Kava

Kava

Oblečem črne spodnje hlačke, rumeno poletno oblekco, spnem lase v figo. Nič kaj posebno vpadljivega, ali bolje rečeno zapeljivega. Namenoma. Vroče je bilo tisti dan. Odpeljem se. Nervozna in že zdaj mokra.

Popustila sem. Ne zdržim več. Nočem več samo sporočil, slik, posnetkov, vzdihljajev v telefon. Hočem te gledat, vonjat, čutit. Hočem, da končno začutiš kako mastno, cedečo se pičko, potrebno tvojega kurca, jezika, prstov, česarkoli tvojega, mi ves čas povzročaš. Hočem tvoj trd kurac v moji roki, v grlu, v sebi. Hočem te gledat kako se ti meša. Hočem te!

Vsakič, ko popustim tvojemu neskončnemu rajcanju mi dopoveduješ in ponavljaš, da bo potem še huje. Prasec si! Sam si me zrajcal do onemoglosti. Bodi tiho zdaj! Usedi se v avto in pridi. Zdaj me nič več ne zanima, pa vem, da imaš prav. Vem, da se ne obeta nič dobrega, če že zdaj ne spim, ne jem in se počutim kot sveže zacopana mula. Saj greva samo na kavo. Kavo, ki ne bo šla čez. Fukala ne bova, sem ti povedala in si obljubila. Mogoče to pripomore k bolj vzdržni situaciji. Mogoč. Te sladke in grenke laži… koga farbam?

Sedem na tvojo levo, okoli naju je polno ljudi, gledava se, po pomoti se dotikam tvojih prstov, vidiš mi v očeh, da te rabim. Planila bi po tebi, lačna sem te. Veš.

Na klopci ob potočku, malo naprej, zopet pristanem na tvoji levi. Sama sva. Vsaj naj bi bila. Nervozno se gledava in si zvijava cigaret. Trajalo je celo večnost, čeprav verjetno samo kakšno minuto, dve, da si me pobožal po licu, me prijel pod brado, jo nežno dvignil in me poljubil. Ta ni bil prav nič nežen, čeprav čuten. Za popizdit! Bil je poln pohote, ki sva jo predolgo pustila vreti, prepletenih jezikov, počasen, hiter, moker. Ne nehaj, ne spusti me!

Če ne bi imela polno glavo zavor, bi te zgrabila za tiča, si ga parkrat zabila v grlo do jajc, ti prelizala vrat, ugriznila v jezik, se obrnila proč, ti nastavila rit in siknila, da me končno že pofukaj! Če…

S hrbtom sem se naslonila nate, med tvoje razprte noge. Čutila sem tvojo sapo na vratu in trdo kajlo, ki si jo pritiskal obme. Sedela sva v tišini. Pasala mi je. Sopihala sem in lovila zrak, kot, da bi mi prihajalo. Pa saj mi je ves čas po malo, četudi se je še dotaknil nisi. Strmela sem v potoček, pokrčene noge tesno stiskala z obema rokama in se rahlo zibala. Vsakič, ko sem se malo premaknila, da bi nehote podrgnila ob tvojo kajlo, sem čutila mokroto po stegnih. Fak sem mokra! Zadrževala sem se, čakala.

Z desnico si mi podrsal po boku in me narahlo pobožal čez premočene gatke. Zameglilo se mi je. Odmaknil si jih in mi končno zaril prste v pičko. Zakričala bi. Ne vem niti kaj si počel, ampak… slabo mi je postalo od pohote, užitka, tebe. Verjetno vsega filma v glavi nimam več, prav zaradi tega.

Torej… par ur rajcanja, poljubov in objemov je minilo. Vedela sva, da bo kmalu čas, da greva. Vsak v svojo smer. Še vedno sem trmala in kljub temu, da več noči nisem spala zaradi tvojega tiča, se ga še nisem dotaknila. Koža na kožo.

Par metrov stran si šel zaliti že tako premočena tla polna divje mete. Rada ima vlažno okolje, paše ji tukaj. Opazovala sem te. Na skrivaj, kakopak. Upala sem, da se boš vrnil z odpetim pasom in štrlečim kurcem. Ne vem kako si prišel nazaj do mize, ker sem zlagala reči nazaj v nahrbtnik. Vem pa, da si stopil za mano, mi dvignil oblekco, me prijel za boke, mi razprl rit, podrgnil kurac čez obe lačni luknji in… Fak! Obrnila sem se proti tebi in ti rekla, da si ga zdrkaj. »Saj veš, da fukala ne bova«. Hočem, da ti pride. Mora ti! Prej ne greva. Čisto pričakovano, čeprav previdno si izustil, da sam si ga pa že ne boš. Ni bilo potrebe, da bi mi še razlagal kaj mi je storiti. Končno! Goltala sem ga, vračala ti vse, da bi se še tebi vsaj pol toliko mešalo kot meni. Nekje zadaj sem zaslišala neke glasove in kakopak, vedno glasnejši so bili. Pohitela sem. Tako sem hitela, da mi je bilo vseeno četudi bi se zadušila s tvojim debelim kurcem. Po nekaj sekundah si me zalil in še predno sem dojela in začela požirat, si že sedel na klopci in si s težavo vlačil hlače nazaj na rit. Mimo naju so namreč isti trenutek prisupali neki mladeniči in mladenke. Prav nič očitno sem si obliznila prste in se brisala okoli ust. Obožujem tvoj okus.

Vem, da mi naslednjič ne uide ves močefit, ki ga skrbno hraniš zame. ❤

Zdaj je pa res že čas. Spotoma utrgam še dve vejici dišeče divje mete in te sramežljivo primem za roko za teh par metrov do avta. Hočem te čutiti do zadnje sekunde. Poljub do naslednjič…

Kategorija:
Hetero 
Uporabnik

Po dolgem času res odlična zgodbiva, polna strasti!

Uporabnik

Čudovita hot zgodbica Devil si želim, da sem jaz v glavni vlogi Angel Heart

Uporabnik

Fajn zgodbica