo.


Tudi sam imam diskretno prijateljico. Srečno poročeno kot sam. A sva oba krvava pod kožo. Spoznala sva se tu gor. Z enakimi nameni. Popestriti si kak dan. Ali s kavo, kosilom, ali pa s fukom v kaki najeti sobi. Priznam, da sva se dobro ujela. Večkrat sva si privoščila posladek. Iz fuka v fuk sva si bolj zaupala. M je krasna prašička. Baročnih oblin. Nenasitna. Drugače uglajena a v postelji prava packa.


In z marcem, ko je prišla korona so se zaprli hoteli. Kaj pa sedaj? Pri meni ne moreva, pri njej tudi ne. Želja drug po drugem je bila ogromna. Priznam, v avtu mi ni. V naravi je prehladno. In ko ni bilo druge možnosti sem predlagal pri meni v pisarni. Po 16 uri ni nikogar več v pisarnah. Oziroma se zgodi redko. In tako sva se enkrat, včasih dvakrat na teden fukala v moji pisarni. Od želje po njej nisem razmišljal, da bi naju lahko kdo zalotil. Oz mi je bilo vseeno.


Ponavadi so bili to torki. In tudi ta torek je prišla M. Parkirala avto in vstopila v stavbo. Potrkala na vratih moje pisarne. Vstopi, sem jo povabil naprej. Dober dan in se nasmehne. O dober dan zelim. Prekrasna si danes. M vedno pride lepo urejena. Krilo do kolen, visoke petke ji lepo pristojijo. Vrstnem, se ji približa in poljubim. Strastno se zalizeva. Oba se rada poljubljava, zalizujeva, prepleta a najina jezika. Mmm si me komaj, čakal reče potem ko me z roko zagrabi za mednožje. Veš da. Tudi moja picka joka od želje po tebi. Vsede se na mizo in dvigne krilo. Poglej kako solzava je. Kar teče iz njene picke. In se spet strašno za liizeva. Bi viski? Veš da bi. Natocim nama kozarec z viskijem in na zdraviva na najine fuk romance. Po kratkem pogovoru o vsakdanu odloži kozarec in me potegne k sebi. Fuka se mi. Noro se mi fuka. Hočem tvoj jezik, tvojega kurca v sebi. Strastno me zalize. Odpenjam njeno srajčko. Lizem jo po vratu, nežno grizljam njena ušesa in ji šepeta kako krasna je, kako si jo želim. Ne govori. Mi tega. Meni se meša od želje po tebi vsak dan. Na sebi ima krasen cilkast moderc črne barve. Tako ji paše, da ji ga ne slecem. Samo potegnem njene krasne joskice iz njega. Bradavičke so čisto nabrekle. Pri sesam se na njih. Paše ji to. Z rokami me gnete po. Mednožju in odpenja hlače. Počasi pocasi ji rečem. Prvo ti po lizem pickico šele potem dobiš moj kurac. Mmmm če nebi tako dobro lizal, ti tega nebi dovolila. Razkomoti se na mizi. Pod krilom je brez hlačk. Njena pikica je lepo urejena. Poraščena a urejena.. Uživam v lizanju picke. Ni lepšega uzitka, kot nuditi užitek ženski. Nežno, počasi, z užitkom. Liz po Liz od ritke do ščegetavčka. Zaokroži z jezikom okoli ščegetavčka, ga po sesam, nežno grizljam. Mmmm kako mi paše. Pogrešala sem to. Tako dobro me lizes. Z rokami me drži za glavo in potiska k sebi. Teče iz nje. Pomagam si s prsti. Komaj zadržuje svoje vzdihljaje užitkov. Jajaaaa, seee, mmmm. Njeni sokovi se mi zlivajo po ustih. Se bolj me stisne k picki. Jaaaaaaaaa, Jaaaaaaaaa paše, se paseee. Prihaja ji nasproti prvi orgazem. Za njim se eden. Ja ja ja, o kako lepo me po fukas z jezikom prasec. Počasi pride k sebi. Sedaj sem jaz na vrsti. Hočem kurca v ustih. V sedem se na udoben pisarniški stol. Pocepne pred mano. Ljubkuje me po prsih. Z roko boža po jackih. Fenomenalna je v tem. Tako božansko dela s kurcem. Že prvič, ga mi je pofafala tako fenomenalno, da ne morem pozabit teh občutkov. Kraljica fafanja je. Noro uživa v tem. Njen pogled ob tem, ko ima kurca v ustih je božanski. Mesa se mi. S prsti me draži po ritki. Čutim njene dolge nohte, kako me nežno dražijo. Pozira ga celega, do grla. Pljuva po njem. Prava packa, prasica. Paše ji, če ji tako rečem.

Vstane, me zalize. Danes te bom jaz po fukala. Kar daj. Počni z mano kar ti je želja. Obrne se s hrbtom proti meni, zagrabi kurca, si ga nastavi pred picko in ga zajaha. Nora je. Lizem jo po hrbtu, vratu. Gnetem joske, ona pa se nabija na moj trd kurac. Jaaaa, fukam te. Tako rada Čutim tvoj trd kurac v sebi. Glasna je, skoraj preglasna za mesto kjer sva. A se ne znava brzdat. Odpelje naju.


Fak, opazim da so vrata pisarne priprta. Zdi se mi, da nekdo opazuje. Kaj naj. Naj jo prikrajšan užitkov. Neee. Vseeno mi je. Ne bom nehal sedaj. Pustim jo da se nabija se naprej....

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Nadaljuj

Uporabnik

direktorica?