Chess aint cheatin'

Chess aint cheatin'
Resnično skrita.
Is it getting better?Or do you feel the same?
Ključni vprašanji tega večera. Gledam te z njo. Njena glava je zakopana med tvoji nogi, stokaš in vzdihuješ. Veš, da boš dobila svoj delež kurca, ampak sedaj uživaš v njej. Pustim te. Love is a temple baby in kdo sem jaz, da bom vdiral v skrivnosti tvojih obredov? Petke imaš na nogah, nov fukiš mrežast kompletek na sebi. Tvoja ritka vidna med štrikci, ki držijo skupaj kratko, zadaj razprto, krilce. Njena stegna so razprta, ritka napeta in muca dišeča, ko se sklanja k tebi in srka sladki močefitek tvoje vroče pizdice.
Mika me. Mika me njena ozka, gola pizdica.
Pod jelko sta kot sladko darilce. Ko Božiček pozabi na listek in raje prebere sanjarije. Točno ve, česa si želim. Ko ujameš v usta njegovega tiča, ona pa ti liže joškici, da ti skozi polna usta uhaja pohotno cmokanje s kurcem zadušenih vzdihov.

Moj klin se sprehaja po premočenih ustnicah njene fukačke in se potaplja v njena hotna ustka, izmenično išče tvojo scejenko in se goni po njeni.
Nisem edini kurac na sceni, ampak ej, srečo je treba deliti.
Ljubezen je kot igra šaha, kjer se na trdo boriš, do konca napadaš, brez milosti žrtvuješ kmetsko rajo, da bi ja lahko s trdnjavo ukleščil kraljico in jo nato naskočil s konjem, vse to, da bi izgubil in predal vse, kar imaš.
Ko pade kralj, ko si dal, ljubiš.
Bratje moji, to je ljubezen. Včasih težka in zajebana. Zato nam tudi Božiček premalokrat prinese najslajše darilce.
Potem se zopet znajdeš v centru, ljubljen, zaželjen, ko čutiš cedenje čudovite jebačke, napete fuk pičke, še preden si se je dotaknil. Ko dobiš predano igro, kraljico sklonjeno, na vse štiri postavljeno pred napetega curaka. Ni kmeta, ki bi jo rešil, ko stoka, do konca nabita in pri tem rita in suva še globlje, še močneje. Nastavi se kot bi bila ljubica, skrita v kaki poceni, ampak samo najini, sobi. Po vsem času, kot bi bilo prvič. Takrat javka, da je tvoja prašička, da jo napolni, nafilaj, da se spumpaj v njeno srce. Fukamo pičko, dobimo srce. Morda samo za trenutek, ampak takrat ga imamo.
Smrekica je pospravljena. Lučke so ugasnile. Nemara je tudi prav, darila cenimo zaradi srca, ki jih poklanja, in ni na nas, da bi svoje želje projicirali na druge in zahtevali, kar ni naše.
Jahaš me ljuba moja, bereš me kot odprto knjigo, točno veš, kaj piše na straneh, posvečenih tebi. Nasajaš se na vejice, pike, nabijaš na klicaje in ko stisneš fukačko in začneš z njo ožemati curaka, ki je do jajc nasajen vanjo, veš, da si v zgodbi srce, ljubica, lajdrca, njegova žena in moja kuzlca, moja žena in pred mano fuk igračka mnogih kurcev.
Poljubiš me, z okusom kurca na svojih ustnicah, z okusom njenega močefitka na jeziku, stisneš pizdico, premazano in namazano, stisneš ga in veš, da sem prišel do konca zgodbe.
Drugo napiševa jutri. Objeta.

Kategorija:
Hetero