Gospod Poslovnež 2 del

S krpo čistim njegovo mizo, čistim madeže sveže sperme, nakar začutim njegovo roko na svoji ritki. Moja mastna luknica se kar malce utripa od njegovega grobega fuka. Mala bi se eno rundo? Me vpraša. Oja razfukaj me. Na kolena prasica mi ukaze. Odpri usta in ga lizi, ko mu ga počasi lizem na jeziku okusam se vedno njegovo spermo. Potisne mi ga v usta in jaz mu ga pričnem z užitkom fafati, njegov kurac postaja čedalje trši. Njegova trdota mi širi usta mmmm kolk dobr. Prične me fukati v usta, ko nenadoma zazvoni njegov telefon. Predno se oglasi mi reče, tiho bodi.

Jaz se tiho usedem na stol in čakam. Med pogovorom zasledim da se pogovarja s sodelavko ali tajnico, ki njega prosi če lahko odklene vrata ker je menda pozabila neke papirje. Odloži slušalko me pogleda in reče, imava en problem. Sodelavka spodaj čaka, pojdi na moški wc in tam počakaj da pridem po tebe. Pograbim vse stvari in mi on pokaže moški wc. Notri počakaj da pridem po tebe. Omg me je prov zagrabila panika. Oblečena v picko sem sedela na wcju. Ter tiho čakala. Čez par trenutkov sem po hodniku zaslišala zvok petk, kako korakajo mimo wcja in proti pisarni. Na trenutke sem tudi slišala njun pogovor. In nato ponovno zvok petk po hodniku ko je odhajala nazaj. Nastane tišina, ki pa je zame trajala v nedogled. Prestrašena sem se skrivala, dokler ni na wc stopil on.

Pridi me ogovori, zdaj sva sama. Stopim prestrašena z wcja, on se mi opravičuje. Pridi da te razvajam. Se vedno prestrašena me vodi za roko nazaj v pisarno. Prizna da ga je nastala situacija precej vznemirila. Usede se na stol. Na prenosniku zavrti pornič. Kaj ti je všeč me vpraša? Mi je vseeno, jst ko ponavadi gledam porniče so straight in si predstavljam da sem namesto porno igralke. Ob meni pa sta 2 ali več tipov ki me fukajo. A tako. Všeč ti je gangbang se nasmeji in tipka. Ti bi tkole bila pofukana in zavrti posnetek ko 5 tipov obdeluje blontno picko. Ja to me rajca. Stopi zadaj mene mi položi glavo proti prenosniku. Naslojena na mizo tiho opazujem pornič ki se odvija pred mojimi očmi. Na luknici začutim njegov jeziček, kako mi oblizuje mojo prefukano luknjico, joj kok to paše. Parkrat pljune da prov čutim kako njegova slina polzi v notranjost ritke ter mimo po stegnih. Pograbi kondom in si ga nadane ter svojo zverino pritisne v luknjico. Jaz padem v nekakšen trans, vzivim se v pornič, on me grobo poriva in zraven ponavlja ti paše kurba ko te tkole porivam. Ja gospod ja ponavljam, on pa samo pospeši tempo porivanja, občutim da se kar premika masivna miza skupaj z mano.

Njegova jajca udarjajo ob moja. Ta trans in njegovo grobo porivanje me pripelje tako daleč, da začutim kako se mi kurac napenja in da tik pred tem da mi explodira. On me neumorno poriva ne morem več zadrževati orgazma in mi pride. Nenormalen orgazem brez drkanja, pričnem spricati, popackam sebe ter njegovo mizo. On me pa samo prime za boke in dobesedno nabija na kurac. Prasica a ti je prišlo? Ja gospod jaaaa se sliši z mojih ust. Potem pa poliži spermo mi ukaze, potegne kurca ven sname kondom, me prime za glavo in potisne na mizo da lizem svojo spermo. Mmmmm njam kok sem se potrebna. Polizem vse sledove sperme nato me obrne k sebi potisne na kolena in ukaze. Odpri usta prasica. Ubogam ga iztegnem jezik, zaprem oči in začutim toplo spermo ki jo brizga po meni in v usta. Vidno izčrpan se usede na stol in komentira, tole je blo noro a ne? Ja gospod mu odgovorim ko si se zadnje kapljice njegove sperme brišem z obraza.
Lahko greš na wc se uredit mi reče potem pa pridi sem. Stopim na wc sledovi sperme so vsepovsod. Sreča sem poleg se imela eno oblekico na hitro sproblekla ter umila obraz, ter se po parih minutah vrnila nazaj v njegovo pisarno. On vidno utrujen sedi za mizo. Kako ti je bilo me vpraša? Pa fenomenalno, le Mal me je panika takrat ko ste rekli, da pride sodelavka.
Aha tajnica. Ja priznam tudi mene Mal presenetila. Ampak sva uredila in se nasmeji. Nasledn teden ob isti uri tukaj. Velja? Me pogleda odločno. Seveda gospod. Boš znala do avta prit sama? Ja gospod. Vstanem se ter se rokujeva, nato me pa cukne k sebi in poljubi. O wau tega pa nisem pričakovala. Obrnem se in se želim odpraviti ko začutim njegovo dlan na ritki ter mi jo potreplja se vidiva nasledn tedn. Caw, Caw.
Odpravim se po stopnicah v ter se preoblečem nazaj v trenirko, in hop v avto.
Ufff tole pa blo noro.
Orgazem brez drkanja, res sem se počutila kot taprava Picka, ki je dobro pofukana. Z nasmeškom na obrazu sem se odpeljala domov in komaj čakala da je bil teden na okoli.

Kategorija:
Gej