večerno doggy style sproščanje

Večer je, jaz pa še nekaj delam. Da, pozno v službi. Nimam kaj, tako je življenje. Z njim se loviva že cca. pol leta, od mene je oddaljen cca. 500m. Hja, danes zvečer pa mi nekaj reče, da je pravi večer. Na klepetu se meniva, pa mu rečem. Hej, pridem do tebe čez slabo urc, ok? Si za fuk? On pa.. ja, seveda, pridi. Da se spoznava...

Hja, bilo je res prijetno spoznavanje. Malo klepeta na kavču, malo smeha, v hlačah se mi je naredila bula. Gledam na uro, ki pravi, da je čas. Rečem mu - kje imaš kopalnico? Imama 45 minut, rad bi te čutil! Pokaže mi. Skočim pod tuš, hop, umijem ritko, se sčistim in sem pred njim čez slabih 10 minut.

MMM, ima lep komad, debelih 17 cm, gladek. Sedeče na kavču mu ga fafam, globoko, do grla, iz mojega pa mi teče lepljiva predizlivna tekočina...mmm, res ima dobrega! Med fafom si nataknem okoli jajčk obroček, ki mi jih stisne in mi da vedeti, da sem prasička, na voljo samo njemu. Posežem po čepku za ritko, pa me pogleda in reče..hej, kaj boš s tem??? ja, res je, če imam pa tak lep kurac pred seboj!

Usede se na kavč, jaz stojim pred njim. Razširi mi roke, z eno mi z lubrikantom maže mednožje in širi ritko, mmmm... z drugo malo trpinči moja napeta jajčka in trdega tička...noro mi paše... mmmm... še sam nisem vedel zase, sem že bil pred njim na kavču na vseh 4ih, on pa je nežno prodilar vame...

na začetku je bolelo, saj že dolgo, dolgo časa nisem čutil v sebi kurca...potem pa sem se sprostil...vedno hitreje me je začel nabijati, se vmes ulegel name, šel ves vame, potem spet malo ven in notri, počasi, hitreje..menjaval je ritem, meni pa se je mešalo...mešalo tako, da mi je po 20 min sexa noro prišlo.... njemu žal ne, zato se mu moram oddolžiti.. naslednjič je on na vrsti! da se sprosti :)

Kategorija:
Gej